Image

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping - 31 mars 2022

Torsdag 31 mars

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtiden i Jönköpingsregionen.


Medverkande Fastighetsmarknadsdagen Jönköping 2022

Erik Blix, moderator

Erik Blix, moderator

Erik Blix är en av Sveriges mest erfarna programledare och moderatorer. Han är en lyhörd intervjuare och debattledare, med en personlig och professionell stil där pålästhet kombineras med spontanitet och humor. Han utsågs 2018 av Sveriges radiolyssnare till Årets manliga programledare i radio för sitt programledarskap i P4 Extra - Sveriges största radioprogram - och satirprogrammet Public Service i P1. Han är moderator på Fastighetsmarknadsdagen Jönköping. Bild: Mathias Alm/Sveriges Radio
Niclas Bergman

Niclas Bergman

Niclas Bergman är vd på och storägare i Nivika Fastigheter, ett bolag han grundade 1995. I december 2021 noterades Nivika på börsen.

Jörgen Eriksson

Jörgen Eriksson

Jörgen Eriksson är vd för Catena Fastigheter sedan 2020. Han har tidigare haft flera andra roller inom företaget bland annat som affärs- och fastighetschef.

Hanna Törnqvist

Hanna Törnqvist

Hanna Törnqvist är hållbarhetschef och vice vd på Vätterhem. Hon har tidigare jobbat som driftchef på Region Fastigheter i Jönköpings län och miljöchef på Wihlborgs Fastigheter.

Tommy Fritz

Tommy Fritz

Tommy Fritz är vd på Tosito. Tidigare vd på HV71 och innan dess regionchef på Riksbyggen.
Mellan 1989 och 1992 var Tommy Fritz även ordinarie spelare i HV71.
Bengt Mattias Carlsson

Bengt Mattias Carlsson

Bengt Mattias Carlsson är sedan augusti 2017 stadsarkitekt i Jönköping. Han drev tidigare den egna firman Meter Arkitektur som han grundade 1993. Han har också jobbat med design inom Volvo och belönades med Träpriset 2012 samt är medlem i Sveriges Arkitekters akademi för arkitektur.
Bengt Mattias Carlsson är utbildad på Chalmers och HDK i Göteborg.


Henrik Roderhult

Henrik Roderhult

Henrik Roderhult är regionansvarig för Newsecs team inom värdering och strategisk analys i Syd- och Västsverige sedan 2020. Han har varit på Newsec sedan 2013 och har tidigare arbetat på bland annat Savills och CBRE.
Jane Mainwaring

Jane Mainwaring

Jane Mainwaring är Head of Leasing Jönköping på Croisette Real Estate Partners. 
Hon har tidigare drivit det egna företaget Mainwaring Solutions samt jobbat som etableringskonsult på TenRep. 
Anders Nordberg

Anders Nordberg

Anders Nordberg är makroekonom på Länsförsäkringar med fokus på konjunkturanalys, penningpolitik och finansiella marknader. Han har tidigare varit analytiker på Riksbanken.
Kent Persson

Kent Persson

Kent Persson är samhällspolitisk chef på Heimstaden. Han var tidigare partisekreterare för Moderaterna. Kent Persson var tidigare seniorkonsult och rådgivare för Burson-Marsteller. Han har också varit kommunalråd i Örebro och har över 20 års erfarenhet av strategisk rådgivning, organisationsutveckling och politik.
Elin Rickardsson

Elin Rickardsson

Elin Rickardsson är sedan i maj 2019 näringspolitiskt ansvarig på Fastighetsägarna i Jönköping. Hon är också styrelseledamot i Jönköping city. Elin Rickardsson har tidigare jobbat som processledare på Teknikcollege och hon jobbade dessförinnan på Hemmafönster Sverige AB.
Sven Rydell

Sven Rydell

Sven Rydell är näringslivschef i Jönköpings kommun. Han har tidigare, bland annat, jobbat på OEM International och SJ. Han är styrelseledamot i, bland annat, Jönköping Airport, Rydahls och Svenska Batteripoolen.
Andreas Georgii

Andreas Georgii

Andreas Georgii är sedan hösten 2018 affärsområdeschef och ansvarig för Castellums verksamhet i Jönköping. Han har arbetat hos Castellum sedan 2012 och verkat i tjänster som uthyrare, förvaltare, marknadsområdeschef/fastighetschef. Andreas Georgii innehar en kandidatexamen i fastighetsekonomi vid Karlstad Universitet.
Caisa Björndal

Caisa Björndal

Caisa Björndal arbetar som affärsutvecklare på Logpoint South Sweden sedan 2015. Hon har sedan tidigare mångårig erfarenhet av att jobba i olika utvecklingsroller, bland annat som biträdande projektledare på Jordbruksverket, affärsutvecklare på JES AB och destinationsutvecklare på Tranås United.
Pontus Nilsson Pahlevani

Pontus Nilsson Pahlevani

Pontus Nilsson är vd på A&P Fastighetstransaktioner/Quadrent. Utbildad civilekonom och byggnadsingenjör. Tidigare erfarenhet som exploateringsingenjör och affärsutvecklare. 
Anna Carendi

Anna Carendi

Anna Carendi är hållbarhetsexpert på det egna bolagat Diya Consulting AB. Hon är också grundare och delägare av Hållbarhetsteamet. Därutöver är hon styrelseledamot i Nivika Fastigheter och Friskis & Svettis Jönköping.

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping

Var: Elite Stora Hotellet, Jönköping

När: 31 mars 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15)

Pris: 5495 kronor exkl. moms (fysiskt deltagande)
4995 kronor exkl. moms (digitalt deltagande)


Du anmäler dig till seminariet här.

Fastighetsmarknadsdagen är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtiden i Jönköpingsregionen. 

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden (stadsutveckling, kontorshyresmarknad, transaktionsmarknad m.m.) som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Fastighetssverige och lokalnytt.se arrangerar årligen ett stort antal seminarier med fokus på den kommersiella bygg- och fastighetsmarknaden.


Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:
Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Nicklas Tollesson
0705-841402
nicklas.tollesson@fastighetssverige.se
 

Se filmen från en tidigare upplaga av seminariet här:


Arrangörer:
Partners: