Image
Apputvecklaren Accedo flyttar in på 1 300 kvadratmeter i Fatburen.
Apputvecklaren Accedo flyttar in på 1 300 kvadratmeter i Fatburen. Bild: JLL/Crown Nordic Management

Apputvecklare till Fatburen

Uthyrning Crown Nordic Management och JLL hyr ut 1 300 kvadratmeter till apputvecklaren Accedo i Fatburen. Avtalet omfattar sex år och inflyttning sker i oktober 2015.
Publicerad den 17 Mars 2015
Annons
Image

Accedo hjälper mediebolag och operatörer, så som Netflix, Viaplay, Bonnier och HBO, att leverera TV-applikationslösningar på alla plattformar och är idag ett av Sveriges snabbast växande teknikföretag. Företaget grundades 2004 och består idag av tolv kontor globalt med huvudkontor i Stockholm.

– Accedo är ett snabbväxande företag med ett stort rekryteringsbehov, och att kunna erbjuda våra nya, liksom nuvarande, medarbetare en modern och trevligt arbetsmiljö är viktigt för oss. Fatburens centrala läge och fina lokaler kändes därmed som en perfekt match, säger Elin Askfelt, Europachef på Accedo.

– Vi välkomnar Accedo till Fatburen, det är en spännande hyresgäst med höga krav som vi är övertygade om kommer trivas utmärkt i huset. I och med detta avtal börjar vi närma oss slutet på resan och har endast ett fåtal lokaler kvar i fastigheten. Efterfrågan har varit mycket stor och vi ser det som en utmärkt kvitto på att vi lyckats skapa en kontorsfastighet i världsklass, säger Håkan Larsson, Crown Nordic Management.

Relaterade artiklar

Ämnen

JLL på Branschguiden

JLL är ett ledande tjänsteföretag med inriktning på fastigheter och investeringar. Vi strävar efter ett visionärt tänkande inom fastighetsområdet som skapar lönsamma möjligheter och platser där människor kan förverkliga sina ambitioner. På så sätt bidrar vi till en bättre framtid för våra kunder, våra medarbetare och för samhället där vi verkar. Med verksamhet i över 80 länder och 94 000 medarbetare, rankas vi bland världens 500 största företag av tidningen Fortune. JLL är det registrerade varumärket för Jones Lang LaSalle Incorporated. I Sverige har vi kontor i ...

Läs mer om JLL på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Här vill Niam växa i Norge

Bolag Niam har adderat ytterligare en marknad till sin norska portfölj. Torstein Bomann-Larsen, Associate Director Transactions Norway på Niam, berättar för Fastighetssverige hur man ser på Bergenmarknaden, den nya investeringen samt var i Norge de letar efter nya investeringar.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY