Image

Stora Hållbarhetsdagen - 9 April 2024

Årets mötesplats om värdeskapande hållbarhetsarbete i bygg-/fastighetsbranschen

Tisdag 9 april 2024

Stora Hållbarhetsdagen är den självklara mötesplatsen för dig i samhällsbyggnadssektorn som arbetar med och/eller är intresserad av miljö- och hållbarhetsfrågor. Här blir du uppdaterad på de allra senaste trenderna och affärsmöjligheterna inom hållbarhetsområdet samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter.


Tobias Söderbom Olsson, Cecilia Safaee och Simon Iaffa Nylén är finalister i 2024 års upplaga av Årets Unga Hållbarhetsprofil. Vem som står som slutlig segrare får du veta på Stora Hållbarhetsdagen nu på tisdag.

Årets Unga Hållbarhetsprofil: Här är de tre finalisterna

Stora Hållbarhetsdagen En vd, en hållbarhetschef och en entreprenör. Där har du finalisterna i 2024 års upplaga av Årets Unga Hållbarhetsprofil.Idag stänger anmälan till årets upplaga av Stora Hållbarhetsdagen – mötesplatsen med 100 procent fokus på värdeskapande hållbarhet i fastighetsbranschen.

Stora Hållbarhetsdagen: Här är programmet och alla talare – anmälan stänger i dag

Stora Hållbarhetsdagen Nu på tisdag den 9 april är det dags för Stora Hållbarhetsdagen på Grand Hotel i Stockholm. Det här är den årliga mötesplatsen för dig i samhällsbyggnadssektorn som är intresserad av miljö- och hållbarhetsfrågor och vill ha koll på de senaste trenderna och affärsmöjligheterna på området samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter. Anmälan stänger i dag onsdag – säkra din plats nu!


Cecilia Wetterqvist, hållbarhetsansvarig, Bengt Dahlgren, Emma Weman, vd/delägare, Structor Miljöbyrån, Joakim Kaminsky, vd, Kaminsky Arkitektur, Therese Rydman, regionchef Sthlm Energi & GreenHub, Bravida, Tina Lindh, vd/grundare, Equity Places och Ulf Wikström, hållbarhetschef, Stockholm Exergi.

Stora Hållbarhetsdagen: En hållbar framtid – här är branschens visioner

Stora Hållbarhetsdagen Den 9 april är det dags för Stora Hållbarhetsdagen på Grand Hotel i Stockholm. Det här är mötesplatsen för dig i samhällsbyggnadssektorn som är intresserad av miljö- och hållbarhetsfrågor och vill ha koll på de senaste trenderna och affärsmöjligheterna på området samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter. Under dagen får vi, bland mycket annat, lyssna till ett inspirerande panelsamtal om branschens framtidsvisioner på hållbarhetsområdet. Anmälan stänger i morgon onsdag – säkra din plats i dag!Nickie Excellie vann Årets Unga Hållbarhetsprofil 2023. Vem som vinner i år får vi veta den 9 april på Grand Hotel i samband med Stora Hållbarhetsdagen. Möjligheten att nominera stängs vid midnatt i dag fredag.

Årets Unga Hållbarhetsprofil: Idag stänger nomineringsfönstret

Stora Hållbarhetsdagen Nomineringen till Årets Unga Hållbarhetsprofil 2024 stänger vid midnatt i dag den 22 mars. Gå in och nominera din favorit för att hen ska ha en chans att stå som vinnare på Stora Hållbarhetsdagen på Grand Hotel i Stockholm den 9 april.


Karl Gustafsson och Joanna Berg.

Stora Hållbarhetsdagen: I Uppsala skapas Sveriges första klimatpositiva stadsdel

Stora Hållbarhetsdagen Den 9 april är det dags för Stora Hållbarhetsdagen på Grand Hotel i Stockholm. Det här är mötesplatsen för dig i samhällsbyggnadssektorn som är intresserad av miljö- och hållbarhetsfrågor och vill ha koll på de senaste trenderna och affärsmöjligheterna på området samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter. Under dagen får vi, bland mycket annat, lyssna till ett inspirerande föredrag om hur man i Uppsala skapar Sveriges första klimatpositiva stadsdel. Säkra din plats i dag!Johanna Munck af Rosenschöld.

Stora Hållbarhetsdagen: Så här skapas hållbara stadsdelar – på riktigt

Stora Hållbarhetsdagen Den 9 april är det dags för Stora Hållbarhetsdagen på Grand Hotel i Stockholm. Det här är mötesplatsen för dig i samhällsbyggnadssektorn som är intresserad av miljö- och hållbarhetsfrågor och vill ha koll på de senaste trenderna och affärsmöjligheterna på området samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter. Under dagen får vi, bland mycket annat, lyssna till ett inspirerande föredrag om en tydlig, effektiv och beprövad process för att skapa hållbara stadsdelar. Säkra din plats i dag!


Nomineringen till priset Årets Unga Hållbarhetsprofil stänger på fredag om två veckor.

Årets Unga Hållbarhetsprofil: Två veckor kvar att nominera

Stora Hållbarhetsdagen Om två veckor i dag – den 22 mars – stänger nomineringsfönstret till 2024 års upplaga av Årets Unga Hållbarhetsprofil. Nominera din favorit till att vinna utmärkelsen i år.Fredrik Sträng.

Stora Hållbarhetsdagen: Från mobbad och höjdrädd till toppen av Mount Everest

Stora Hållbarhetsdagen Den 9 april är det dags för Stora Hållbarhetsdagen på Grand Hotel i Stockholm. Det här är mötesplatsen för dig i samhällsbyggnadssektorn som är intresserad av miljö- och hållbarhetsfrågor och vill ha koll på de senaste trenderna och affärsmöjligheterna på området samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter. Under dagen får vi, bland mycket annat, lyssna till ett inspirerande föredrag av en av världens allra främsta höghöjdsklättrare med sju toppar över 8 000 meter. Säkra din plats i dag!


Här i Spegelsalen på Grand Hôtel i Stockholm arrangeras Stora Hållbarhetsdagen den 9 april 2024.

Stora Hållbarhetsdagen: Hållbara finansieringar – hur då?

Stora Hållbarhetsdagen Den 9 april är det dags för en av årets viktigaste mötesplatser – Stora Hållbarhetsdagen på Grand Hotel i Stockholm. Bland dagens många intressanta programpunkter möter vi Andreas Barkman, expert på hållbar finansiering vid EEA i en föreläsning om hur vi kan uppnå helt hållbara finansiering.Filip Elland, Castellum, Mia Häggström, Fabege och Nickie Excellie, Alecta Fastigheter möts i ett samtal om hållbarhetsutmaningarna i ett stort bolag på Stora Hållbarhetsdagen den 9 april på Grand Hotel i Stockholm.

Stora Hållbarhetsdagen: Jättarna om hållbarhetsfokuset

Stora Hållbarhetsdagen Den 9 april är det dags för en av årets viktigaste mötesplatser – Stora Hållbarhetsdagen på Grand Hotel i Stockholm. Under dagen möter vi tre företrädare för tre av landets stora fastighetsbolag i ett samtal om hur man jobbar med hållbarhetsutmaningarna i såväl nyproduktion som befintligt bestånd.


Nickie Excellie vann Årets Unga Hållbarhetsprofil 2023. Nominera din favorit till att vinna utmärkelsen i år.

Årets Unga Hållbarhetsprofil: En månad kvar att nominera

Stora Hållbarhetsdagen Om en månad i dag – den 22 mars – stänger nomineringsfönstret till 2024 års upplaga av Årets Unga Hållbarhetsprofil. Nominera din favorit till att vinna utmärkelsen i år.Thomas Erséus.

Stora Hållbarhetsdagen: Erséus om AMF Fastigheters hållbarhetsresa

Stora Hållbarhetsdagen Den 9 april är det dags för en av årets viktigaste mötesplatser – Stora Hållbarhetsdagen på Grand Hotel i Stockholm. Under dagen möter vi, bland många andra, AMF Fastigheters vd Thomas Erséus som berättar om bolagets väg framåt i en utmanande ekonomisk verklighet och hur stor del hållbarhetsarbetet får ta när det är tuffare tider.


Jessica Löfström.

Stora Hållbarhetsdagen: Antikorruption – en förutsättning för hållbar utveckling

Stora Hållbarhetsdagen Den 9 april är det dags för en av årets viktigaste mötesplatser – Stora Hållbarhetsdagen på Grand Hotel i Stockholm. Under dagen möter vi Jessica Löfström som berättar om hur man kan komma till rätta med det skenande problemet med arbetslivskriminalitet.Annika Winsth och Linda Kjällén.

Stora Hållbarhetsdagen: Winsth och Kjällén analyserar omvärldsläget

Stora Hållbarhetsdagen Den 9 april är det dags för en av årets viktigaste mötesplatser – Stora Hållbarhetsdagen på Grand Hotel i Stockholm. På morgonen får vi en ordentlig genomgång av det makroekonomiska läget samt en inblick i hur gröna fastighetsinvesteringarna egentligen är.


Elinor Blomberg, Anna Denell och Anna Graaf utgör juryn till årets upplaga av Årets Unga Hållbarhetsprofil.

Årets Unga Hållbarhetsprofil: Här är årets jurymedlemmar

Stora Hållbarhetsdagen Hållbarhetsexperterna Anna Denell, Elinor Blomberg och Anna Graaf borgar för att det blir en rättmätig segrare i årets upplaga av Årets Unga Hållbarhetsprofil. Segraren utses under Stora Hållbarhetsdagen på Grand Hotel i Stockholm den 9 april.Nickie Excellie vann premiärupplagan av Årets Unga Hållbarhetsprofil tidigare i år. Nu öppnar nomineringen till 2024 års upplaga. Nominera din favorit redan nu.

Nu öppnar nomineringen till Årets Unga Hållbarhetsprofil 2024

Stora Hållbarhetsdagen I dag öppnar nomineringen till Årets Unga Hållbarhetsprofil 2024. Priset delas ut i samband med Stora Hållbarhetsdagen och går till en ung person (max 35 år) som verkar i eller kring fastighetsbranschen och har fokus på hållbarhet.


Stora Hållbarhetsdagen 2024

Var: Grand Hôtel, Stockholm.

När: 9 april, 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15).

Pris: 5995 kronor exkl. moms

Du anmäler dig till seminariet här.

Stora Hållbarhetsdagen är den självklara mötesplatsen för dig i samhällsbyggnadssektorn som arbetar med och/eller är intresserad av miljö- och hållbarhetsfrågor. Här blir du uppdaterad på de allra senaste trenderna och affärsmöjligheterna inom hållbarhetsområdet samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:

Partners: