Image

Stora Samhällsfastighetsdagen - 7 februari 2024

Årets mötesplats för dig som jobbar med, eller är intresserad av, samhällsfastigheter.

Onsdag 7 februari 2024

Stora Samhällsfastighetsdagen är den självklara mötesplatsen för dig i samhälls­byggnadssektorn som jobbar med, eller är intresserad av, alla aspekter av samhällsfast­igheter. Här blir du uppdaterad på de allra senaste trenderna och affärsmöjligheterna inom området samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter.


I dag stänger anmälan till årets mötesplats med 100% fokus på samhällsfastigheter - en mötesplats lika självklar för den som jobbar i segmentet som Hjärtlandet är för amerikanen. Säkra din plats nu!
Bland talarna märks: Annika Winsth, chefsekonom, Nordea, Nils Styf, vd, Hemsö, Alexandra Laurén, vd, Specialfastigheter, Alex Mabäcker, vd, Samfori, Evin Cetin, advokat/författare/föreläsare, Dan T. Sehlberg, vd, Sehlhall Fastigheter, Maria Frid, vd, Hoivatilat Sverige, Poyan Katebi, vd, Samfastigheter och Jens Engwall, fastighetsentreprenör/rådgivare/styrelseledamot, Nyfosa mfl.

Stora Samhällsfastighetsdagen: Årets mötesplats med fokus på samhällsfastigheter – anmälan stänger i dag

Stora Samhällsfastighetsdagen Nu på onsdag, den 7 februari, på Grand Hotel i Stockholm är det dags för årets mötesplats för dig med fokus på samhällsfastigheter – den tredje upplagan av Stora Samhällsfastighetsdagen. Anmälan stänger i dag fredag så det är hög tid att säkra dina platser om du inte redan gjort det.Anders Önbäck (S), kommunstyrelsens ordförande, Nykvarn, Christofer Fjellner (M), oppositionsborgarråd, Stockholms stad, Patrik Stenman, finansrådgivare, Kommuninvest och Sergej Salnikov (SD), ledamot, fastighetsnämnden, Stockholms stad. Säkra din plats till årets event med 100% fokus på samhällsfastigheter – anmälan stänger i morgon fredag!

Stora Samhällsfastighetsdagen: Vad bör det offentliga äga?

Stora Samhällsfastighetsdagen Den 7 februari på Grand Hotel i Stockholm är det dags för mötesplatsen för dig med fokus på samhällsfastigheter – den tredje upplagan av Stora Samhällsfastighetsdagen. I ett av dagens panelsamtal får vi bland annat politikens syn på om kommunerna ska äga och driva fastigheterna själva eller sälja ut delar av beståndet.


Dan T Sehlberg, Maria Frid och Poyan Katebi utgör panelen som diskuterar läge och framtidsmöjligheter i sektorn vårdfastigheter på Stora Samhällsfastighetsdagen den 7 februari.

Stora Samhällsfastighetsdagen: Vårdfastigheter – investeringsmöjligheter och utmaningar

Stora Samhällsfastighetsdagen Den 7 februari på Grand Hotel i Stockholm är det dags för mötesplatsen för dig med fokus på samhällsfastigheter – den tredje upplagan av Stora Samhällsfastighetsdagen. I ett av dagens panelsamtal får vi koll på investeringsläget i segmentet vårdfastigheter och även höra om nutida och framtida utmaningar.Sara Persson.

Stora Samhällsfastighetsdagen: Gängen infiltrerar vårdföretagen – så här skyddar du dina fastigheter

Stora Samhällsfastighetsdagen Den 7 februari på Grand Hotel i Stockholm är det dags för mötesplatsen för dig med fokus på samhällsfastigheter – den tredje upplagan av Stora Samhällsfastighetsdagen. I en av dagens föreläsningar får vi veta hur vi kan skydda våra fastigheter när gängen infiltrerar företagen.


Evin Cetin är jurist och författare och menar att bostadsbolagen har en nyckelroll i att kunna göra de utsatta områdena tryggare och motverka nyrekryteringen till gängen. ”De borde tänka på affären! Det här är affärskritiskt.” Missa inte intervjun med henne på Stora Samhällsfastighetsdagen den 7 februari på Grand Hotel i Stockholm.

Stora Samhällsfastighetsdagen: Evin Cetin om branschens nyckelroll i gängkriminalitetens Sverige

Stora Samhällsfastighetsdagen Den 7 februari på Grand Hotel i Stockholm är det dags för mötesplatsen för dig med fokus på samhällsfastigheter – den tredje upplagan av Stora Samhällsfastighetsdagen. I en av dagens programpunkter möter vi advokaten och författaren Evin Cetin i ett samtal om vad fastighetsbranschen och bostadsbolagen kan göra i arbetet mot gängkriminaliteten i Sverige.Alex Mabäcker, Alexandra Laurén och Nils Styf utgör investeringspanelen på Stora Samhällsfastighetsdagen den 7 februari på Grand Hotel i Stockholm.

Stora Samhällsfastighetsdagen: Investeringsläget i segmentet

Stora Samhällsfastighetsdagen Den 7 februari på Grand Hotel i Stockholm är det dags för mötesplatsen för dig med fokus på samhällsfastigheter – den tredje upplagan av Stora Samhällsfastighetsdagen. Under dagen får du höra tre tunga företrädare i ett samtal om investeringsläget i segmentet.


Annika Winsth, Katrin Wallensjö och Mattias Bokenblom levererar en trio tunga analyser på Stora Samhällsfastighetsdagen den 7 februari på Grand Hotel i Stockholm.

Stora Samhällsfastighetsdagen: Branschens bästa analyser för kloka affärsbeslut

Stora Samhällsfastighetsdagen Den 7 februari på Grand Hotel i Stockholm är det dags för mötesplatsen för dig med fokus på samhällsfastigheter – den tredje upplagan av Stora Samhällsfastighetsdagen. I början av dagen får du tre tunga analyser som hjälper dig att fatta kloka och korrekta affärsbeslut i framtiden. .Jens Engwall.

Stora Samhällsfastighetsdagen: Jens Engwall om karriär, marknadsläge och affärsmöjligheter

Stora Samhällsfastighetsdagen Den 7 februari på Grand Hotel i Stockholm är det dags för mötesplatsen för dig med fokus på samhällsfastigheter – den tredje upplagan av Stora Samhällsfastighetsdagen. I en av programpunkterna möter du fastighetsprofilen Jens Engwall i ett samtal om marknadsläge, affärsmöjligheter och investeringar.


Här i Spegelsalen på Grand Hôtel i Stockholm arrangeras Stora Samhällsfastighetsdagen onsdag den 7 februari 2024.
(Bilden är från 2023 års upplaga av Stora Kontorsdagen).

Stora Samhällsfastighetsdagen: Notera den 7 februari i almanackan!

Stora Samhällsfastighetsdagen Boka in den 7 februari på Grand Hotel i Stockholm i din almanacka. Då är det dags för mötesplatsen för dig med fokus på samhällsfastigheter – den tredje upplagan av Stora Samhällsfastighetsdagen.Stora Samhällsfastighetsdagen 2024

Var: Grand Hôtel, Stockholm (Spegelsalen)

När: 7 februari, 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 08.15)

Pris: 5995 kronor exkl. moms

Du anmäler dig till seminariet här.
(Anmälan är bindande)
Stora Samhällsfastighetsdagen är den självklara mötesplatsen för dig i samhälls­byggnadssektorn som jobbar med, eller är intresserad av, alla aspekter av samhällsfast­igheter.
Här blir du uppdaterad på de allra senaste trenderna och affärsmöjligheterna inom området samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter.


Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com


Arrangörer:https://fastighetssverige.se/

Partners: