Image

Stora Samhällsfastighetsdagen - 10 februari 2022

Årets mötesplats för dig som jobbar med, eller är intresserad av, samhällsfastigheter.

10 februari 2022

Stora Samhällsfastighetsdagen är den självklara mötesplatsen för dig i samhälls­byggnadssektorn som jobbar med, eller är intresserad av, alla aspekter av samhällsfast­igheter. Här blir du uppdaterad på de allra senaste trenderna och affärsmöjligheterna inom området samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter.


I dag stänger anmälan till Stora Samhällsfastighetsdagen som arrangeras på Grand Hotel i Stockholm nästa torsdag, dagen efter att pandemirestriktionerna tas bort.

Stora Samhällsfastighetsdagen: I dag stänger anmälan – säkra din plats nu!

Stora Samhällsfastighetsdagen Höst I dag stänger anmälan till premiärupplagan av Stora Samhällsfastighetsdagen på Grand Hotel i Stockholm nästa torsdag. Säkra din plats nu!Nils Styf, Susanne Clase, Erik Slottner, Åsa Hedenberg, Karolina Lorentzi, Alex Mabäcker och Jens Eriksson medverkar i ett pass om framtidens samhällsfastigheter på Stora Samhällsfastighetsdagen på Grand Hotel i Stockholm nästa torsdag.

Stora Samhällsfastighetsdagen: Fokus på framtidens samhällsfastigheter

Stora Samhällsfastighetsdagen Höst Om en vecka, nästa torsdag den 10 februari, i Spegelsalen på Grand Hôtel i Stockholm är det dags för en helt ny mötesplats för alla med intresse av samhällsfastigheter. Det är här du uppdaterar dig om det senaste inom segmentet samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter. Under dagen får du, bland mycket annat, en ordentlig genomgång av läget för framtidens samhällsfastigheter.


"Mr Samhällsfastigheter". SBB:s grundare Ilija Batljan kommer till Stora Samhällsfastighetsdagen på Grand Hotel i Stockholm nästa torsdag.

Stora Samhällsfastighetsdagen: Exklusiv intervju med "Mr Samhällsfastigheter" om de hetaste frågorna för dagen

Stora Samhällsfastighetsdagen Höst Nästa torsdag, den 10 februari, i Spegelsalen på Grand Hôtel i Stockholm är det dags för en helt ny mötesplats för alla med intresse av samhällsfastigheter. Det är här du uppdaterar dig om det senaste inom segmentet samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter. Under dagen får du, bland mycket annat, lyssna till en exklusiv intervju med Samhällsbyggnadsbolagets grundare Ilija Batljan.Förre finansministern och ordföranden i Sehlhall Fastigheter, Anders Borg, kommer till Stora Samhällsfastighetsdagen nästa torsdag på Grand Hôtel i Stockholm.

Stora Samhällsfastighetsdagen: Anders Borg om uppdraget och utmaningarna i segmentet

Stora Samhällsfastighetsdagen Höst Nästa torsdag, den 10 februari, på Grand Hôtel i Stockholm är det dags för en helt ny mötesplats för alla med intresse av samhällsfastigheter. Det är här du uppdaterar dig om det senaste inom segmentet samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter. Under dagen får du, bland mycket annat, lyssna till en exklusiv intervju med Anders Borg, före detta finansminister och ordförande i Sehlhall Fastigheter.


Dan T Sehlberg, vd på Sehlhal, Dorotea Stellmach, Sverigechef på Altura och Fredrik Linderborg, vd på Vacse utgör panelen "De stora aktörerna om marknadsläget" på Stora Samhällsfastighetsdagen den 10 februari på Grand Hotel i Stockholm.

Stora Samhällsfastighetsdagen: De stora aktörerna om marknadsläget

Stora Samhällsfastighetsdagen Höst Den 10 februari på Grand Hôtel i Stockholm är det dags för en helt ny mötesplats för alla med intresse av samhällsfastigheter. Det är här du uppdaterar dig om det senaste inom segmentet samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter. Under dagen får du, bland mycket annat, lyssna till de stora aktörernas syn på marknadsläget och framtida affärsmöjligheter.Helena Bornevall, Maria Pleiborn, Björn Söderlundh och Maryrose David står för ett antal tunga, värdefulla analyser på mötesplatsen Stora Samhällsfastighetsdagen den 10 februari på Grand Hôtel i Stockholm.

Stora Samhällsfastighetsdagen: Analyserna för framgångsrika affärer

Stora Samhällsfastighetsdagen Höst Den 10 februari på Grand Hôtel i Stockholm är det dags för mötesplatsen för alla med intresse av samhällsfastigheter. Det är här du uppdaterar dig om det senaste inom segmentet samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter. Dagen inleds med en rad värdefulla analyser.


Den 10 februari är det dags för mötesplatsen om samhällsfastigheter – Stora Samhällsfastighetsdagen på Grand Hôtel i Stockholm.

Stora Samhällsfastighetsdagen: Mötesplatsen för dig som är intresserad av samhällsfastigheter

Stora Samhällsfastighetsdagen Höst Boka in den 10 februari på Grand Hotel i Stockholm i din almanacka. Då är det dags för mötesplatsen för dig med fokus på samhällsfastigheter.Stora Samhällsfastighetsdagen 2022

Var: Grand Hotel, Stockholm

När: 10 februari, 09.00 - 16.00

Pris:    5995 kronor exkl. moms (fysiskt deltagande)

5495 kronor exkl. moms (digitalt deltagande)

Du anmäler dig till seminariet här.
(Din anmälan är helt ombokningsbar fram till midnatt dagen innan eventet)


Stora Samhällsfastighetsdagen är den självklara mötesplatsen för dig i samhälls­byggnadssektorn som jobbar med, eller är intresserad av, alla aspekter av samhällsfast­igheter.
Här blir du uppdaterad på de allra senaste trenderna och affärsmöjligheterna inom området samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter.


Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Nicklas Tollesson
0705-841402
nicklas@fastighetssverige.se


Arrangörer:

Partner: