Image
Avida Finans hyr 1 700 kvadratmeter i Fatburen.
Avida Finans hyr 1 700 kvadratmeter i Fatburen. Bild: Crown Nordic Management

Ytterligare uthyrning i Fatburen

Uthyrning Uthyrningsarbetet fortsätter i snabbt takt i Fatburen, nu tecknar Avida Finans avtal med Crown Nordic Management och JLL och hyr cirka 1 700 kvadratmeter. Avtalet omfattar sex år med inflyttning i början av 2016.
Publicerad den 12 December 2014
Annons
Image

Avida Finans är ett auktoriserat kreditmarknadsbolag med cirka 80 anställda, som är verksamma i Sverige, Norge och Finland. De erbjuder finansiella lösningar till företag genom köp och belåning av fakturor samt inkasso och fakturaadministration. Bolaget har även lån till konsumenter och erbjuder även sparkonton med statlig insättningsgaranti.

– Avida Finans har växt mycket under senaste åren och det känns mycket roligt för oss att få flytta till moderna lokaler men goda kommunikationer för våra anställda, säger Fredrik Wedin, vd Avida Finans AB.

– Det känns väldigt bra att få välkomna Avida Finans till Fatburen, de kommer att flytta in i fantastisk lokal och vi är övertygade om att de kommer trivas utmärkt, säger Ola Nilsson, Crown Nordic Management.

Relaterade artiklar

Ämnen

JLL på Branschguiden

JLL är ett ledande tjänsteföretag med inriktning på fastigheter och investeringar. Vi strävar efter ett visionärt tänkande inom fastighetsområdet som skapar lönsamma möjligheter och platser där människor kan förverkliga sina ambitioner. På så sätt bidrar vi till en bättre framtid för våra kunder, våra medarbetare och för samhället där vi verkar. Med verksamhet i över 80 länder och 94 000 medarbetare, rankas vi bland världens 500 största företag av tidningen Fortune. JLL är det registrerade varumärket för Jones Lang LaSalle Incorporated. I Sverige har vi kontor i ...

Läs mer om JLL på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Här vill Niam växa i Norge

Bolag Niam har adderat ytterligare en marknad till sin norska portfölj. Torstein Bomann-Larsen, Associate Director Transactions Norway på Niam, berättar för Fastighetssverige hur man ser på Bergenmarknaden, den nya investeringen samt var i Norge de letar efter nya investeringar.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY