Image
Fatburen.
Fatburen. Bild: JLL

Restaurang till Fatburen

Uthyrning Restaurangkonceptet Usine öppnar i Fatburen.
Publicerad den 16 December 2014
Annons
Image

I april 2015 invigs den helt nya restaurangen Usine i Fatburen. Bakom konceptet står krögarna Tim Karlsson och Michael Andreasson med erfarenhet från bland annat Franska Matsalen, Pontus in the Greenhouse och nu senast från Restaurang Mvseet. Även Nicola Perrelli kommer att vara involverad i projektet och dessutom har den internationellt renommerade designern Richard Lindvall anlitats för att ta fram restaurangens koncept och interiör.

När Usine öppnar kommer man erbjuda bistro och café i Fatburen. Hyresavtalet med Crown Nordic Management och JLL omfattar 850 kvadratmeter och löper över åtta år.

– Vi tror verkligen på detta område och det som händer i denna kontorsfastighet. Vi har arbetat fram ett koncept för Fatburen och denna del av Södermalm i över ett års tid. Med alla våra enheter hoppas vi kunna tillfredsställa samtliga behov som finns i huset och bli en del av Söders Hjärta. Vi ser verkligen fram emot att få servera den första tallriken, säger Michael Andreasson, Usine.

– Vi har letat länge på marknaden för att hitta ett koncept som är så starkt att det kan dra trafik till området och samtidigt är en tillgång för alla våra hyresgäster. När Usine slår upp portarna innebär det ett lyft för hela Fatbursområdet. Deras gedigna erfarenhet och nyskapande idéer är efterlängtade och kommer att bidra till att såväl Fatburen som centrala Södermalm får en helt annan puls än tidigare, säger Sören Ferin, Crown Nordic Management.

Relaterade artiklar

Ämnen

JLL på Branschguiden

JLL är ett ledande tjänsteföretag med inriktning på fastigheter och investeringar. Vi strävar efter ett visionärt tänkande inom fastighetsområdet som skapar lönsamma möjligheter och platser där människor kan förverkliga sina ambitioner. På så sätt bidrar vi till en bättre framtid för våra kunder, våra medarbetare och för samhället där vi verkar. Med verksamhet i över 80 länder och 94 000 medarbetare, rankas vi bland världens 500 största företag av tidningen Fortune. JLL är det registrerade varumärket för Jones Lang LaSalle Incorporated. I Sverige har vi kontor i ...

Läs mer om JLL på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Här vill Niam växa i Norge

Bolag Niam har adderat ytterligare en marknad till sin norska portfölj. Torstein Bomann-Larsen, Associate Director Transactions Norway på Niam, berättar för Fastighetssverige hur man ser på Bergenmarknaden, den nya investeringen samt var i Norge de letar efter nya investeringar.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY