Image

Fastighetsmarknadsdagen Skåne - 7 September 2023

Branschens mötesplats i Skåne.

Torsdag 7 september

Branschens mötesplats i Skåne.
Framtida affärsmöjligheter i en expansiv region. Ett heldagsseminarium om marknadsläget i Skåneregionen som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.


Medverkande Fastighetsmarknadsdagen Skåne 2023

Cecilia Nebel, moderator

Cecilia Nebel, moderator

Cecilia Nebel driver det egna bolaget Nebel Media. Hon arbetar som journalist och moderator, och har sedan tidigare flera års erfarenhet som nyhetsjournalist vid Sydsvenskan. Cecilia Nebel är, bland mycket annat, återkommande moderator i Almedalen och programleder talkshowen Late Night Lund.
Pernilla Johansson

Pernilla Johansson

Pernilla Johansson är senior ekonom på Swedbank Research där hon arbetar med prognoser av svensk och dansk ekonomi och fördjupande makroekonomiska analyser. Hon är disputerad nationalekonom från Lunds universitet och har tidigare arbetat på Finansdepartementet, Riksbanken och Sydsvenska Handelskammaren. Hon har skrivit boken "Produktivitetens nya geografi” som handlar om skillnader i ekonomisk tillväxt mellan svenska län och arbetsmarknadsregioner.
Ulrika Hallengren

Ulrika Hallengren

Ulrika Hallengren är sedan våren 2018 vd för Wihlborgs. Hon var tidigare projekt- och utvecklingschef på bolaget. Mellan 2010 och 2015 var hon vd för Fastighets AB ML4 med ansvar för uppförande av Max IV och dessförinnan hade hon olika roller inom Tyréns i tolv år. Hon är utbildad högskoleingenjör (bygg) från Lunds Tekniska Högskola.
Håkan Berg

Håkan Berg

Håkan Berg är svensk/nordisk mästare i magi och har brons på magi-VM. Han har mer än 200 miljoner visningar på sociala medier och uppträder ständigt på de stora scenerna i världen. Nu kommer han och förgyller Fastighetssveriges event under hösten 2023.
Ulf Wallén

Ulf Wallén

Ulf Wallén är sedan sommaren 2016 vd på Acrinova. Han är även, sedan hösten 2015, vd för Norama Asset Management. Ulf Wallén var mellan 1997 och 2014 vd för Paulsson Fastigheter.
Annika Edström

Annika Edström

Annika Edström är sedan vintern 2022/2023 analyschef på CBRE. Hon var dessförinnan Head of What´s Next på Cushman & Wakefield med ansvar för Research & Insight. Hon har lång fastighetserfarenhet inom såväl transaktioner, värdering och finansiering som projektutveckling. Hon har en masterexamen i Real Estate Management från KTH.
Per Tryding

Per Tryding

Per Tryding är vice vd och policychef på Sydsvenska industri- och handelskammaren. Han har arbetat med samhällsfrågor, ekonomisk analys och utbildning under större delen av sitt yrkesliv och har styrelseerfarenhet från både svensk och internationell grundskola och universitet.
Fredrik Wahrolén

Fredrik Wahrolén

Fredrik Wahrolén är sedan våren 2023 näringslivsdirektör i Helsingborgs stad, där han dessförinnan, sedan hösten 2021, var kommunikations- och marknadschef. Han har tidigare i karriären haft tunga poster inom PR, marknad och kommunikation på bolag som Volvo Cars, CarCare, Koenigsegg, Mercedes, Peab, Ikea med flera.


Linda Jönsjö

Linda Jönsjö

Linda Jönsjö är partner och advokat på Advokatfirman Delphi där hon varit sedan våren 2023. Hon var dessförinnan bolagsjurist på Victoriahem och har även haft en position som senior associate på Setterwalls Advokatbyrå.
Gunnar Blomé

Gunnar Blomé

Gunnar Blomé är sedan i december 2020 chef för samhällsplanering och etablering på Omvärlds- och näringslivsavdelningen på Malmö stad, och han haft haft olika roller inom näringslivsavdelningen sedan i augusti 2018. Innan dess var han lektor på Malmö universitet och dessförinnan var han projektchef på Helsingborgshem. Han har även drivit eget företag.

Petra Sörling

Petra Sörling

Petra Sörling är vd för Rosengård Fastigheter sedan augusti 2017. Petra har lång erfarenhet i branschen och har sedan tidigare arbetat som ekonomichef på Vasakronan, marknadsområdeschef på Riksbyggen och senast som chef för HSB Sundsfastigheter. Petra Sörling är även ordförande för ITTF (Internationella Bordtennisförbundet).
Christoffer Nilsson

Christoffer Nilsson

Christoffer Nilsson är sedan hösten 2018 kommundirektör i Lunds kommun.Han var dessförinnan knuten till Uppsala kommun som biträdande stadsdirektör och stabschef.Han har tidigare även haft ledande positioner på Uppsala Stadshus, World Internet Institute, Regionförbundet Uppsala län, Proffice och Nutek.
Mikael Kipowski

Mikael Kipowski

Mikael Kipowski är sedan vintern 2018 utvecklingsdirektör i Helsingborg. Han är också ordförande i IFK Hässleholm. Han har tidigare innehaft tjänsterna tillväxtchef, tf. näringslivschef och affärsutvecklingschef på Hässleholms kommun.
David Lundqvist

David Lundqvist

David Lundqvist är sedan vintern 2020 vd och delägare på Stjernplan. Han var dessförinnan Head of Financial Planning Credit på Ålandsbanken, där han var i nästan sex år. Han har också varit vd för Limhamnshus Fastigheter och Branch Manager på Swedbank samt haft en liknande roll tidigare på Handelsbanken.
  • Jan 20
Johan Dalén

Johan Dalén

Johan Dalén är sedan sommaren 2020 regionchef för Svenskt Näringsliv i Skåne och Blekinge. Han var dessförinnan vd för Fur Sweden och har även ett förflutet som journalist på Skånska Dagbladet och Trelleborgs Allehanda. Johan Dalén är även styrelseledamot i Blekinge Matakademi, Ung Företagsamhet, Sölvesborg/Mjällby Sparbank och Mjällby AIF.
Unni Sollbe

Unni Sollbe

Unni Sollbe är vd på Stena Fastigheter Malmö sedan 2012. Unni har sedan tidigare arbetat som regiondirektör på Akademiska Hus Syd, affärsområdeschef på HSB Malmö och som fastighetschef hos MKB.
Olof Andersson

Olof Andersson

Olof Andersson är sedan 2006 vd och storägare i Trianon, noterat på Stockholmsbörsen och specialiserat på Malmöområdet. Innan han gick in i fastighetsbranschen hade han en lång karriär som grönsaksgrossist bakom sig.
Susanne Åhlén

Susanne Åhlén

Susanne Åhlén är sedan hösten 2021 vice VD/Affärsområdeschef Företag på Newton Kompetensutveckling. Hon var dessförinnan partner och vd på Fasticon Kompetens, sedan 2016. Hon har tidigare arbetat för bland annat Atrium Ljungberg och Aberdeen. Susanne Åhlén är expertkommentator/sidekick på Stora Kompetensdagen.
Cecilia Andersson

Cecilia Andersson

Cecilia Andersson är sedan vintern 2022  HR-partner på Balder, där hon tidigare (sedan 2018) även hade en tjänst som HR-assistent. Hon är styrelseledamot på Blomdahl Medical AB och har tidigare även, bland annat, jobbat som personalansvarig på HandelsFinance.
Karin Svensson

Karin Svensson

Karin Svensson är HR-chef på MKB Fastighets AB, där hon varit anställd sedan 1991. Hon har jobbat med HR sedan 2007 och var tidigare fastighetschef, förvaltare och personalutvecklare.


Anna Stenkil

Anna Stenkil

Anna Stenkil är regionchef Öresund på Vasakronan, där hon har arbetat sedan 2011. Hon har även bland annat varit förvaltningschef på Wihlborgs och konsultchef på Proffice.
Anna Björklund

Anna Björklund

Anna Björklund är sedan hösten 2016 projektutvecklingschef på Castellum i Öresund. Hon var dessförinnan affärsutvecklingschef för Skanska Öresund där hon tidigare även innehaft rollen projektledare.

Heidi Avellan

Heidi Avellan

Heidi Avellan är sedan 2005 politisk chefredaktör på Sydsvenskan och sedan 2014 även på Helsingborgs Dagblad. Under 80-talet arbetade hon på Hufvudstadsbladet främst som näringslivsreporter. Hon har även arbetat på tv som ekonomiredaktör. Heidi Avellan är även moderator och samtalsledare och har en pol. mag från Helsingfors universitet.
Tue David Bak

Tue David Bak

Tue David Bak är sedan våren 2020 vd för Greater Copenhagen.  Han är också styrelseledamot i Visit Skåne samt har ett långt förflutet i ledande positioner inom bolag såsom Innovation Centre Denmark och Scale-Up Denmark, för att nämna några. 


Sofie Österberg

Sofie Österberg

Sofie Österberg är sedan våren 2022 associate på Advokatfirman Delphi. Hon var dessförinnan COO på Exhale Health och har tidigare även innehaft ledande positioner på Tillväxtverket.
Pia Sandin, Malmö Citysamverkan

Pia Sandin, Malmö Citysamverkan

Pia Sandin är sedan 2005 vd på Malmö Citysamverkan.
Hon är också styrelseledamot i Svenska Stadskärnor och i Destinationssamverkan.
Hon har tidigare, bland annat, varit marknadschef på HSB Turning Torso.
Vesna Vasiljkovic

Vesna Vasiljkovic

Vesna Vasiljkovic är sedan våren 2023 plan- och strategichef på Stadsbyggnadskontoret i Malmö. Hon har tidigare varit arkitekt och studiochef på Tengbom i Öresund, arkitekt/projektledare i Lunds kommun och arkitekt på White Arkitekter.


Experience

Hanna Candell

Hanna Candell

Hanna Candell är sedan sommaren 2017 vd för samverksansorganisationen Helsingborg City. Hon var dessförinnan projektledare och kommunikatör på Helsingborgs stad.


Fastighetsmarknadsdagen Skåne 2023

Var: Malmö Live, Dag Hammarskjölds torg 2, Malmö

När: 7 september 09.00–16.00

Pris: 5995 kronor exkl. moms 

Du anmäler dig till seminariet här.

Fastighetsmarknadsdagen Skåne är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknad, näringslivsutveckling och framtiden i Skåne.

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här presenterar vi nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:Partners:

Se en film från ett tidigare event här: