Image

Lokalmarknadsdagen - 20 januari 2022

20 januari

Rivstarta fastighetssäsongen tillsammans med branschkollegorna i ett högaktuellt seminarium som fokuserar på fastighets- och lokalmarknadsfrågor!


Medverkande Lokalmarknadsdagen 2022

Karin Klingenstierna, moderator

Karin Klingenstierna, moderator

Karin Klingenstierna har en bakgrund som lärare på gymnasiet och yrkeshögskolan men sedan drygt 20 år är hon professionell moderator, konferencier och artist. Hon är flitigt anlitad som moderator på bygg- och fastighetsrelaterade sammankomster.
Gang Wei

Gang Wei

Gang Wei är sedan 2013 vice vd för CEVT (China Euro Vehicle Tehnology), ett forsknings- och utvecklingsföretag som ägs av kinesiska Geely. Han har en Master of Science i informationsteknologi från University of East London och en Master´s degree i business management från University of Durham. Han har arbetat inom den internationella bilindustrin sedan 2007, i Shanghai, Coventry och Göteborg.
Biljana Pehrsson

Biljana Pehrsson

Biljana Pehrsson är sedan hösten 2013 vd för Kungsleden. Hon var tidigare Head of Real Estate och vice vd på East Capital och vd för Centrumutveckling. Hon är utbildad civilingenjör från KTH, och har varit verksam i fastighetsbranschen i drygt 20 år. Biljana Pehrsson är erbjuden jobbet som vd för Castellum, om Castellums bud på Kungsleden går igenom.
Jacob Torell

Jacob Torell

Jacob Torell är vd för, och medgrundare av, Next Step Group som han startade tillsammans med Joakim Garfvé 2004. Jacob Torell har tidigare bland annat jobbat på Volvo Ocean Race och är utbildad på Kingston University i London, IHM Business School i Göteborg och Université Paris-Sorbonne i Paris. 
Linda Pettersson

Linda Pettersson

Linda Pettersson är sedan våren 2020 vd för Ernst Rosén. Hon var tidigare under åtta år vd för Nääs Fabriker, som ägs av Ernst Rosén. Hon har tidigare även, bland annat, jobbat på Business Sweden.

Andreas Wallström

Andreas Wallström

Andreas Wallström är prognoschef och biträdande chef för Makroanalys på Swedbank. Han var tidigare chefsanalytiker på Nordea och har de senaste 15 åren arbetat med makroekonomisk analys. Han har bland annat arbetat på Finansdepartementet och på EU-kommissionen.
Lennart Weiss

Lennart Weiss

Lennart Weiss är kommersiell direktör och talesperson på Veidekke där han har en övergripande roll inom Sverigeverksamheten med fokus på utveckling av varumärket och affärsstrategier. Han har en politisk karriär i bagaget (S) med uppdrag inom regeringskansliet och Stockholms läns landsting. Han var tidigare vd för NAI Svefa och dessförinnan verksam inom HSB Sverige.
Michael Berglin

Michael Berglin

Michael Berglin är vd för Serneke sedan februari 2021. Han var tidigare vice vd och har varit på Serneke sedan 2012.
Anders Erlandsson

Anders Erlandsson

Anders Erlandsson är sedan i februari 2018 operativ chef/COO på Skanska Sverige. Innan dess var han bland annat regionchef inom Skanska Hus i Göteborg.
Yvonne Sörensen Björud

Yvonne Sörensen Björud

Yvonne Sörensen Björud arbetar som vd på United Spaces sedan februari 2019, efter att det köptes av Castellum. Hon har sedan tidigare erfarenhet av ledande positioner på flera framgångsrika företag inom besöksnäringen och kommer senast från egen verksamhet.
Björn Siesjö

Björn Siesjö

Björn Siesjö blev år 2012 stadsarkitekt i Göteborg, den förste på posten sedan 1999. Han flyttade till Göteborg 1983, utbildade sig till arkitekt på Chalmers och tog examen 1992. Han var en av grundarna av Kanozi arkitekter 2001, och var vd för företaget mellan 2008 och 2011.
Christina Heikel

Christina Heikel

Christina Heikel är näringspolitiskt ansvarig för Fastighetsägarna i Göteborg. Hon är också ordförande för Fastighetsakademin, ledamot i Göteborg Citysamverkan och har tidigare bland annat varit ordförande för Innerstaden Göteborg. Christina Heikel är utbildad vid Handelshögskolan i Göteborg.
Niclas Söör

Niclas Söör

Niclas Söör är grundare och VD till co-workingbolaget DoSpace. DoSpace har funnits sedan 2017 och driver idag fem kontor i fyra städer i Sverige. Niclas har tidigare arbetat på ett flertal roller inom innovationssystemet i Östergötland. 
Robert Treutiger

Robert Treutiger

Robert Treutiger är projektledare för Transaktion på Kommersiella Fastigheter. Han har tidigare varit på bland annat Nordier, Savills och PWC.
Kristina Pettersson Post

Kristina Pettersson Post

Kristina Pettersson Post är regionchef för Vasakronan i Göteborg. Hon har arbetat inom Vasakronan sedan 1993 och har haft sin nuvarande roll sedan 2011.
Mats Wahlström

Mats Wahlström

Mats Wahlström är vd för bryggeriet Poppels som han grundade 2012.Han har tidigare bland annat jobbat på IHM Business School och Ericsson.
Thomas Alm

Thomas Alm

Thomas Alm är, tillsammans med Erik Selin, medgrundare av Connexus AB. Han har cirka 30 års erfarenhet av risk och säkerhet i offentlig och privat sektor och har innehaft ett flertal chefspositioner inom Polismyndigheten såsom polisiär förundersökningsledare, spanings-, utrednings- och underrättelsechef. Därefter har han, under ett antal år, verkat som senior risk- och säkerhetsrådgivare i näringslivet med ansvar för ett antal bolag, dess ägare och ledningsgrupper.


Fredrik Olsson

Fredrik Olsson

Fredrik Olsson är näringslivschef i Härryda kommun sedan 2016. Han har tidigare varit kommunikationschef på Swedavia.
Sanna Ekström

Sanna Ekström

Sanna Ekström är medgrundare av och etableringsansvarig på coworking-aktören Mindpark.
Patrik Andersson

Patrik Andersson

Patrik Andersson är sedan 2010 vd för Business Region Göteborg. Han är utbildad ekonom och startade sin yrkesbana inom finanssektorn 1991. Han har tidigare bland annat varit bankchef på Swedbank i Göteborg.
Henrik Einarsson

Henrik Einarsson

Henrik Einarsson är avdelningschef på Etablerings- och investeringsavdelningen på Business Region i Göteborg. Han var tidigare konsult för Temaplan AB och har varit forskningsassistent på Internationella Handelshögskolan i Jönköping.

Miia Vuolama

Miia Vuolama

Miia Vuolama är brottsförebyggande specialist på Ekobrottsmyndigheten. Hon arbetar förebyggande mot ekonomisk brottslighet med specialisering mot arbetslivskriminalitet. Hon har tidigare bland annat arbetat mot ekonomisk brottslighet och osund konkurrens inom upphandling.
Jonas Arvidsson

Jonas Arvidsson

Jonas Arvidsson är VD och medgrundare av Parakey, en marknadsledande plattform för mobil access. Jonas är utbildad civilingenjör inom Automation och Mekatronik från Chalmers med bakgrund som konsult på Volvo och ÅF.

Lokalmarknadsdagen 2022

Var: Clarion Hotel Post, Drottningtorget 10, Göteborg

När: Torsdag 20 januari, 09.00 – 16.00 (registrering och frukostmingel från 08.15).

Pris: 5495 kronor exkl. moms (Fysiskt deltagande)

4995 kronor exkl. moms (Digitalt deltagande)

Du anmäler dig till seminariet här.

Lokalmarknadsdagen är ett klassiskt heldagsseminarium med fokus på fastighetsmarknad och näringslivsutveckling i Göteborgsregionen.

Lokalmarknadsdagen är en viktig mötesplats och arena, kanske årets självklaraste, för Göteborgs fastighetsbransch. Här blir man uppdaterad på fastighetsmarknadens centrala trender samtidigt som man knyter nya affärskontakter.

Lokalmarknadsdagen lockar varje år till sig flera hundra personer från fastighetsbranschen, varav många på chefsnivå.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:
Nicklas Tollesson
0705-841402
nicklas@fastighetssverige.se

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Partner: Film från en tidigare upplaga av eventet: