Image

Lokalmarknadsdagen - 18 januari 2024

Branschens mötesplats i Göteborg

Torsdag 18 januari 2024

Branschens mötesplats i Göteborg.
Rivstarta fastighetsåret tillsammans med branschkollegorna i ett högaktuellt seminarium med fokus på de stora fastighetsfrågorna i Göteborgsregionen!


Delphi

Partnerlogo

Delphi är en progressiv affärsjuridisk advokatbyrå med erkända specialister inom de flesta av affärsjuridikens områden. Vi är totalt cirka 200 medarbetare, varav ungefär 150 jurister. Våra kontor finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Norrköping.


Anders Hulegårdh, partner, advokat

Semrén & Månsson

Partnerlogo

Semrén & Månsson är arkitekterna med verktygen, kunskaperna och kreativiteten som krävs för att ta oss an dagens och framtidens utmaningar. Vi är övertygade om att god arkitektur får människor, samhällen och företag att må bättre och, inte minst, är en lönsam investering över tid. Med kreativitet, teknik och ekonomi skapar vi hållbara värden för fler.


Sophie Dufva Partner, Regionchef Göteborg, Arkitekt SAR/MSA

Axcell Fastighetspartner

Partnerlogo

Vi på Axcell Fastigheter är experter på att skapa ett lönsamt fastighetsägande och nöjda hyresgäster för våra kunder. Våra kunder består av kommersiella, offentliga och privata fastighetsägare samt bostadsrättsföreningar.


Jan-Erik Andersson, vice vd

CityMark

Partnerlogo

CityMark är ett affärsinriktat nav mellan aktörerna på den kommersiella hyresgästmarknaden. Vi kartlägger, bearbetar och distribuerar kundnyttig information från den kommersiella hyresmarknaden till fastighetsägare och leverantörer. Vi vill erbjuda dig rätt företag, rätt kontaktperson i rätt tid. CityMark arbetar exklusivt på den kommersiella hyresmarknaden och har så gjort sedan 1991.


Magnus Wahledow, Gruppchef Försäljning

InPlace

Partnerlogo

InPlace är en strategisk platsutvecklare. De bidrar med strategier och affärsutveckling för att skapa attraktiva platser där människor vill vara och återkomma till. Tillsammans med sina kunder och samarbetspartners tar de fram en gemensam målbild som förenklar samverkan, ökar tydlighet och ger möjlighet till snabbare och enade beslut internt inom projekt- och styrgrupper och externt med övriga intressenter.


Victoria Bergman, vd

Allié

Partnerlogo

Allié är en advokatbyrå som är specialiserad på fastighetsrelaterad juridik. Allié erbjuder fullservice inom sin nisch – fastighetsrätt. Alliés specialistkompetens inbegriper fastighetstransaktioner, projektutveckling, hyres- och arrenderätt, entreprenad- och konsulträtt samt tvistelösning inom det fastighetsrättsliga området.


Anton Melander, advokat, partner

Lokalmarknadsdagen 2024

Var: Elite Park Avenue Hotel, Göteborg

När: Torsdag 18 januari, 09.00 – 16.00 (registrering och frukostmingel från 08.15).

Pris: 5995 kronor exkl. moms

Grupprabatt:
Anmäl fyra betala endast för tre. Ange koden "4 för 3" i rutan Kampanjkod vid anmälan.

Du anmäler dig till seminariet här.

Lokalmarknadsdagen är ett klassiskt heldagsseminarium med fokus på fastighetsmarknad och näringslivsutveckling i Göteborgsregionen.

Lokalmarknadsdagen är en viktig mötesplats och arena, kanske årets självklaraste, för Göteborgs fastighetsbransch. Här blir man uppdaterad på fastighetsmarknadens centrala trender samtidigt som man knyter nya affärskontakter.

Lokalmarknadsdagen lockar varje år till sig flera hundra personer från fastighetsbranschen, varav många på chefsnivå.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:
Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:

Partners: 

Film från en tidigare upplaga av eventet: