Image

Stora Samhällsfastighetsdagen - 9 februari 2023

Årets mötesplats för dig som jobbar med, eller är intresserad av, samhällsfastigheter.

9 februari 2023

Stora Samhällsfastighetsdagen är den självklara mötesplatsen för dig i samhälls­byggnadssektorn som jobbar med, eller är intresserad av, alla aspekter av samhällsfast­igheter. Här blir du uppdaterad på de allra senaste trenderna och affärsmöjligheterna inom området samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter.


Medverkande Stora Samhällsfastighetsdagen 2023 (medverkande fylls på löpande)
Anna Bellman, moderator

Anna Bellman, moderator

Anna Bellman är en inspirerande och erfaren kommunikationsexpert. Hon är en av Sveriges mest anlitade moderatorer, ofta inom bostads- och fastighetssektorn. Hon föreläser om kommunikation, relationer, samarbete och ledarskap, och som talartränare utbildar hon både grupper och enskilda i kommunikation och ledarskap - såväl fysiskt som digitalt.
Andreas Wallström

Andreas Wallström

Andreas Wallström är prognoschef och biträdande chef för Makroanalys på Swedbank. Han var tidigare chefsanalytiker på Nordea och har de senaste 17 åren arbetat med makroekonomisk analys. Han har bland annat arbetat på Finansdepartementet och på EU-kommissionen.
Dan T Sehlberg

Dan T Sehlberg

Dan T Sehlberg är vd och grundare av Sehlhall fastigheter. Han har utvecklat omsorgsfastigheter sedan 2009 med ett stort engagemang. Utöver detta är han även en framgångsrik författare och har en MBA i Business Administration från Handelshögskolan i Stockholm.  
Anette Frumerie

Anette Frumerie

Anette Frumerie är sedan i maj 2020 vd för Rikshem. Hon har tidigare varit vd för Besqab och för Skanskas bostadsutveckling i Norden. Dessförinnan har hon även 17 år på JM bakom sig.
Nils Styf

Nils Styf

Nils Styf har en lång bakgrund inom finans och fastighet. Han är vd för Hemsö Fastigheter sedan 2016 och är även styrelseordförande i NP3 Fastigheter. Utöver detta sitter han med i styrelsen för Mattsons Fastighetsutveckling. 

Stora Samhällsfastighetsdagen 2023

Var: Grand Hotel, Stockholm

När: 9 februari, 09.00 - 16.00

Pris: 5995 kronor exkl. moms

Du anmäler dig till seminariet här.
(Anmälan är bindande)
Stora Samhällsfastighetsdagen är den självklara mötesplatsen för dig i samhälls­byggnadssektorn som jobbar med, eller är intresserad av, alla aspekter av samhällsfast­igheter.
Här blir du uppdaterad på de allra senaste trenderna och affärsmöjligheterna inom området samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter.


Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com


Arrangörer:https://fastighetssverige.se/Partner: