Image

Fastighetsmarknadsdagen Skåne - 20 Oktober 2020

12 november

Framtida affärsmöjligheter i en expansiv region. Ett heldagsseminarium om marknadsläget i Skåneregionen som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.


Medverkande uppdateras löpande – håll utkik!

Trine Grönlund, moderator

Trine Grönlund, moderator

Trine Grönlund är moderator på Fastighetsmarknadsdagen Skåne. Hon är en karismatisk, påläst och engagerad moderator som har en förmåga att alltid skapa en personlig stämning omkring sig på scen. Hon är även en eftertraktad och uppskattad föreläsare och företagskonsult inom mental hållbarhet samt initiativtagare till de mentala gymmen "Innergi" i Lund och Malmö - där hundratals ledare och medarbetare hittat vägen till en roligare och mer mentalt hållbar vardag.
Ingemar Rindstig

Ingemar Rindstig

Ingemar Rindstig är auktoriserad revisor och chef för EY Real Estate i Norden. Han har jobbat i över 30 år på EY. Han är helt specialiserad på bygg- och fastighetsbranschen samt konsultationer i branschen. Han agerar expertkommentator/sidekick på Fastighetsmarknadsdagen Skåne.
Jacob Karlsson

Jacob Karlsson

Jacob Karlsson är elitlöparen som fick karriären förstörd av en motocrossolycka - och istället gick all in i fastigheter. 2010 startade han K-Fastigheter - Jacob och Balder-Erik Selin gick in med en miljon var - som börsnoterades 2019 och som nu har ett börsvärde om nästan tio miljarder kronor. Jacob Karlsson är vd K-Fastigheter sedan starten och äger cirka 35 procent av aktierna.
Olof Andersson

Olof Andersson

Olof Andersson är sedan 2006 vd och storägare i Trianon, noterat på Stockholmsbörsen och specialiserat på Malmöområdet. Innan han gick in i fastighetsbranschen hade han en lång karriär som grönsaksgrossist bakom sig.
Anna Blank

Anna Blank

Anna Blank är grundare av kommunikationsbyrån Näpen, som är specialiserad på bygg- och fastighetsbranschen. Property branding, Place branding samt den egenutvecklade grenen Business to Real estate är byråns huvudinriktningar och Annas intresse för dettaväcktes för över tio år sedan då hon arbetade med Jernhusens Kungsbrohuset. Sedan dess har hon arbetat med flera stora stadsutvecklingsprojekt som Ursvik i Sundbyberg, Vega i Haninge, Tollare i Nacka och Norrtälje Hamn.
Maria Whyte

Maria Whyte

Maria Whyte är pionjär inom Property branding och kreativ ledare samt grundare av Whyte Lilja. Företaget är känt för sin höga designnivå och ligger bakom en rad omtalade projekt såväl i Sverige som internationellt. Med sitt multidisciplinära team täcker hon in en rad områden; från designuppdrag för bostäder, hotell och restaurang till renodlade brandinguppdrag för bostads- och fastighetsutvecklare.
Nadia Tolstoy

Nadia Tolstoy

Nadia Tolstoy är inredningsarkitekt, partner och omvärldsanalytiker på Tengbom med särskilt fokus på upplevelsemiljöer som hotell, restauranger och butiker men även kontorsprojekt där kunden vill skapa en varumärkesbärande arbetsmiljö. Som en av Tengboms mest efterfrågade föreläsare spanar hon ofta om digitalisering, kreativa processer, människans och våra miljöers roll i en värld som förändras allt snabbare.
Martin Filipsson

Martin Filipsson

Martin Filipsson har sedan 2004 varit verksam och ägare till ett flertal bobutiker inom Svensk Fastighetsförmedling. Sedan några år tillbaka är han också verksam inom försäljning av kommersiella fastigheter i Göteborgs- och Malmöregionen, även detta genom Svensk Fastighetsförmedling.
Pernilla Johansson

Pernilla Johansson

Pernilla Johansson är senior ekonom på Swedbank Research där hon arbetar med prognoser av svensk och dansk ekonomi och fördjupande makroekonomiska analyser. Hon är disputerad nationalekonom från Lunds universitet och har tidigare arbetat på Finansdepartementet, Riksbanken och Sydsvenska Handelskammaren. Hon har skrivit boken "Produktivitetens nya geografi” som handlar om skillnader i ekonomisk tillväxt mellan svenska län och arbetsmarknadsregioner.
Anna Stenkil

Anna Stenkil

Anna Stenkil är regionchef Öresund på Vasakronan, där hon har arbetat sedan 2011. Hon har även bland annat varit förvaltningschef på Wihlborgs och konsultchef på Proffice.
Magnus Prochéus

Magnus Prochéus

Magnus Prochéus är regionchef Malmö på Wihlborgs och medlem i koncernledningen. Han kom till Wihlborgs 2019, närmast från tjänsten som fastighetschef på Stena Fastigheter. Han har även arbetat för bland andra Heimstaden, Tetra Pak och Briggen. Han är civilingenjör från Lunds tekniska högskola.
Anna K Johansson

Anna K Johansson

Anna K Johansson är handelsexpert med mer än 15 års erfarenhet inom handel och utveckling. Hon har arbetat med en rad internationella aktörer i samband med deras etablering på nya marknader. Hon är sedan 2013 Senior Projektledare på TAM Retail och arbetade tidigare för Cushman & Wakefield som Head of Retail för Norden.
Peter Wiman

Peter Wiman

Peter Wiman är analyschef på Savills, där han har arbetat sedan 2005. Han arbetade dessförinnan på EY. Utöver analysfrågor och generell fastighetsrelaterad rådgivning har han en bred erfarenhet av fastighetsvärdering samt förvärvsrådgivning och due diligence och har varit delaktig i ett antal större transaktioner på den svenska marknaden. Han är auktoriserad fastighetsvärderare av Samhällsbyggarna samt RICS och har en MSc från KTH.
Jarl Olsson

Jarl Olsson

Jarl Olsson är vd på Catella Corporate Finance Malmö sedan 20 år. Tidigare partner på Cronbo Fastighetskonsult. Han är civilekonom från Lunds universitet.
Claes Lennartsson

Claes Lennartsson

Claes Lennartsson är associate director på Catella Corporate Finance Malmö. Utbildad ingenjör från Lunds tekniska högskola.

Fastighetsmarknadsdagen Skåne

Var: Malmö Live, Dag Hammarskjölds Torg.

När: 12 november 09.00–16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15)


Pris: 4995 kronor exkl. moms.

Du anmäler dig till seminariet här:

Till och med den 21 oktober kan du anmäla tre personer från ditt företag och bara betala för två.

Med anledning av corona-pandemin har vi på Fastighetssverige valt att öka säkerhetsnivån till max vad gäller hygien på samtliga våra seminarier. Det kommer att finnas relevant skyddsutrustning, såsom handsprit och ansiktsmasker, tillgänglig på plats och vi kommer att möblera med generöst utrymme i seminariesalen för att säkerställa att vi kan hålla social distans enligt nu gällande regler och rekommendationer. Hotellen kommer också att ha maximalt förhöjda städ- och hygienrutiner kring alltifrån toaletter till all kost som serveras under dagen.
 

Fastighetsmarknadsdagen Skåne är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknad, näringslivsutveckling och framtiden i Skåne.

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här presenterar vi nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Nedan kan du läsa om förra årets upplaga: 
2019

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Nicklas Tollesson
0705-841402
nicklas@fastighetssverige.se
 

Partners: 

Se filmen från 2019 års event här: