Image

Fastighetsmarknadsdagen Skåne - 22 Augusti 2019

Torsdag 22 augusti 2019 kl. 9.00-16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15)

Framtida affärsmöjligheter i en expansiv region. Ett heldagsseminarium om marknadsläget i Skåneregionen som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.


Medverkande

Cecilia Nebel

Cecilia Nebel

Moderator
Cecilia Nebel driver det egna bolaget Nebel Media. Hon arbetar som journalist och moderator, och har sedan tidigare flera års erfarenhet som nyhetsjournalist vid Sydsvenskan. Cecilia Nebel är, bland mycket annat, återkommande moderator i Almedalen och programleder talkshowen Late Night Lund.
Ingemar Rindstig

Ingemar Rindstig

Expertkommentator
Ingemar Rindstig, auktoriserad revisor och chef för Ernst & Young Real Estate. Ingemar Rindstig har jobbat över 30 år på EY. Han är helt specialiserad på bygg- och fastighetsbranschen samt konsultationer i branschen.
Annika Winsth

Annika Winsth

Annika Winsth är sedan 2008 chefsekonom på Nordea. Hon har arbetat på Nordea sedan 1994, och var chefsanalytiker mellan 2002 och 2008. Innan hon började på Nordea arbetade hon på finansdepartementet. Hon har en fil kand i nationalekonomi från Lunds universitet.
Viktoria Walldin

Viktoria Walldin

Viktoria Walldin har sedan 2009 arbetat på arkitektkontoret White som socialantropolog. Hon är partner och utvecklingsansvarig för social hållbarhet på kontoret. Hon är en stark inspiratör och påverkare när det handlar om sociala aspekter inom arkitektur och stadsbyggnad. Hon har även arbetat för Inculture och Health Magazine.
Susanne Åhlén

Susanne Åhlén

Susanne Åhlén är sedan juni 2016 vd för Fasticon Kompetens. Hon arbetade tidigare för Atrium Ljungberg i sex år, senast som Head of Leasing Retail. Dessförinnan var hon på Aberdeen, bland annat som Sverigechef för Centre Management.
Jan Gösbeck

Jan Gösbeck

Jan Gösbeck marknads- och affärsutvecklingschef och vice vd på Fasticon Kompetens. Han har tidigare bland annat varit vd för Estancia Property Management, centrumchef på Kista Galleria, haft ledande positioner inom inom hotell- och restaurangbranschen och varit egenföretagande konsult.
Jens Engwall

Jens Engwall

Jens Engwall är en av de tyngsta profilerna i den svenska fastighetsbranscen. Han är vd för Nyfosa som noterades på Stockholmsbörsen i slutet av 2018 då bolaget knoppades av från Hemfosa, som Engwall var vd för och som han startade 2009. Han har även varit vd för Kungsleden och vice vd för BPA Fastigheter.
Hans Wallström

Hans Wallström

Hans Wallström är nordisk hållbarhetschef för Skanska Kommersiell Utveckling. Han har verkat inom Skanska sedan tidigt 90-tal. Han är utbildad civilingenjör från KTH.
Rikard Silverfur

Rikard Silverfur

Rikard Silverfur är sedan 2018 chef för Utveckling och Hållbarhet på Fastighetsägarna Sverige. Han har varit verksam inom Fastighetsägarna sedan 201, tidigare som näringspolitisk expert. Han är civilingenjör från KTH.
Thomas Lindborg

Thomas Lindborg

Thomas Lindborg grundade Lindinvent med sin far och bror 1995, extremt medveten och oroad över hur vi slösar med naturens resurser. Därför har han dedikerat sitt yrkesliv åt deras företag och till att ta fram lösningar som bidrar till att göra fastigheter grönare utan att tumma på kvaliteten på inomhusklimatet. Dessa prisbelönta lösningar sitter idag i hundratals kommersiella fastigheter, skolor och sjukhus över hela Sverige. Han ansvarar idag både för utvecklingsavdelning och försäljningsavdelning på Lindinvent samtidigt som han även innehar rollen som vice vd.
Jacob Karlsson

Jacob Karlsson

Jacob Karlsson är vd, grundare och hälftenägare i K-Fastigheter, som han startade tillsammans med Balders Erik Selin 2010. Bolaget satsar främst på förvaltning och utveckling av hyresbostäder. Han har även varit i Sverigeeliten i löpning.
Fredrik Närholm

Fredrik Närholm

Fredrik Närholm är transaktionsprojektledare och ansvarig för region syd på Nordier Property Advisors. Han utgår ifrån Nordiers Malmökontor och har jobbat på företaget sedan 2017. Innan han började på Nordier jobbade han på Akelius.
Ulrika Hallengren

Ulrika Hallengren

Ulrika Hallengren är sedan våren 2018 vd för Wihlborgs. Hon var tidigare projekt- och utvecklingschef på bolaget. Mellan 2010 och 2015 var hon vd för Fastighets AB ML4 med ansvar för uppförande av Max IV och dessförinnan hade hon olika roller inom Tyréns i tolv år. Hon är utbildad högskoleingenjör (bygg) från Lunds Tekniska Högskola.
Peter Wiman

Peter Wiman

Peter Wiman är analyschef på Savills, där han har arbetat sedan 2005. Han arbetade dessförinnan på EY. Utöver analysfrågor och generell fastighetsrelaterad rådgivning har han en bred erfarenhet av fastighetsvärdering samt förvärvsrådgivning och due diligence och har varit delaktig i ett antal större transaktioner på den svenska marknaden. Han är auktoriserad fastighetsvärderare av Samhällsbyggarna samt RICS och har en MSc från KTH.
Ola Orsmark

Ola Orsmark

Ola Orsmark har en lång och gedigen erfarenhet från fastighetsbranschen och har de senaste åren varit affärsområdeschef på Jernhusen innan han 2014 blev vd för Castellum Öresund.
Olof Andersson

Olof Andersson

Olof Andersson är sedan 2006 vd och storägare i det Malmöbaserade fastighetsbolaget Trianon, börsnoterat sedan 2017.
Oskar Frankki

Oskar Frankki

Oskar Frankki är advokat och partner verksam vid advokatfirman Delphis Malmökontor. Han arbetar med entreprenad- och fastighetsrätt men även miljöansvarsfrågor vid transaktioner och offentligrättsliga ansvarsutredningar. Oskar Frankki har arbetat på Delphi sedan 2007.
Oliver Larsson

Oliver Larsson

Oliver Larsson är ansvarig för WSP:s Telecomverksamhet där tjänster som Smart Cities & Digital Solutions, Fixed Networks & Connectivity ingår. Han har tidigare bland annat arbetat för Sweco och Ramböll där han både varit ansvarig samt expert inom områden som fastighets- och automationssystem, smart cities, digitala tjänster och digitalförvaltning.
Jonas Månsson

Jonas Månsson

Jonas Månsson är advokat på Delphi. Han företräder fastighetsägare och verksamhetsutövare bland annat gällande miljörättsliga tvister, fastighets- och ersättningsprocesser, nyttjanderätt till fast egendom och fastighetsreglerings- och fastighetsbildningsfrågor. Tidigare Ramberg Advokater och LRF Konsult. Dessförinnan Hovrätten i Umeå.

Fastighetsmarknadsdagen Skåne

Var: Malmö Live, Dag Hammarskjölds Torg.

När: Torsdag 22 augusti 2019

Kl. 09.00–16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15)

Pris: 4995 kronor exkl. moms.

Du anmäler dig till seminariet här:

Fastighetsmarknadsdagen Skåne är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknad, näringslivsutveckling och framtiden i Skåne.

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här presenterar vi nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Nedan kan du läsa om förra årets upplaga: 
2018

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Nicklas Tollesson
0705-841402
nicklas@fastighetssverige.se
 

Partners:


 

Se filmen från 2019 års event här: