Image

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland - 24 januari 2024

Onsdag 24 januari 2024

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtidens Östergötland.
Arrangeras jämna år i Norrköping och ojämna i Linköping. 2024 arrangeras seminariet alltså i Norrköping.


Lisa Anger föreläser om AI och hur tekniken kan revolutionera samhällsbyggnadssektorn och vad du som aktör i branschen behöver tänka på. Möt henne på Branschens mötesplats i Östergötland den 24 januari i Värmekyrkan i Norrköping.

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland: AI förändrar hela spelplanen för bygg- och fastighetsbranschen

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland Den 24 januari är det dags för den klassiska mötesplatsen för fastighetsbranschen i Östergötland – Fastighetsmarknadsdagen Östergötland i Värmekyrkan, Louis De Geer i Norrköping. I en av programpunkterna får vi en ordentlig inblick i det senaste kring AI och hur tekniken kan komma att revolutionera hela samhällsbyggnadssektorn.Du möter Johan Karlsson, vd för Slättö, i en exklusiv intervju på klassiska Fastighetsmarknadsdagen Östergötland den 24 januari i Värmekyrkan i Norrköping.

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland: Johan Karlsson – från fastighetsskötare till fastighetsstjärna

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland Den 24 januari är det dags för den klassiska mötesplatsen för fastighetsbranschen i Östergötland – Fastighetsmarknadsdagen Östergötland i Värmekyrkan, Louis De Geer i Norrköping. I en av programpunkterna får vi en exklusiv intervju med fastighetsprofilen och Norrköpingssonen Johan Karlsson, som bland annat byggt upp Slättö Förvaltning.


Alexandra Stråberg, Ingemar Rindstig och Ulrika Lindmark står för en trio tunga analyser på Branschens mötesplats i Östergötland den 24 januari.

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland: Branschens bästa analyser – för kloka beslut i en snårig omvärld

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland Den 24 januari är det dags för den klassiska mötesplatsen för fastighetsbranschen i Östergötland – Fastighetsmarknadsdagen Östergötland i Värmekyrkan, Louis De Geer i Norrköping. Dagen inleds med en serie tunga analyser för att ge dig de bästa verktygen för kloka affärsbeslut framöver. Säkra din plats i dag!Här i Värmekyrkan möts branschen i Östergötland och startar igång fastighetsåret 2024, den 24 januari.

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland: Kickstarta fastighetsåret 2024 med kollegorna – boka in 24 januari

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland Den 24 januari är det dags för den klassiska mötesplatsen för samhällsbyggnadssektorn i Östergötland – Fastighetsmarknadsdagen Östergötland i Värmekyrkan, Louis De Geer i Norrköping. Säkra din plats i dag!


Fastighetsmarknadsdagen Östergötland 2024

Var: Louis De Geer, Värmekyrkan, Norrköping

När: 24 januari 09.00 - 16.00
(registrering och frukostmingel från 8.15)

Pris: 5495 kronor exkl. moms 

Grupprabatt: 
Anmäl tre betala endast för två. Ange koden "3 för 2" i rutan Kampanjkod vid anmälan.

Du anmäler dig till seminariet här.

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtidens Östergötland som arrangeras av Fastighetssverige, Nordic Property News och lokalnytt.se.

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden (stadsutveckling, kontorshyresmarknad, transaktionsmarknad m.m.) i Östergötland som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

I de olika programpunkterna möter du nyckelpersoner från branschen.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com
 

Arrangörer:

Partner:Se film från ett tidigare år: