Image

Stora Samhällsfastighetsdagen - 10 februari 2022

Årets mötesplats för dig som jobbar med, eller är intresserad av, samhällsfastigheter.

10 februari 2022

Stora Samhällsfastighetsdagen är den självklara mötesplatsen för dig i samhälls­byggnadssektorn som jobbar med, eller är intresserad av, alla aspekter av samhällsfast­igheter. Här blir du uppdaterad på de allra senaste trenderna och affärsmöjligheterna inom området samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter.


Sehlhall

Partnerlogo

Sehlhall är Sveriges nya samhällsutvecklare. Vår ambition är att bygga och förstärka landets sociala infrastruktur. Vi skapar och förvaltar moderna, hållbara omsorgsfastigheter med människan i centrum. Sverige brottas med demografiska utmaningar och ett växande underskott av olika samhällsfunktioner, t.ex. förskolor, skolor, grupp- och vårdboenden. Det vill Sehlhall med engagemang, kunskap och erfarenhet bidra till att bygga bort.


Dan T Sehlberg, vd Sehlhall Fastigheter.

Odalen Fastigheter

Partnerlogo

Odalen Fastigheter är en långsiktig fastighetsutvecklare med fokus på samhällsfastigheter. Vi vill säkerställa att det finns kvalitativa och ändamålsenliga samhällsfastigheter när behovet föreligger – och inte senare. Dessa ska tjäna till att tillfredsställa varje enskild hyresgäst. Vi vill driva segmentet framåt och tillsammans med branschkollegor höja rösten kring för Vilka och Varför vi bygger våra samhällsfastigheter. Därtill vill vi inspirera kring faktorer som kvalitet, välbefinnande och teknisk utveckling.


Alex Mabäcker, Vd Odalen Fastigheter

Colliers International

Partnerlogo

Colliers International arbetar med rådgivning inom kommersiella fastigheter. Grunden i våra tjänster är den expertis, erfarenhet och marknadskunskap våra rådgivare besitter. För det som gör oss speciella är inte vad vi gör, utan hur vi gör det. Du kommer att upptäcka att våra rådgivare tänker lite annorlunda och jobbar innovativt och noggrant för att leverera det bästa resultatet för just dig.


Daniel Gorosch, vd, Colliers Sverige.

Stora Samhällsfastighetsdagen 2022

Var: Grand Hotel, Stockholm

När: 10 februari, 09.00 - 16.00

Pris:    5995 kronor exkl. moms (fysiskt deltagande)

5495 kronor exkl. moms (digitalt deltagande)

Du anmäler dig till seminariet här.
(Din anmälan är helt ombokningsbar fram till midnatt dagen innan eventet)


Stora Samhällsfastighetsdagen är den självklara mötesplatsen för dig i samhälls­byggnadssektorn som jobbar med, eller är intresserad av, alla aspekter av samhällsfast­igheter.
Här blir du uppdaterad på de allra senaste trenderna och affärsmöjligheterna inom området samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter.


Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Nicklas Tollesson
0705-841402
nicklas@fastighetssverige.se


Arrangörer:

Partner: