Image

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland - 2 februari 2023

Torsdag 2 februari 2023

Fastighetsmarknadsdagen är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtidens Östergötland.
Arrangeras jämna år i Norrköping och ojämna i Linköping. 2023 arrangeras seminariet alltså i Linköping.


Anmälan till årets upplaga av Fastighetsmarknadsdagen Östergötland stänger i dag! Dagen arrangeras på Konsert & Kongress (Garden) i Linköping nästa torsdag den 2 februari.

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland: På torsdag är det dags – anmälan stänger i dag

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland Om knappt en vecka, nästa torsdag den 2 februari, är det dags för 2023 års upplaga av mötesplatsen Fastighetsmarknadsdagen Östergötland på Konsert & Kongress i Linköping. Den fullspäckade dagen bjuder på mängder av analys, inspiration och nätverkande. Säkra din plats nu – anmälan stänger i dag!Missa inte intervjun med Heimstadens regionchef Niklas Jensen på Fastighetsmarknadsdagen Östergötland som arrangeras på Konsert & Kongress (Garden) i Linköping nästa torsdag den 2 februari. Anmälan stänger i morgon fredag!

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland: Intervju med stadens nya storspelare

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland Om exakt en vecka, nästa torsdag den 2 februari, är det dags för 2023 års upplaga av mötesplatsen Fastighetsmarknadsdagen Östergötland på Konsert & Kongress i Linköping. Den fullspäckade dagen bjuder bland annat på en intressant intervju med Niklas Jensen, regionchef för Linköpings nya storbolag, Heimstaden. Säkra din plats i dag – anmälan stänger imorgon fredag!


Christian Claesson och Per Gawelin.

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland: Regionens storbolag om investeringsplanerna

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland Om knappt två veckor, den 2 februari, är det dags för 2023 års upplaga av mötesplatsen Fastighetsmarknadsdagen Östergötland på Konsert & Kongress i Linköping. Den fullspäckade dagen bjuder bland annat på ett intressant samtal mellan företrädare för två av regionens största spelare; Lundbergs och Castellum. Säkra din plats i dag – anmälan stänger på fredag!Anna Graaf och Tove Greve håller varsitt föredrag på tema hållbarhet på Fastighetsmarknadsdagen Östergötland på Konsert & Kongress i Linköping om knappt två veckor, den 2 februari.

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland: Fokus på hållbarhet

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland Om knappt två veckor, den 2 februari, är det dags för 2023 års upplaga av mötesplatsen Fastighetsmarknadsdagen Östergötland på Konsert & Kongress i Linköping. Den fullspäckade dagen bjuder bland annat på ett par initierade föredrag om hållbarhet ur olika perspektiv. Säkra din plats i dag – anmälan stänger på fredag!


Christian Wictorin pratar om 5G:s intåg i fastigheterna på Fastighetsmarknadsdagen Östergötland den 2 februari på Konsert & Kongress (Garden) i Linköping.

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland: Fokus på digitalisering och 5G:s intåg

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland Om drygt två veckor, den 2 februari, är det dags för 2023 års upplaga av mötesplatsen Fastighetsmarknadsdagen Östergötland på Konsert & Kongress i Linköping. Den fullspäckade dagen bjuder bland annat på ett initierat föredrag om digitalisering och 5G:s intåg i våra fastigheter. Säkra din plats i dag!Dan T Sehlberg blir blir intervjuad på Fastighetsmarknadsdagen Östergötland den 2 februari.

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland: Dan T Sehlberg – författare och fastighetsentreprenör

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland Om drygt tre veckor, den 2 februari, är det dags för 2023 års upplaga av mötesplatsen Fastighetsmarknadsdagen Östergötland på Konsert & Kongress i Linköping. Under den fullspäckade dagen får du bland annat möta fastighetsentreprenören och författaren Dan T Sehlberg. Säkra din plats i dag!


Christina Nyman, Louise Felldin och Maryrose David.

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland – analyserna för full koll på 2023

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland Om cirka en månad, den 2 februari, är det dags för 2023 års mötesplats – Fastighetsmarknadsdagen Östergötland på Konsert & Kongress i Linköping. Den fullspäckade dagen inleds med tunga analyser för full koll på läget och hur du ska agera 2023. Säkra din plats i dag!Fastighetsmarknadsdagen Östergötland arrangeras på Konsert & Kongress (Garden) i Linköping den 2 februari.

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland: Kickstarta fastighetsåret 2023 med kollegorna – boka in 2 februari

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland Den 2 februari är det dags för 2023 års mötesplats – Fastighetsmarknadsdagen Östergötland på Konsert & Kongress i Linköping. Säkra din plats i dag!


Fastighetsmarknadsdagen Östergötland 2023

Var: Konsert & Kongress, Linköping

När: 2 februari 09.00 - 16.00
(registrering och frukostmingel från 8.15)

Pris:   5495 kronor exkl. moms 

Grupprabatt: 
Anmäl tre betala endast för två. Ange koden "3 för 2" i rutan Kampanjkod vid anmälan.

Du anmäler dig till seminariet här.

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtidens Östergötland som arrangeras av Fastighetssverige och lokalnytt.se.

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden (stadsutveckling, kontorshyresmarknad, transaktionsmarknad m.m.) i Östergötland som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

I de olika programpunkterna möter du nyckelpersoner från branschen.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com
 

Arrangörer:Partner:

Se film från ett tidigare år: