Image

Lokalmarknadsdagen - 19 januari 2023

Branschens mötesplats i Göteborg

Torsdag 19 januari 2023

Branschens mötesplats i Göteborg.
Rivstarta fastighetsåret tillsammans med branschkollegorna i ett högaktuellt seminarium med fokus på de stora fastighetsfrågorna i Göteborgsregionen!


Nästa torsdag är det dags för klassiska Lokalmarknadsdagen. Anmälan stänger idag så säkra din plats nu!

Lokalmarknadsdagen: Idag stänger anmälan – se hela programmet och alla talare här

Lokalmarknadsdagen Nästa torsdag, den 19 januari, samlas Göteborgsbranschen på Elite Park Avenue Hotel och klassiska Lokalmarknadsdagen. Det blir som vanligt en dag späckad med analys, nätverkande och inspiration. Säkra din plats nu – anmälan stänger idag!Nästa torsdag på Lokalmarknadsdagen möts Axel Josefson, Christina Heikel, Jonas Attenius, Emmyly Bönfors, Patrik Andersson och Magnus Månsson i ett samtal om framtidsvisionen för Göteborg.

Lokalmarknadsdagen: Fokus på framtidens Göteborg

Lokalmarknadsdagen Nästa torsdag, den 19 januari, samlas Göteborgsbranschen på Elite Park Avenue Hotel och klassiska Lokalmarknadsdagen. Under dagen får vi, bland mycket annat, lyssna till en insatt panel med företrädare för politiken, branschen och näringslivet i Göteborg om deras framtidsvisioner för staden. Säkra din plats i dag – anmälan stänger nu på fredag!


Anders Billström, Björn Siesjö, Mats Grauers, Ola Serneke och Peter Grönberg diskuterar framtidens arenafråga i Göteborg på Lokalmarknadsdagen den 19 januari.

Lokalmarknadsdagen: Hur ska idrotten få plats?

Lokalmarknadsdagen Den 19 januari samlas Göteborgsbranschen på Elite Park Avenue Hotel och klassiska Lokalmarknadsdagen. Under dagen får vi, bland mycket annat, lyssna till en insatt panel med företrädare för branschen, näringslivet och Idrottsgöteborg om deras syn på bland annat arenafrågan i staden. Säkra din plats i dag!Henrik Einarsson, Maryrose David och Olof Manner står för en serie tunga analyser på Lokalmarknadsdagen den 19 januari.

Lokalmarknadsdagen: Analyserna som ger dig full koll på det nya fastighetsåret

Lokalmarknadsdagen Den 19 januari samlas Göteborgsbranschen på Elite Park Avenue Hotel och klassiska Lokalmarknadsdagen. Dagen inleds med en trio tunga analyser som ger dig full koll på läget för att kunna navigera rätt under fastighetsåret 2023. Säkra din plats i dag!


Hans Wallenstam intervjuas på nästa upplaga av Lokalmarknadsdagen. Ämnet är risken för en ny fastighetskrasch.

Lokalmarknadsdagen: Wallenstam i intervju om risken för ny krasch

Lokalmarknadsdagen Den 19 januari samlas Göteborgsbranschen på Elite Park Avenue Hotel och klassiska Lokalmarknadsdagen. Under dagen får vi, bland mycket annat, lyssna till en intervju med Hans Wallenstam om hur han ser på läget i dag, jämfört med tidigare krascher och vilka risker han ser nu. <br /> Säkra din plats i dag!Aram Seddigh, Heléne Lidström och Karolin Forsling diskuterar framtiden för kontorsmarknaden på Lokalmarknadsdagen den 19 januari.

Lokalmarknadsdagen: Kontorsexperterna om framtiden för segmentet

Lokalmarknadsdagen Den 19 januari samlas Göteborgsbranschen på Elite Park Avenue Hotel och klassiska Lokalmarknadsdagen. Ett tema under dagen blir hur kontorssegmentet egentligen kommer utvecklas. Säkra din plats i dag!


Stig-Arne (Stigge) Bäckman ger en inspirerande föreläsning på Lokalmarknadsdagen den 19 januari på Elite Park Avenue Hotel.

Lokalmarknadsdagen: Ökad trygghet när talangerna fångas upp

Lokalmarknadsdagen Arbetslösa får arbete, fastighetsbolagen får arbetskraft och områdena får en ökad trygghet. Stig-Arne (Stigge) Bäckman berättar om sin fantastiska resa med Talangakademin på Branschens mötesplats i Göteborg den 19 januari.Cecilia Fasth, Kristina Pettersson Post och Lena Grimslätt.

Lokalmarknadsdagen: Tung panel om affärsmöjligheter i Göteborg 2023

Lokalmarknadsdagen Den 19 januari startar branschen i Göteborgsregionen upp fastighetsåret 2023 i och med den klassiska mötesplatsen Lokalmarknadsdagen. I en av programpunkterna diskuterar Cecilia Fasth, Stena Fastigheter, Kristina Pettersson Post, Vasakronan och Lena Grimslätt, JLL nuläge och framtida möjligheter på Göteborgsmarknaden.


Den 19 januari markerar Göteborgsbranschens mest klassiska mötesplats Lokalmarknadsdagen starten på fastighetsåret 2023.

Lokalmarknadsdagen: Kickstarta 2023 med branschkollegorna på klassiska mötesplatsen

Lokalmarknadsdagen Den 19 januari startar branschen i Göteborgsregionen upp fastighetsåret 2023 i och med den klassiska mötesplatsen Lokalmarknadsdagen.Lokalmarknadsdagen 2023

Var: Elite Park Avenue Hotel, Göteborg

När: Torsdag 19 januari, 09.00 – 16.00 (registrering och frukostmingel från 08.15).

Pris: 5995 kronor exkl. moms

Grupprabatt:
Anmäl fyra betala endast för tre. Ange koden "4 för 3" i rutan Kampanjkod vid anmälan.

Du anmäler dig till seminariet här.

Lokalmarknadsdagen är ett klassiskt heldagsseminarium med fokus på fastighetsmarknad och näringslivsutveckling i Göteborgsregionen.

Lokalmarknadsdagen är en viktig mötesplats och arena, kanske årets självklaraste, för Göteborgs fastighetsbransch. Här blir man uppdaterad på fastighetsmarknadens centrala trender samtidigt som man knyter nya affärskontakter.

Lokalmarknadsdagen lockar varje år till sig flera hundra personer från fastighetsbranschen, varav många på chefsnivå.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:
Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:

Partners: 


Film från en tidigare upplaga av eventet: