Image

Stora Samhällsfastighetsdagen - 9 februari 2023

Årets mötesplats för dig som jobbar med, eller är intresserad av, samhällsfastigheter.

Torsdag 9 februari 2023

Stora Samhällsfastighetsdagen är den självklara mötesplatsen för dig i samhälls­byggnadssektorn som jobbar med, eller är intresserad av, alla aspekter av samhällsfast­igheter. Här blir du uppdaterad på de allra senaste trenderna och affärsmöjligheterna inom området samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter.


Här på Grand Hôtel i Stockholm arrangeras Stora Samhällsfastighetsdagen nästa torsdag den 9 februari.

Stora Samhällsfastighetsdagen: Här är hela programmet och alla talare – anmälan stänger i dag!

Stora Samhällsfastighetsdagen Nästa torsdag, den 9 februari, är det dags för den andra upplagan av Stora Samhällsfastighetsdagen på Grand Hotel i Stockholm. Det här är mötesplatsen för dig med fokus på samhällsfastigheter. Anmälan stänger i dag, säkra din plats nu!Alexandra Hagen, Camilla Fransson, Dorotea Stellmach, Maria Frid och Poyan Katebi utgör talarna i panelsamtalet Samhällsfastigheterna i framtiden – visioner och breda tankar på Stora Samhällsfastighetsdagen nästa torsdag på Grand Hotel i Stockholm. Anmälan stänger i övermorgon fredag, säkra din plats nu.

Stora Samhällsfastighetsdagen: Samhällsfastigheterna i framtiden – visioner och breda tankar

Stora Samhällsfastighetsdagen Nästa torsdag, den 9 februari, är det dags för den andra upplagan av Stora Samhällsfastighetsdagen på Grand Hotel i Stockholm. Det här är mötesplatsen för dig med fokus på samhällsfastigheter. Dagen avslutas med ett stort panelsamtal om framtiden för segmentet. Anmälan stänger i övermorgon fredag, säkra din plats i dag.


Tomas Johansson, Andreas Wallström, Erik Törnblom och Mikael Söderlundh står för en kvartett tunga anlyser på Stora Samhällsfastighetsdagen nästa torsdag den 9 februari på Grand Hotel.

Stora Samhällsfastighetsdagen: Analyserna för kloka beslut framgent

Stora Samhällsfastighetsdagen Nästa torsdag, den 9 februari, är det dags för den andra upplagan av Stora Samhällsfastighetsdagen på Grand Hotel i Stockholm. Det här är mötesplatsen för dig med fokus på samhällsfastigheter. Dagen inleds med ett antal analyser som kommer underlätta dina affärsbeslut framöver. Anmälan stänger nu på fredag, säkra din plats i dag.Dan T Sehlberg möter du i en öppenhjärtig intervju på Stora Samhällsfastighetsdagen den 9 februari på Grand Hotel i Stockholm.

Stora Samhällsfastighetsdagen: Dan T Sehlberg – författare och fastighetsentreprenör

Stora Samhällsfastighetsdagen Om knappt tre veckor, den 9 februari, på Grand Hotel i Stockholm är det dags för mötesplatsen för dig med fokus på samhällsfastigheter – den andra upplagan av Stora Samhällsfastighetsdagen. Under dagen möter du Sehlhalls grundare, fastighetsentreprenören och författaren, Dan T Sehlberg i en öppenhjärtig intervju.


Anette Frumerie, Krister Karlsson och Åsa Hedenberg möts i ett samtal om investeringsläget på Stora Samhällsfastighetsdagen på Grand Hotel den 9 februari.

Stora Samhällsfastighetsdagen: Fokus på investeringsläget i sektorn

Stora Samhällsfastighetsdagen Om fyra veckor, den 9 februari, på Grand Hotel i Stockholm är det dags för mötesplatsen för dig med fokus på samhällsfastigheter – den andra upplagan av Stora Samhällsfastighetsdagen. Ett av dagens fokusområden blir investeringsläget i sektorn.Här på Grand Hôtel i Stockholm arrangeras Stora Samhällsfastighetsdagen den 9 februari.

Stora Samhällsfastighetsdagen: Notera 9 februari i almanackan!

Stora Samhällsfastighetsdagen Boka in den 9 februari på Grand Hotel i Stockholm i din almanacka. Då är det dags för mötesplatsen för dig med fokus på samhällsfastigheter – den andra upplagan av Stora Samhällsfastighetsdagen.


Stora Samhällsfastighetsdagen 2023

Var: Grand Hotel, Stockholm

När: 9 februari, 09.00 - 16.00

Pris: 5995 kronor exkl. moms

Du anmäler dig till seminariet här.
(Anmälan är bindande)
Stora Samhällsfastighetsdagen är den självklara mötesplatsen för dig i samhälls­byggnadssektorn som jobbar med, eller är intresserad av, alla aspekter av samhällsfast­igheter.
Här blir du uppdaterad på de allra senaste trenderna och affärsmöjligheterna inom området samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter.


Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com


Arrangörer:https://fastighetssverige.se/

Partner: