Image

Fastighetsmarknadsdagen Skåne - 7 September 2023

Branschens mötesplats i Skåne.

Torsdag 7 september

Branschens mötesplats i Skåne.
Framtida affärsmöjligheter i en expansiv region. Ett heldagsseminarium om marknadsläget i Skåneregionen som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.


Idag stänger anmälan till årets upplaga av Fastighetsmarknadsdagen Skåne – branschens mötesplats i regionen.

Fastighetsmarknadsdagen Skåne: I dag stänger anmälan – här är alla talare och hela programmet

Fastighetsmarknadsdagen Skåne Nästa vecka, torsdag den 7 september, startar branschen upp fastighetshösten på mötesplatsen Fastighetsmarknadsdagen Skåne på Malmö Live. Anmälan stänger idag fredag – säkra din plats nu!Heidi Avellan, politisk chefredaktör, Sydsvenskan och Helsingborgs Dagblad,
Mikael Kipowski, utvecklingsdirektör, Helsingborgs stad,
Per Tryding, vice vd, Sydsvenska industri- och handelskammaren,
Petra Sörling, vd, Rosengård Fastigheter,
Tue David Bak, Managing Director, Greater Copenhagen och
Vesna Vasiljkovic, plan-/strategichef, Stadsbyggnadskontoret, Malmö.

Fastighetsmarknadsdagen Skåne: Beslutsfattarna om regionens stora framtidsfrågor

Fastighetsmarknadsdagen Skåne Nästa torsdag, den 7 september, är det dags för klassiska Fastighetsmarknadsdagen Skåne på Malmö Live. I en av programpunkterna får vi höra en rad tunga beslutsfattare om deras visioner för regionen.


Christoffer Nilsson, kommundirektör, Lunds kommun, Fredrik Wahrolén, näringslivsdirektör, Helsingborgs stad och Gunnar Blomé, chef samhällsplanering och etablering, Malmö Stad utgör paneldeltagarna i Utvecklingsläget i regionen på Fastighetsmarknadsdagen Skåne på Malmö Live nästa torsdag.

Fastighetsmarknadsdagen Skåne: Utvecklingsläget i regionen

Fastighetsmarknadsdagen Skåne Nästa torsdag, den 7 september, är det dags för klassiska Fastighetsmarknadsdagen Skåne på Malmö Live. I en av programpunkterna möter vi företrädare för Malmö, Lund och Helsingborg som ger sin vision om utvecklingsläget i Skåne-regionen.Ulrika Hallengren.

Fastighetsmarknadsdagen Skåne: Hallengren om framtida tillväxtmöjligheter

Fastighetsmarknadsdagen Skåne Den 7 september är det dags för klassiska Fastighetsmarknadsdagen Skåne på Malmö Live. I en av programpunkterna möter vi Wihlborgs vd Ulrika Hallengren i en intervju om investeringsläget och framtida tillväxtmöjligheter.


Annika Edström och Pernilla Johansson står för två mycket initierade analyser för full koll på nuläge och framtid i samband med Fastighetsmarknadsdagen Skåne på Malmö Live den 7 september.

Fastighetsmarknadsdagen Skåne: Full koll på makroläge och marknadens segment

Fastighetsmarknadsdagen Skåne Den 7 september är det dags för klassiska Fastighetsmarknadsdagen Skåne på Malmö Live. Seminariet inleds med två tunga analyser som ger dig full koll på såväl det makroekonomiska läget som utsikterna i respektive marknadssegment.Anna Björklund, Anna Stenkil, Ulf Wallén och Unni Sollbe går igenom investeringsläget på Branschens mötesplats i Skåne den 7 september på Malmö Live.

Fastighetsmarknadsdagen Skåne: Grundlig genomgång av investeringsläget i regionen

Fastighetsmarknadsdagen Skåne Den 7 september är det dags för klassiska Fastighetsmarknadsdagen Skåne på Malmö Live. I en av programpunkterna diskuterar en mycket kompetens panel nuläge och framtidsmöjligheter på den Skånska investeringsmarknaden.


Fastighetsmarknadsdagen Skåne 2023

Var: Malmö Live, Dag Hammarskjölds torg 2, Malmö

När: 7 september 09.00–16.00

Pris: 5995 kronor exkl. moms 

Du anmäler dig till seminariet här.

Fastighetsmarknadsdagen Skåne är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknad, näringslivsutveckling och framtiden i Skåne.

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här presenterar vi nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:Partners:

Se en film från ett tidigare event här: