Image

Ytterligare hyresgäst till Fatburen

Uthyrning Uthyrningen i Fatburen fortsätter i snabb takt, Crown Nordic Management och JLL har nu tecknat avtal med PrimeQ, som vid årsskiftet flyttar in på plan 7 i fastigheten.
Publicerad den 24 Oktober 2014
Annons
Image
Fatburen. Bild: Crown Nordic Management/JLL
Fatburen.

PrimeQ’s affärsidé är att erbjuda innovativa produkter och tjänster inom IT, ekonomi och management. Företaget särskiljer sig från andra aktörer på marknaden genom att erbjuda sina kunder helhetslösningar som inkluderar flera tjänsteområden. Företaget grundades 2011 och har idag drygt 20 anställda men växer stadigt.
– Vi är glada att vi kan stanna kvar på Södermalm och flyttar alltså bara ett stenkast från våra tidigare lokaler på Åsögatan. I de nya lokalerna kommer vi att kunna fortsätta växa på väg mot vår målsättning att inom fyra år bli ledande på den svenska marknaden inom helhetslösningar för IT-, BI-, ekonomi- och managementtjänster, säger Claes Völcker, vd PrimeQ.

– Vi välkomnar PrimeQ till Fatburen, det är ett företag med bred kompetens och spännande profil, säger Ola Nilsson, Crown Nordic Management.

Relaterade artiklar

Ämnen

JLL på Branschguiden

JLL är ett ledande tjänsteföretag med inriktning på fastigheter och investeringar. Vi strävar efter ett visionärt tänkande inom fastighetsområdet som skapar lönsamma möjligheter och platser där människor kan förverkliga sina ambitioner. På så sätt bidrar vi till en bättre framtid för våra kunder, våra medarbetare och för samhället där vi verkar. Med verksamhet i över 80 länder och 94 000 medarbetare, rankas vi bland världens 500 största företag av tidningen Fortune. JLL är det registrerade varumärket för Jones Lang LaSalle Incorporated. I Sverige har vi kontor i ...

Läs mer om JLL på Branschguiden

Partnertext

Framtidens laddsystem för elbilar

Presenteras av ChargeNode

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Så vill Caroline Temse utveckla Areim

Bolag Areim fortsätter utveckla bolaget och hämtar in Caroline Temse som ny Head of Financing. För Fastighetssverige berättar hon vad som lockade med att ta steget till Areim och ägarsidan fullt ut samt om vilka nya perspektiv hon tar med sig till bolaget.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY