Image

Gymkedja till Fatburen

Uthyrning Träningskedjan Fresh Fitness öppnar en anläggning om 1 360 kvadratmeter i Fatburen nu i höst.
Publicerad den 26 Maj 2014
Fatburen. Bild: JLL
Fatburen.

Det är kedjans andra etablering i Sverige. Nyetableringen innebär det första tillskottet av kommersiella aktörer i fastigheten och kommer att bli ett av Fatburens ansikten utåt, med sin placering i gatuplanet intill en av de framtida entréerna.

Fresh Fitness är en nyetablerad aktör på träningsmarknaden som sedan i höstas har en anläggning i Sverige (Täby) och fler än 100 000 medlemmar i Norge och Danmark.

Företagets filosofi är att erbjuda ett heltäckande utbud av träningsformer i bra lägen, men till en lägre kostnad än sina konkurrenter.

– När vi letat efter lämpliga lokaler för vår expansion i Sverige har vi prioriterat ett centralt läge med utmärkta kommunikationer, plus attraktiva lokaler där vårt koncept kommer till sin fulla rätt. Fatburen passade oss perfekt, vi ser verkligen fram emot att få inviga gymmet i höst som kommer möjliggöra för de som arbetar i Fatburen såväl som de omkringboende att få tillgång till riktigt bra träning till ett otroligt bra pris, säger Johan Henriksson, vd Fresh Fitness Sverige.

JLL har genomfört uthyrningen.

– Jag är otroligt glad över att vi nu välkomnar Fresh Fitness som hyresgäst, deras erbjudande går verkligen hand i hand med våra ambitioner att utveckla Fatburen och dess närområde. Jag är övertygad om att det kommer innebära ett lyft både för de boende i närheten och för våra befintliga hyresgäster i fastigheten, säger Karl-Henrik Lenneryd, JLL.

Relaterade artiklar

Ämnen

JLL på Branschguiden

JLL är ett ledande tjänsteföretag med inriktning på fastigheter och investeringar. Vi strävar efter ett visionärt tänkande inom fastighetsområdet som skapar lönsamma möjligheter och platser där människor kan förverkliga sina ambitioner. På så sätt bidrar vi till en bättre framtid för våra kunder, våra medarbetare och för samhället där vi verkar. Med verksamhet i över 80 länder och 94 000 medarbetare, rankas vi bland världens 500 största företag av tidningen Fortune. JLL är det registrerade varumärket för Jones Lang LaSalle Incorporated. I Sverige har vi kontor i ...

Läs mer om JLL på Branschguiden

Partnertext

Så sätts rätt team med unikt rekryteringsarbete

Presenteras av Fastighetsägarna Service

Senast från Fastighetssverige Plus

Hetaste rekryteringarna under första kvartalet

Karriär Fastighetssverige har synat branschens hetaste rekryteringar under första kvartalet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige