Image

Levande showroom i Fatburen

Bygg/Arkitektur Nu invigs ett showroom i Fatburen, där intressenter kan se vilka möjligheter som finns i fastigheten på Södermalm.
Publicerad den 21 Mars 2014
Ett levande showroom har invigts i Fatburen. Bild: JLL
Ett levande showroom har invigts i Fatburen.

Arkitekter vid BSK Arkitekter har skapat ett kontor som knyter an till Fatburens ursprung. Några av dessa kommer i ny konstellation dessutom att etablera sig i lokalerna, under namnet Studio Stockholm Arkitektur.

– Vi kan inte tänka oss ett bättre sätt att visa vilken bra arbetsplats Fatburen är än att själva flytta hit vår verksamhet och dagligen fungera som ambassadörer för fastigheten. Fatburen har en lång historia och vi låter fastighetens industriella förflutna samspela med dagens högt ställda krav på en modern arbetsplats för att skapa kontor med såväl karaktär som funktionalitet, säger Carl-Michael Bonde, Studio Stockholm Arkitektur.

– Det levande visningskontoret i Fatburen ger oss en fantastisk möjlighet när vi fortsätter uthyrningsarbetet. Vi kan ge en bra bild av hur kontorslösningarna fungerar i praktiken, när miljöerna levandegörs på ett sätt vi inte sett tidigare, säger Karl Henrik Lenneryd, JLL, som ansvarar för uthyrningen av kontorslokalerna i Fatburen.

Utvecklingsarbetet av Fatburen (Fatburssjön 10) med adress Södermalmsallén och Magnus Ladulåsgatan på Södermalm i Stockholm har påbörjats. Ombyggnationen beräknas vara klar vintern 2014.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

JLL på Branschguiden

JLL är ett ledande tjänsteföretag med inriktning på fastigheter och investeringar. Vi strävar efter ett visionärt tänkande inom fastighetsområdet som skapar lönsamma möjligheter och platser där människor kan förverkliga sina ambitioner. På så sätt bidrar vi till en bättre framtid för våra kunder, våra medarbetare och för samhället där vi verkar. Med verksamhet i över 80 länder och 94 000 medarbetare, rankas vi bland världens 500 största företag av tidningen Fortune. JLL är det registrerade varumärket för Jones Lang LaSalle Incorporated. I Sverige har vi kontor i ...

Läs mer om JLL på Branschguiden

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

De vinner prestigeuppdrag när börsjätten bygger höghus

Bygg/Arkitektur Skanska siktar på 30 000 kvadratmeter förtätning med kongresscenter och hotell i centrala Lund. Läs om vilket kontor som står bakom det vinnande arkitektförslaget och se bilder på det ambitiösa projektet i direkt anslutning till Lund C.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY