Image

Fastighetsmarknadsdagen Skåne - 22 Augusti 2019

Torsdag 22 augusti 2019 kl. 9.00-16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15)

Framtida affärsmöjligheter i en expansiv region. Ett heldagsseminarium om marknadsläget i Skåneregionen som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.


Fasticon

Partnerlogo

Fasticon är den ledande kompetensförsörjaren i fastighetsbranschen, vi är branschens specialister inom rekrytering, kompetensutveckling och Interim/Konsultlösningar i fastighetsbranschen.
Fasticon Kompetens är idag en del av Byggmästare Anders J Ahlström Holding och är noterade på stockholmsbörsen, First North. Sammantaget är vi i dag ett 50-tal anställda med huvudkontoret i Stockholm och regionkontor i Göteborg och Malmö.
Vi genomför cirka 250 fastighetsrelaterade rekryteringar per år. Vi har i dagsläget ett 70-tal konsulter uthyrda i spännande uppdrag. Är du intresserad av en karriär i fastighetsbranschen, registrera ditt cv och hitta alla våra lediga tjänster och uppdrag på www.fasticonjobb.se


Susanne Åhléns, vd, Fasticon Kompetens

Lindinvent

Partnerlogo

Lindinvents behovsstyrda helhetslösning skapar ett energieffektivt inneklimat som blir hållbart, flexibelt och digitalt. Vi skapar helt enkelt intelligentare och grönare fastigheter.
Med vårt webbgränssnitt LINDINSPECT får fastighetsägaren en total överblick för enkel kontroll, justering och optimering av fastigheten. Vi är experter på behovsstyrd ventilation, belysningsstyrning, solskyddsstyrning och Space Management och vår behovsstyrda helhetslösning sitter i hundratals kontor, kommersiella fastigheter, skolor, sjukhus och labb över hela Sverige.


Thomas Lindborg, Vice VD, Försäljnings - & Utvecklingschef, Lindinvent

Delphi

Partnerlogo

Delphi hanterar fastighetstransaktioner och infrastrukturprojekt till daglig rådgivning rörande bl.a. entreprenadrätt, fastighetsöverlåtelser, kommersiell hyresrätt och andra nyttjanderättsfrågor, miljörätt och plan- och byggfrågor samt fastighetsutveckling och exploateringsfrågor. Fastighetsgruppen arbetar integrerat med bl.a. byråns upphandlings- och skatteexperter. Vårt fokus ligger på skräddarsydda helhetslösningar.
Delphis klienter återfinns bland fastighetsbolag, fastighetsutvecklare, fonder, industriföretag samt entreprenad- och konsultbolag. Delphi har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Norrköping.

 


Oskar Frankki , partner och advokat

Fastighetsmarknadsdagen Skåne

Var: Malmö Live, Dag Hammarskjölds Torg.

När: Torsdag 22 augusti 2019

Kl. 09.00–16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15)

Pris: 4995 kronor exkl. moms.

Du anmäler dig till seminariet här:

Fastighetsmarknadsdagen Skåne är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknad, näringslivsutveckling och framtiden i Skåne.

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här presenterar vi nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Nedan kan du läsa om förra årets upplaga: 
2018

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Nicklas Tollesson
0705-841402
nicklas@fastighetssverige.se
 

Partners:


 

Se filmen från 2019 års event här: