Image
Fatburen.
Fatburen. Bild: JLL

Nya arkitektbyrån till Fatburen

Uthyrning Crown Nordic Management och JLL hyr ut 300 kvadratmeter i Fatburen till nybildade arkitektbyrån Studio Stockholm Arkitektur. Byrån flyttar in i det egenritade visningskontoret, som nyligen invigdes. Kontoret fungerar efter inflyttning som ett levande showroom för fastigheten fram till årsskiftet.
Publicerad den 21 Maj 2014
Annons
Image
Alessandro Cardinale, Carl-Michael Bonde och Marco Checchi startar Studio Stockholm Arkitektur som ny hyr kontor i Fatburen. Bild: Studio Stockholm Arkitektur
Alessandro Cardinale, Carl-Michael Bonde och Marco Checchi startar Studio Stockholm Arkitektur som ny hyr kontor i Fatburen.

Fatburens nybyggda visningskontor har skapats för att visa fastighetens potential och unika prägel, nu hyrs ytan ut till Studio Stockholm Arkitektur som arbetar med omvandlingen av kvarteret. Avtalet omfattar två år och inflyttningen sker omgående.

Studio Stockholm Arkitektur grundades i mars 2014 och har redan vuxit till tolv medarbetare med ytterligare planerad expansion före sommaren. Företaget erbjuder spetskompetens inom fastighetsutveckling, inredningsarkitektur och kommersiell arkitektur. Företagets ambition är att vara en värdeskapande partner för sina kunder genom att låta affärsnyttan stå i fokus. Studio Stockholm Arkitektur har från starten ett 20-tal stora uppdrag, däribland den fortsätta förvandlingen av Fatburen.

– Det är väldigt trevligt att få välkomna Studio Stockholm Arkitektur till Fatburen, inte minst eftersom de nu kommer levandegöra det visningskontor de själva har varit med och utvecklat. Det är ett utmärkt kvitto på att fastigheten är precis så mångsidig och attraktiv som vi eftersträvar, säger Håkan Larsson, CEO Crown Nordic Management.

– Vi är oerhört glada över att få flytta in i Fatburen, det känns som att komma hem eftersom vi har varit så pass involverade i projektet sedan länge och nu kommer sitta mitt i den pågående förvandlingen. Vi ser fram emot att på nära håll följa hur vår vision tar form, säger Carl-Michael Bonde, Studio Stockholm Arkitektur.

Relaterade artiklar

Ämnen

JLL på Branschguiden

JLL är ett ledande tjänsteföretag med inriktning på fastigheter och investeringar. Vi strävar efter ett visionärt tänkande inom fastighetsområdet som skapar lönsamma möjligheter och platser där människor kan förverkliga sina ambitioner. På så sätt bidrar vi till en bättre framtid för våra kunder, våra medarbetare och för samhället där vi verkar. Med verksamhet i över 80 länder och 94 000 medarbetare, rankas vi bland världens 500 största företag av tidningen Fortune. JLL är det registrerade varumärket för Jones Lang LaSalle Incorporated. I Sverige har vi kontor i ...

Läs mer om JLL på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Så ska Savills utveckla transaktionsteamet när nyckelduon lämnar

Karriär Carolina Herling blir ny chef för Savills transaktionsrådgivning när Niklas Zuckerman lämnar för att bli vd för Odd Molly. Samtidigt lämnar också Anders Nordvall sin roll på fastighetsjätten. Niklas Samulesson, vd för Savills Sverige, berättar för Fastighetssverige vad det här betyder för de fortsatta affärerna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY