Image

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland - 24 januari 2024

Onsdag 24 januari 2024

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtidens Östergötland.
Arrangeras jämna år i Norrköping och ojämna i Linköping. 2024 arrangeras seminariet alltså i Norrköping.


Medverkande Fastighetsmarknadsdagen Östergötland 2024

 
Åsa Lindell, moderator

Åsa Lindell, moderator

Åsa Lindell är föreläsare, moderator och facilitator. Hon inspirerar och leder möten om bland annat möteskultur, förändring, levande värdegrund och bemötande.
Åsa Lindell har en bakgrund som organisationskonsult och kommunikationsdirektör i stora bolag som Schenker, Stena Line och Lindex och har varit verksam som chef inom Styrelseakademien och Företagarna. 
Åsa Lindell är närvarande, lyhörd och har en stor portion energi. Hon skapar goda möten och synergier mellan människor, oavsett om det är på den stora scenen eller i det lilla mötesrummet, på plats eller digitalt.

Ingemar Rindstig

Ingemar Rindstig

Ingemar Rindstig är auktoriserad revisor och var tidigare chef för EY Real Estate i Norden. Han jobbade i över 30 år på EY. Han är helt specialiserad på bygg- och fastighetsbranschen samt konsultationer i branschen, i dag i det egna bolaget Global Fastighetsanalys AB. Han agerar expertkommentator/sidekick på Fastighetsmarknadsdagen Östergötland.
Alexandra Stråberg

Alexandra Stråberg

Alexandra Stråberg är chefsekonom och chef för Hållbarhetssekretariatet på Länsförsäkringar. Hon har en bakgrund som analyschef på Skanska och har även arbetat med analys och strategi inom Ekonomistyrningsverket, Svenskt Näringsliv och Näringslivets Ekonomifakta.
Johan Karlsson

Johan Karlsson

Johan Karlsson startade Slättö Förvaltning våren 2013 och är vd på bolaget. Han är också medgrundare av Neptunia Invest, MW Group och Brofund. Han är även reservofficer vid Försvarsmakten.
Ulrika Lindmark

Ulrika Lindmark

Ulrika Lindmark är chef för Newsecs värderings-och analysenhet i Sverige och jobbar med att utveckla och stärka Newsecs erbjudande inom värdering och strategisk rådgivning. Hon har arbetat på Newsec sedan 2007 och kommer tidigare från Handelsbanken och Stadshypotek AB. 
Christian Claesson

Christian Claesson

Christian Claesson är regionchef Öst på Lundbergs Fastigheter, vilket omfattar Linköping, Jönköping och Norrköping. Han är också utvecklingsansvarig för handel inom bolaget. Han har arbetat på Lundbergs sedan 2015. Då kom han från en tjänst som Head of Leasing Nordic inom Unibail-Rodamco där han jobbade med uthyrningen av Mall of Scandinavia samt om- och tillbyggnaden av Täby centrum. Han har en examen i ekonomi från Uppsala universitet.
Lisa Anger

Lisa Anger

Lisa Anger är sedan december 2022 CDO på Semrén & Månsson. Dessförinnan, sedan i november 2020, var hon Director of PropTech and Digital Strategy på Croisette Real Estate Partner. Hon har tidigare jobbat på bland annat ÅF och Sweco Architects. Lisa Anger är medlem i MERC Talangnätverk och styrelseledamot i Tosocial.
Per Gawelin

Per Gawelin

Per Gawelin är vd för Region Mitt i Castellum. Han innehade tidigare rollen som affärsområdeschef för bolaget i Örebro. Per Gawelin började arbeta på Castellum 2006. Han var dessförinnan en framgångsrik men tyvärr skadedrabbad fotbollsspelare i Örebro SK mellan 1996 och 2004. Han gjorde en landskamp (2-2 mot Kina 2001). Han är utbildad gymnasieekonom och har även läst fastighetsvärdering och fastighetsekonomi på KTH.

Sophia Jarl

Sophia Jarl

Sophia Jarl (M) är kommunalråd och kommunstyrelsens ordförande i Norrköping.
Stefan Eriksson

Stefan Eriksson

Stefan Eriksson (M), är samhällsbyggnadsnämndens ordförande i Linköping.
Kristina Edlund

Kristina Edlund

Kristina Edlund (S) är kommunstyrelsens ordförande i Linköping samt ordförande i Linköpings Stadshus AB. Hon har också varit ordförande och vice ordförande i Miljö-och samhällsbyggnadsnämnden. Tidigare arbetade hon som chef på Universitetssjukhuset i Linköping.
Maria Sayeler

Maria Sayeler

Maria Sayeler (S) är kommunalråd i Norrköping. Hon är också ordförande i Socialnämnden och har tidigare varit ordförande i Norrköpings kommunfullmäktige samt ordförande i Norrköping byggnads- och miljöskyddsnämnd. Hon har tidigare varit trainee på Vasa Advokatbyrå, handläggare på Skatteverket och politisk sekreterare på Stockholms läns landsting.
Anki Nilsson

Anki Nilsson

Anki Nilsson är sedan vintern 2023/2024 enhetschef näringsliv/externa relationer i Norrköping.
Hon har tidigare haft ledande positioner på bolag som Nock Massiva Trähus, SkandiaMäklarna, Anebyhusgruppen, NCC, Skanska, Västervik Framåt och Trivselhus mfl.
Fredrik Edlund

Fredrik Edlund

Fredrik Edlund är sedan hösten 2023 vd på Hyresbostäder i Norrköping, där han var chef för projekt- och inköpsavdelningen 2007 till 2014. Han har tidigare haft ledande positioner på bolag som Rikshem, Grontmij Group och Sweco.
Louise Felldin

Louise Felldin

Louise Felldin är sedan våren 2020 näringslivsdirektör i Linköpings kommun. Hon kom då närmast från en tjänst som kommunikationschef Marknad och Affärsutveckling på RISE Research Institutes of Sweden, där hon började 2012. Hon har tidigare även varit vd på Markus reklambyrå och haft en tjänst som Vice director External relations på Linköpings universitet.
Jessica Löfström

Jessica Löfström

Jessica Löfström är ordförande och vd för Ansvar & Säkerhet som hon grundade hösten 2020. Hon har också grundat bolaget ExpanderaMera AB samt är grundare, initiativtagare och ordförande för nätverket 17.
Hon är också medaljör av Kungliga Patriotiska Sällskapets Näringslivsmedalj. Hon har fått SvD:s utmärkelse "årets affärsbragd" utdelat av prinsen samt är vinnare av Stora Säkerhetspriset.
Johan Persson

Johan Persson

Johan Persson är sedan hösten 2023 kommundirektör i Finspångs kommun. Han är dessutom kommunchef för Oxelösunds kommun, vilket han varit sedan hösten 2016. Han har tidigare även varit fastighetschef i Nyköpings kommun.
Therése Eklöf

Therése Eklöf

Therése Eklöf är Söderköpings kommuns näringslivs- och turistchef sedan 2019. Hon har en bakgrund på bolag som Lärande i Sverige AB, Norrköpings Visualiseringscenter och Ikano Retail Service. Hon har en fil. kand i Kulturgeografi och kandidatexamen i marknadsföring.
Hanna Hammarlund

Hanna Hammarlund

Hanna Hammarlund är sedan i december 2023 ny näringslivschef i Mjölby kommun. Hon var dessförinnan chef för Trafikutvecklingen på Östgötatrafiken. 
Hanna Hammarlund har en lång bakgrund inom byggnadsteknik och har arbetat som exploateringsingenjör för Mjölby Kommun i sju år samt verksamhetschef för Strategisk Samhällsplanering i Motala Kommun. 
Linn Lichtermann

Linn Lichtermann

Linn Lichtermann är sedan våren 2020 Community Manager för Ebbe Park på Sankt Kors. Hon är också programledare för podden Framtidens arbetsliv. Därutöver är hon styrelseledamot på Mindshift och Nyföretagarcentrum i Linköping med flera. Linn Lichtermann har tidigare jobbat inom Saab-koncernen i 14 år.

Mia Powalko

Mia Powalko

Mia Powalko är sedan våran 2018 stadsdelsutvecklare på Stångåstaden. Hon är dessutom arbetsmarknadskonsulent på Linköpings kommun samt har haft ett antal tidigare nyckelroller på TänkOm, Resurstorget och Försäkringskassan.
Mia Powalko är även styrelseledamot i Mindshift.

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland 2024

Var: Louis De Geer, Värmekyrkan, Norrköping

När: 24 januari 09.00 - 16.00
(registrering och frukostmingel från 8.15)

Pris: 5495 kronor exkl. moms 

Grupprabatt: 
Anmäl tre betala endast för två. Ange koden "3 för 2" i rutan Kampanjkod vid anmälan.

Du anmäler dig till seminariet här.

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtidens Östergötland som arrangeras av Fastighetssverige, Nordic Property News och lokalnytt.se.

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden (stadsutveckling, kontorshyresmarknad, transaktionsmarknad m.m.) i Östergötland som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

I de olika programpunkterna möter du nyckelpersoner från branschen.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com
 

Arrangörer:

Partner:Se film från ett tidigare år: