Image

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland - 2 februari 2023

Torsdag 2 februari 2023

Fastighetsmarknadsdagen är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtidens Östergötland.
Arrangeras jämna år i Norrköping och ojämna i Linköping. 2023 arrangeras seminariet alltså i Linköping.


Medverkande Fastighetsmarknadsdagen Östergötland 2023

 
Åsa Lindell, moderator

Åsa Lindell, moderator

Åsa Lindell är föreläsare, moderator och facilitator. Hon inspirerar och leder möten om bland annat möteskultur, förändring, levande värdegrund och bemötande.
Åsa Lindell har en bakgrund som organisationskonsult och kommunikationsdirektör i stora bolag som Schenker, Stena Line och Lindex och har varit verksam som chef inom Styrelseakademien och Företagarna. 
Åsa Lindell är närvarande, lyhörd och har en stor portion energi. Hon skapar goda möten och synergier mellan människor, oavsett om det är på den stora scenen eller i det lilla mötesrummet, på plats eller digitalt.

Ingemar Rindstig

Ingemar Rindstig

Ingemar Rindstig är auktoriserad revisor och var tidigare chef för EY Real Estate i Norden. Han jobbade i över 30 år på EY. Han är helt specialiserad på bygg- och fastighetsbranschen samt konsultationer i branschen, i dag i det egna bolaget Global Fastighetsanalys AB. Han agerar expertkommentator/sidekick på Fastighetsmarknadsdagen Östergötland.
Christina Nyman

Christina Nyman

Christina Nyman är sedan vintern 2018 chefsekonom på Handelsbanken. Hon var tidigare prognoschef på samma bank. Hon kom till Handelsbanken i september 2017 och har tidigare arbetat på Sveriges Riksbank under flera år. Hon har en masterexamen från Stockholms Universitet. 
Dan T Sehlberg

Dan T Sehlberg

Dan T Sehlberg är vd och grundare av Sehlhall fastigheter. Han har utvecklat omsorgsfastigheter sedan 2009 med ett stort engagemang. Utöver detta är han även en framgångsrik författare och har en MBA i Business Administration från Handelshögskolan i Stockholm.  
Maryrose David

Maryrose David

Maryrose David är Head of Research på Savills Sweden. Hon har en civilingenjörsutbildning inom samhällsbyggnad med masterinriktning på Real Estate and Construction Management från KTH.


Christian Claesson

Christian Claesson

Christian Claesson är regionchef Öst på Lundbergs Fastigheter, vilket omfattar Linköping, Jönköping och Norrköping. Han är också utvecklingsansvarig för handel inom bolaget. Han har arbetat på Lundbergs sedan 2015. Då kom han från en tjänst som Head of Leasing Nordic inom Unibail-Rodamco där han jobbade med uthyrningen av Mall of Scandinavia samt om- och tillbyggnaden av Täby centrum. Han har en examen i ekonomi från Uppsala universitet.
Louise Felldin

Louise Felldin

Louise Felldin är sedan våren 2020 näringslivsdirektör i Linköpings kommun. Hon kom då närmast från en tjänst som kommunikationschef Marknad och Affärsutveckling på RISE Research Institutes of Sweden, där hon började 2012. Hon har tidigare även varit vd på Markus reklambyrå och haft en tjänst som Vice director External relations på Linköpings universitet.
Per Gawelin

Per Gawelin

Per Gawelin är vd för Region Mitt i Castellum. Han kommer närmast från rollen som affärsområdeschef för bolaget i Örebro. Per Gawelin började arbeta på Castellum 2006. Han var dessförinnan en framgångsrik men tyvärr skadedrabbad fotbollsspelare i Örebro SK mellan 1996 och 2004. Han gjorde en landskamp (2-2 mot Kina 2001). Han är utbildad gymnasieekonom och har även läst fastighetsvärdering och fastighetsekonomi på KTH.

Anna Graaf

Anna Graaf

Anna Graaf är sedan 2012 hållbarhetschef på White Arkitekter. Hon blev nyligen invald i Delegationen för Cirkulär Ekonomi, som enda representant från bygg- och fastighetssektorn. Anna Graaf är civilingenjör från Chalmers och har lång erfarenhet av miljö- och hållbarhetsfrågor inom fastigheter och stadsplanering. Hon har under flera år utsetts till en av ”Sveriges 101 Hållbarhetsmäktigaste” och varit finalist i ”Sveriges bästa Hållbarhetschef” två gånger.
Linn Lichtermann

Linn Lichtermann

Linn Lichtermann är sedan våren 2020 Community Manager för Ebbe Park på Sankt Kors. Hon är också programledare för podden Framtidens arbetsliv. Därutöver är hon styrelseledamot på Mindshift och Nyföretagarcentrum i Linköping med flera. Linn Lichtermann har tidigare jobbat inom Saab-koncernen i 14 år.

Christian Wictorin

Christian Wictorin

Christian Wictorin är affärsutvecklingschef på Corporate Fiber. Han var tidigare försäljningschef för IP Only i Sverige och dessförinnan manager för Smart City & Digital Strategy på WSP. Han är civilekonom från Högskolan i Halmstad och har även arbetat för bland andra Vicicom, Itux Communication (Com Hem) och Teracom.
Tove Greve

Tove Greve

Tove Lindahl Greve är grundare och VD för Ansvaret AB och har tidigare haft ledande roller inom organisationer med fokus på bland annat folkhälsofrågor och barns och ungas rättigheter. Hon har många års erfarenhet av att analysera behov och förutsättningar för att optimera effekt av det samhällsansvar som företag tar.
Niklas Jensen

Niklas Jensen

Niklas Jensen är fastighetschef och regionchef Mitt på Heimstaden. Han var tidigare regionchef för Mälardalen på samma bolag. Mellan 2013 och 2016 var han fastighetschef på Ramunderstaden och innan dess har han haft olika roller på bolag som Bovista, Din Bostad och Hyresbostäder i Norrköping.


Fastighetsmarknadsdagen Östergötland 2023

Var: Konsert & Kongress, Linköping

När: 2 februari 09.00 - 16.00
(registrering och frukostmingel från 8.15)

Pris:   5495 kronor exkl. moms 

Grupprabatt: 
Anmäl tre betala endast för två. Ange koden "3 för 2" i rutan Kampanjkod vid anmälan.

Du anmäler dig till seminariet här.

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtidens Östergötland som arrangeras av Fastighetssverige och lokalnytt.se.

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden (stadsutveckling, kontorshyresmarknad, transaktionsmarknad m.m.) i Östergötland som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

I de olika programpunkterna möter du nyckelpersoner från branschen.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com
 

Arrangörer:Partner:

Se film från ett tidigare år: