Image

Stora Samhällsfastighetsdagen - 10 februari 2022

Årets mötesplats för dig som jobbar med, eller är intresserad av, samhällsfastigheter.

10 februari 2022

Stora Samhällsfastighetsdagen är den självklara mötesplatsen för dig i samhälls­byggnadssektorn som jobbar med, eller är intresserad av, alla aspekter av samhällsfast­igheter. Här blir du uppdaterad på de allra senaste trenderna och affärsmöjligheterna inom området samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter.


Medverkande Stora Samhällsfastighetsdagen 2022
Anna Bellman, moderator

Anna Bellman, moderator

Anna Bellman är en inspirerande och erfaren kommunikationsexpert. Hon är en av Sveriges mest anlitade moderatorer, ofta inom bostads- och fastighetssektorn. Hon föreläser om kommunikation, relationer, samarbete och ledarskap, och som talartränare utbildar hon både grupper och enskilda i kommunikation och ledarskap - såväl fysiskt som digitalt.
Mikael Lundström

Mikael Lundström

Mikael Lundström är vd på Svefa sedan i september 2012. Han har tidigare varit vd på Akademiska Hus och även haft ledande befattningar på JLL och NCC Property Development.
Han är utbildad civilingenjör på KTH och är dessutom ordförande i Elof Hansson Fastighets AB, samt ledamot i AB Göta Kanalbolag och Specialfastigheter.
Ilija Batljan

Ilija Batljan

Ilija Batljan är vd och storägare i fastighetsbolaget Samhällsbyggnadsbolaget (SBB) som han grundade 2016. Han har lång erfarenhet av ledande positioner från både offentlig och privat sektor samt internationella uppdrag. Han är före detta socialdemokratisk politiker och har bland annat varit kommunalråd i Nynäshamns kommun. Han har en fil kand i nationalekonomi från Stockholms universitet.
Anders Borg

Anders Borg

Anders Borg har en framgångsrik bakgrund som finansminister i Sverige under åren 2006-2014. Han är styrelseordförande i Sehlhall Fastigheter sen 2019 och tog i maj 2021 över som styrelseordförande i DanAds. Utöver detta är han även Styrelseordförande för Checkin.com samt sitter med i styrelsen hos Nordic Entertainment Group, Stena International och Rud Pedersen Public Affairs.
Helena Bornevall

Helena Bornevall

Helena Bornevall är senior ekonom på Handelsbanken med fokus bland annat på den svenska bostadsmarknaden. Hon har arbetat inom Handelsbanken sedan 2017, dit hon kom efter sju år som makroekonom på Konjunkturinstitutet. Hon har även arbetat på Finansdepartementet i nästan tre år. Hon är utbildad civilekonom från Uppsala universitet.
Maryrose David

Maryrose David

Maryrose David är Head of Research på Savills Sweden. Hon har en civilingenjörsutbildning inom samhällsbyggnad med masterinriktning på Real Estate and Construction Management från KTH.


Björn Söderlundh

Björn Söderlundh

Björn Söderlundh är chef för utlåning och rådgivning på Kommuninvest. Innan han kom dit var han vice stadsdirektör och finanschef i Jönköpings kommun och vice VD för jönköpings Rådhus AB. Han har också varit ekonomichef i Falköpings kommun. Björn Söderlundh har en examen inom förvaltningsekonomi.

Maria Pleiborn

Maria Pleiborn

Maria Pleiborn är demograf och seniorkonsult på WSP med bostadsmarknad som specialitet. Hon arbetar med rådgivning om bostadsmarknads- och bostadsförsörjningsfrågor runt om i landet. Hon har arbetat för WSP sedan 2010.
Fredrik Linderborg

Fredrik Linderborg

Fredrik Linderborg har en lång och framgångsrik bakgrund inom fastighetsbranschen med fokus på finanssidan. Han har stor erfarenhet och är för nuvarande VD på Vacse. Innan dess var han anställd på Danske Bank där han bland annat var Head of Property Finance Sweden. 

Erik Slottner

Erik Slottner

Erik Slottner har en lång bakgrund inom det politiska och var under åren 2004-2005 ordförande för det Kristdemokratiska Ungdomsförbundet. Numera är han gruppledare för Kristdemokraterna i Stockholms stad, ledamot i Stockholms kommunfullmäktige samt är äldre- och trygghetsborgarråd för Stockholms stad. Utöver detta sitter han även som ledamot för stadsbyggnadsnämnden.
Dorotea Stellmach

Dorotea Stellmach

Dorotea Stellmach är Sverigechef för Altura. Innan hon kom till Altura var hon anställd på Attendo Sverige och innan dess drev hon sitt egna bolag. 


Dan T Sehlberg

Dan T Sehlberg

Dan T Sehlberg är vd och grundare av Sehlhall fastigheter. Han har utvecklat omsorgsfastigheter sedan 2009 med ett stort engagemang. Utöver detta är han även en framgångsrik författare och har en MBA i Business Administration från Handelshögskolan i Stockholm.  
Nils Styf

Nils Styf

Nils Styf har en lång bakgrund inom finans och fastighet. Han är vd för Hemsö Fastigheter sedan fem år tillbaka och är även styrelseordförande i NP3 Fastigheter. Utöver detta sitter han med i styrelsen för Mattsons Fastighetsutveckling. 
Karolina Lorentzi

Karolina Lorentzi

Karolina Lorentzi är en arkitekt med specialkompetens i miljöer för lärande och intresse för samhällsbyggande. Hon är för nuvarande arkitekt på Tengbom och ordförande i Skolhusgruppen och innan dess drev hon sitt egna företag "Bleck arkitekter AB". Hon har en arkitektutbildning från KTH Arkitektur.Jens Eriksson

Jens Eriksson

Jens Eriksson är segmentschef för grundskola och gymnasium på AcadeMedia. Innan det var han COO och CFO på nice entertainment group och COO Nordic på Zodiak Media Group. Han har en utbildning från Handelshögskolan i Stockholm. 


Alex Mabäcker

Alex Mabäcker

Alex Mabäcker var med och grundade Odalen Fastigheter 2013 och har sedan dess drivit bolaget framgångsrikt som VD. Utöver detta har han tidigare erfarenheter som exploateringsingenjör för Sigtuna kommun, affärsutvecklare för Kilenkrysset och som egen konsult under Mabäcker Group som han grundade 2012. Med sig har han en master i Civilingenjör-programmet från Lunds Tekniska Högskola med inriktning mot fastighetsekonomi och fastighetsutveckling.
Susanne Clase

Susanne Clase

Susanne Clase har en lång bakgrund som arkitekt och har under de senaste 16 åren varit anställd på White arkitekter.
Åsa Hedenberg

Åsa Hedenberg

 Åsa Hedenberg är vd på Specialfastigheter sedan i april 2014. Innan det var hon vd på Huge fastigheter,  Uppsalahem och marknadsområdeschef på AP Fastigheter. Hon har en examen från KTH i lantmäteri och är civilingenjörEmma Björkenstam

Emma Björkenstam

Emma Björkenstam är områdeschef Norr vid Byggdialog. Hon var tidigare på Gavlefastigheter i sju år, bland annat som byggchef. Hon var där bland annat med och startade upp projekt så som Hemlingborg.

Hon har även jobbat på Region Gävleborg och Vattenfall.

 

Stora Samhällsfastighetsdagen 2022

Var: Grand Hotel, Stockholm

När: 10 februari, 09.00 - 16.00

Pris:    5995 kronor exkl. moms (fysiskt deltagande)

5495 kronor exkl. moms (digitalt deltagande)

Du anmäler dig till seminariet här.
(Din anmälan är helt ombokningsbar fram till midnatt dagen innan eventet)


Stora Samhällsfastighetsdagen är den självklara mötesplatsen för dig i samhälls­byggnadssektorn som jobbar med, eller är intresserad av, alla aspekter av samhällsfast­igheter.
Här blir du uppdaterad på de allra senaste trenderna och affärsmöjligheterna inom området samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter.


Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Nicklas Tollesson
0705-841402
nicklas@fastighetssverige.se


Arrangörer:

Partner: