Image
Fatburen

Epidemic Sound skapar nytt huvudkontor hos AMF

Bolag Musik-techföretaget Epidemic kommer att konsolidera sina två kontor till ett huvudkontor i AMF Fastigheters hus Fatburen under 2020-2021. Epidemic har sett en ökad efterfrågan på dess musik vilket har sporrat en snabb tillväxt i antalet anställda i Stockholm. Södra stationsområdets rykte för kreativitet och kultur gör Fatburen till en perfekt plats för Epidemic att fortsätta sin resa mot att ljudsätta världen.


Fatburen.

Belysningsföretag till Fatburen

Uthyrning Belysningsföretaget Zero hyr den sista ytan i markplan i Fatburen på Södermalm i Stockholm.


Apputvecklaren Accedo flyttar in på 1 300 kvadratmeter i Fatburen.

Apputvecklare till Fatburen

Uthyrning Crown Nordic Management och JLL hyr ut 1 300 kvadratmeter till apputvecklaren Accedo i Fatburen.


Fatburen.

Ytterligare uthyrning i Fatburen

Uthyrning Nu sker ännu en uthyrning i Fatburen, när Fonuskoncernen med sina varumärken Fonus och Familjens jurist tecknar avtal med Crown Nordic Management och JLL och hyr cirka 1 000 kvadratmeter. Avtalet omfattar åtta år och inflyttning sker i september 2015.


Studio Stockholm ritar Dice nya huvudkontor

Bygg/Arkitektur Det blir Studio Stockholm som får rita Dice nya huvudkontor i Fatburen.


Fatburen.

Restaurang till Fatburen

Uthyrning Restaurangkonceptet Usine öppnar i Fatburen.


Avida Finans hyr 1 700 kvadratmeter i Fatburen.

Ytterligare uthyrning i Fatburen

Uthyrning Uthyrningsarbetet fortsätter i snabbt takt i Fatburen, nu tecknar Avida Finans avtal med Crown Nordic Management och JLL och hyr cirka 1 700 kvadratmeter. Avtalet omfattar sex år med inflyttning i början av 2016.


Bokningsjätte till Fatburen

Uthyrning Crown Nordic Management och JLL har tecknat avtal med bokningsjätten Booking.com som hyr 500 kvadratmeter. I maj nästa år flyttar företaget in i de nya lokalerna mitt på Södermalm.


Spelutvecklare hyr 11 500 kvadratmeter i Fatburen

Uthyrning Crown Nordic Management och Jones Lang Lasalle tecknar nytt ett avtal med spelutvecklaren EA/Dice om totalt 11 500 kvadratmeter i fastigheten Fatburen på Södermalm.


Ytterligare hyresgäst till Fatburen

Uthyrning Crown Nordic Management och JLL hyr ut 364 kvadratmeter kontor i Fatburen till PrimeQ, experter på bland annat IT-outsourcing.


Folktandvården flyttar huvudkontoret till Fatburen

Uthyrning I februari flyttar Folktandvården Stockholms huvudkontor in i Fatburen och hyr 1 275 kvadratmeter. Avtalet löper över åtta år och flytten innebär nya arbetsplatser för 60-tal anställda.


Fatburen.

Ny stor uthyrning i Fatburen

Uthyrning Mjukvaruföretaget Sungard lämnar 5 000 kvadratmeter i fastigheten Kungsbron i centrala Stockholm och flyttar in på 4 270 kvadratmeter i Fatburen på Södermalm.


Ytterligare uthyrning i Fatburen

Uthyrning Crown Nordic Management och JLL hyr ut 811 kvadratmeter kontor i Fatburen till Briab - Brand och Riskingenjörerna AB, ett konsultföretag inom brandskydd och riskhantering.


Gymkedja till Fatburen

Uthyrning Träningskedjan Fresh Fitness öppnar en anläggning om 1 360 kvadratmeter i Fatburen nu i höst.


Fatburen.

Nya arkitektbyrån till Fatburen

Uthyrning Den nya arkitektbyrån Studio Stockholm Arkitektur, skapad av en trio från BSK Arkitekter, hyr kontor i Fatburen.


Levande showroom i Fatburen

Bygg/Arkitektur Nu invigs ett showroom i Fatburen, där intressenter kan se vilka möjligheter som finns i fastigheten på Södermalm.


8 000 kvadratmeter uthyrt i Fatburen

Uthyrning Under 2013 hyrdes det ut mer än 8 000 kvadratmeter i Fatburen på Södermalm i Stockholm.


Andra uthyrningen i Fatburen

Uthyrning Strax före jul blev Civilekonomerna klara som första hyresgäst i nya Fatburen. Nu har en ny hyresgäst tecknat ett kontrakt på 2 900 kvadratmeter.


Civilekonomerna först ut i nya Fatburen

Uthyrning Jones Lang Lasalle har tillsammans med Crown Nordic Management hyrt ut cirka 1 300 kvadratmeter kontor i Fatburen till Civilekonomerna. Därmed är fackförbundet först ut i nya Fatburen – inflyttningen är planerad till i juni 2013.


De får uthyrningsuppdraget för Fatburen

Uthyrning Crown Nordic Management, som förvaltar den omtalade fastigheten Fatburen på Södermalm, har gett en konsult uthyrningsuppdraget för Skatteverkets del av fastigheten - 28 000 kvadratmeter.