Image

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping - 6 mars 2024

Branschens mötesplats i Jönköping!

Onsdag 6 mars 2024

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtiden i Jönköpingsregionen.


Erik Blix, Annika Winsth, Katrin Wallensjö, Sven Rydell, Tommy Fritz, Magnus Olsson, Andreas Georgii, Marcus Thorin, Jessica Löfström, Jakob Fyrberg, Peter Lindström, Beata Allen (C), Kenth Williamsson (S), Susanne Wahlström (M), Mats Holmstedt (M), Ann-Marie Nilsson (C), Joakim Dahlström (M), Brittis Benzler, Raymond Paska, Christina Stenberg och Niclas Bergman. Där har du talarna till nästa veckas Fastighetsmarknadsdagen Jönköping. Säkra din plats nu – anmälan stänger i dag!

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping: Här är hela programmet och alla talare

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping Erik Blix, Annika Winsth, Katrin Wallensjö, Sven Rydell, Tommy Fritz, Magnus Olsson, Andreas Georgii, Marcus Thorin, Jessica Löfström, Jakob Fyrberg, Peter Lindström, Beata Allen (C), Kenth Williamsson (S), Susanne Wahlström (M), Mats Holmstedt (M), Ann-Marie Nilsson (C), Joakim Dahlström (M), Brittis Benzler, Raymond Paska, Christina Stenberg och Niclas Bergman. Där har du talarna till nästa veckas Fastighetsmarknadsdagen Jönköping. Säkra din plats nu – anmälan stänger i dag!Jessica Löfström.

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping: Arbetslivskriminalitet – så här skyddar du din verksamhet

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping Om knappt en vecka, nästa onsdag den 6 mars, är det dags för årets upplaga av klassiska Fastighetsmarknadsdagen Jönköping på Elite Stora Hotellet. Under dagen får du bland annat lyssna till Jessica Löfström i en föreläsning om arbetslivskriminalitet och vad du behöver göra för att skydda din verksamhet.


Ann-Marie Nilsson (C), kommunstyrelsens ordförande, Jönköping, Raymond Paska, vd, Vätterhem, Christina Stenberg, stadsbyggnadsdirektör, Jönköping, Brittis Benzler, landshövding, Jönköpings län och Joakim Dahlström (M), oppositionsråd, Jönköping. Där har du paneldeltagarna i Visionssamtalet på Fastighetsmarknadsdagen Jönköping nästa onsdag den 6 mars på Elite Stora Hotellet.

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping: Politiker, tjänstemän och branschen om framtidens Jönköping

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping Om drygt en vecka, nästa onsdag den 6 mars, är det dags för årets upplaga av klassiska Fastighetsmarknadsdagen Jönköping på Elite Stora Hotellet. Under dagen möter vi en kvintett lokala politiker, tjänstemän och företrädare för fastighetsbranschen som spånar kring framtidsvisionerna för regionen.Beata Allen (C), kommunstyrelsens ordförande, Aneby, Mats Holmstedt (M), kommunstyrelsens ordförande, Tranås och Susanne Wahlström (M), kommunstyrelsens ordförande, Habo möter du på Fastighetsmarknadsdagen Jönköping den 6 mars.

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping: Kranskommunerna – attraktivare i tuffa tider?

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping Om drygt två veckor, den 6 mars, är det dags för årets upplaga av klassiska Fastighetsmarknadsdagen Jönköping på Elite Stora Hotellet. Under dagen möter vi en trio företrädare från kranskommunerna i ett resonemang om hur attraktiviteten för dessa kommuner förändrats på sistone.


Andreas Georgii, Marcus Thorin, Tommy Fritz och Magnus Olsson utgör panelen som diskuterar investeringsläget i regionen på Fastighetsmarknadsdagen Jönköping om två veckor.

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping: Nyckelaktörerna om affärsmöjligheterna i regionen

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping Om drygt två veckor, den 6 mars, är det dags för årets upplaga av klassiska Fastighetsmarknadsdagen Jönköping på Elite Stora Hotellet. Under dagen möter vi en kvartett lokala aktörer som resonerar kring investeringsläget i regionen.Nivika-grundaren Niclas Bergman kommer till Fastighetsmarknadsdagen Jönköping den 6 mars.

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping: Nivika-grundaren om vikten av att vara lokal i marknaden

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping Den 6 mars är det dags för årets upplaga av klassiska Fastighetsmarknadsdagen Jönköping på Elite Stora Hotellet. Under dagen möter vi Nivika-grundaren Niclas Bergman i en intervju om vikten av att vara lokal i marknaden och framtiden med Nivika.


Jakob Fyrberg.

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping: Fyrberg om affärsläget och resan med Emilshus

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping Den 6 mars är det dags för årets upplaga av klassiska Fastighetsmarknadsdagen Jönköping på Elite Stora Hotellet. Under dagen möter vi Jakob Fyrberg i en intervju om hans syn på investeringsläget i dag och resan med Emilshus.Annika Winsth, Sven Rydell och Katrin Wallensjö står för en trio tunga analyser som inledning på årets upplaga av Fastighetsmarknadsdagen Jönköping.

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping: Analyserna som ger dig full koll i en orolig omvärld

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping Den 6 mars är det dags för årets upplaga av Fastighetsmarknadsdagen Jönköping på Elite Stora Hotellet. Dagen inleds med en rad tunga analyser som ger dig full koll i den oroliga omvärld som vi befinner oss i – allt för att du ska kunna fatta bra affärsbeslut framåt.


Fastighetsmarknadsdagen Jönköping

Var: Elite Stora Hotellet, Jönköping

När: 6 mars 09.00 – 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15)
Cirka 16 – 17: Branschmingel.


Pris: 5495 kronor exkl. moms 

Du anmäler dig till seminariet här.

Fastighetsmarknadsdagen är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtiden i Jönköpingsregionen. 

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden (stadsutveckling, kontorshyresmarknad, transaktionsmarknad m.m.) som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Fastighetssverige och lokalnytt.se arrangerar årligen ett stort antal seminarier med fokus på den kommersiella bygg- och fastighetsmarknaden.


Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:
Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com
 

Se filmen från en tidigare upplaga av seminariet här:


Arrangörer:

Partner: