Image

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping - 23 mars 2023

Torsdag 23 mars

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtiden i Jönköpingsregionen.


Medverkande Fastighetsmarknadsdagen Jönköping 2023

Kristina Alvendal

Kristina Alvendal

Kristina Alvendal har lång erfarenhet från både politiken och fastighetsbranschen. Hon var från 2008 och fram till valet 2010 stadsbyggnads- och fastighetsborgarråd i Stockholms stad. Hon var mellan 2011 och 2014 vd för Airport City Stockholm och driver nu det egna konsultbolaget Kristina Alvendal AB. Hon är, bland mycket annat, ordförande i juryn för Fastighetssveriges utmärkelse Årets Unga Fastighetskvinna. Kristina Alvendal är moderator för Fastighetsmarknadsdagen Jönköping.
Ingemar Rindstig

Ingemar Rindstig

Ingemar Rindstig är auktoriserad revisor och var tidigare chef för EY Real Estate i Norden. Han jobbade i över 30 år på EY. Han är helt specialiserad på bygg- och fastighetsbranschen samt konsultationer i branschen, i dag i det egna bolaget Global Fastighetsanalys AB. Han agerar expertkommentator/sidekick på Fastighetsmarknadsdagen Jönköping.
Johan Davidsson

Johan Davidsson

Johan Davidsson har gjort flest matcher av alla spelare i HV71, 921 stycken. Han har fyra SM-guld, ett VM-silver och två VM-brons med Tre Kronor på meritlistan, samt två säsonger i NHL. Efter att ha lagt skridskorna på hyllan 2013/2014 var han aktiv, bland annat som assisterande sportchef, i HV71 fram till våren 2021. Därefter är det satsningar på Jönköping Padelcenter och mycket annat som står på tapeten.

Daniel Bergvall, SEB

Daniel Bergvall, SEB

Daniel Bergvall är nationalekonom och arbetar sedan 2009 på SEB med ekonomisk analys och ekonomiska och finansiella prognoser. Tidigare har han under flera år arbetat med olika frågor kopplade till prognosverksamhet, offentliga finanser och budgetregelverk nationellt på Finansdepartementet och internationellt vid OECD i Paris.

Maryrose David

Maryrose David

Maryrose David är Head of Research på Savills Sweden. Hon har en civilingenjörsutbildning inom samhällsbyggnad med masterinriktning på Real Estate and Construction Management från KTH.


Peter Strand

Peter Strand

Peter Strand är sedan i december 2020 vd för börsnoterade Swedish Logistic Property. Fram tills att han blev vd var han styrelseordförande i bolaget. Peter Strand har tidigare varit vd för bolag som Tribona, Annehem och Victoria Park.Han är även styrelseledamot i Rikshem, Adma Förvaltning, Diös Fastigheter och BrainLit. Peter Strand är utbildad civilingenjör.
Dan T Sehlberg

Dan T Sehlberg

Dan T Sehlberg är vd och grundare av Sehlhall fastigheter. Han har utvecklat omsorgsfastigheter sedan 2009 med ett stort engagemang. Utöver detta är han även en framgångsrik författare och har en MBA i Business Administration från Handelshögskolan i Stockholm.  
Rahel Belatchew

Rahel Belatchew

Rahel Belatchew, är vd på Belatchew. Hon har en magisterexamen i arkitektur från Ecole Spéciale d’Architecture i Paris, och har verkat som arkitekt i Paris, Luxemburg, Tokyo och Stockholm. Vid sidan om Belatchew driver även Rahel den experimentella studion Belatchew Labs i syfte att finna lösningar på stadens utmaningar genom metodutveckling, digitalisering och hållbar arkitektur. Rahel Belatchew bedriver även fastighetsutveckling för att förverkliga projekt med höga arkitektoniska kvaliteter i egen regi.
Tommy Fritz

Tommy Fritz

Tommy Fritz är vd på Tosito. Tidigare var han vd på HV71 och innan dess regionchef på Riksbyggen.
Mellan 1989 och 1992 var Tommy Fritz även ordinarie spelare i HV71.
Ann-Marie Nilsson

Ann-Marie Nilsson

Ann-Marie Nilsson (C) är kommunpolitiker och kommunstyrelsens ordförande i Jönköpings kommun samt är kommunalråd sedan 2005.
Andreas Georgii

Andreas Georgii

Andreas Georgii är sedan hösten 2018 affärsområdeschef och ansvarig för Castellums verksamhet i Jönköping. Han har arbetat hos Castellum sedan 2012 och verkat i tjänster som uthyrare, förvaltare, marknadsområdeschef/fastighetschef. Andreas Georgii innehar en kandidatexamen i fastighetsekonomi vid Karlstad Universitet.
Christina Stenberg

Christina Stenberg

Christina Stenberg är sedan våren 2022 stadsbyggnadsdirektör i Jönköpings kommun. Hon har arbetat på stadsbyggnadskontoret i Jönköping sedan 2008 och har haft rollerna som avdelningschef för utvecklings- och trafikavdelningen och biträdande stadsbyggnadsdirektör.
Christina Stenberg har också varit projektledare på NCC och jobbat inom Göteborgs stad samt på Vägverket.
Magnus Olsson

Magnus Olsson

Magnus Olsson är  sedan vintern 2017 VD för Jönköpings Kommuns Fastighetsutveckling AB, han är sedan våren 2022 dessutom, parallellt, vd för Högskolefastigheter i Jönköping AB.
Han har tidigare varit Fastighetschef Jönköping på Nivika, Fastighetschef Jönköping city på Castellum och han har tidigare jobbat även på Norrporten och NCC.


Pontus Nilsson Pahlevani

Pontus Nilsson Pahlevani

Pontus Nilsson Pahlevani är partner på A&P Fastighetstransaktioner/Quadrent. Utbildad civilekonom och byggnadsingenjör. Tidigare erfarenhet som exploateringsingenjör och affärsutvecklare.
Christian Wictorin

Christian Wictorin

Christian Wictorin är affärsutvecklingschef på Corporate Fiber. Han var tidigare försäljningschef för IP Only i Sverige och dessförinnan manager för Smart City & Digital Strategy på WSP. Han är civilekonom från Högskolan i Halmstad och har även arbetat för bland andra Vicicom, Itux Communication (Com Hem) och Teracom.
Tove Greve

Tove Greve

Tove Lindahl Greve är grundare och VD för Ansvaret AB och har tidigare haft ledande roller inom organisationer med fokus på bland annat folkhälsofrågor och barns och ungas rättigheter. Hon har många års erfarenhet av att analysera behov och förutsättningar för att optimera effekt av det samhällsansvar som företag tar.
Sven Rydell

Sven Rydell

Sven Rydell är näringslivschef i Jönköpings kommun. Han har tidigare, bland annat, jobbat på OEM International och SJ. Han är styrelseledamot i, bland annat, Jönköping Airport, Rydahls och Svenska Batteripoolen.
Matt Patterson

Matt Patterson

Matt Patterson är arkitekt SAR/MSA och sedan hösten 2022 kontorschef på Tengbom i Jönköping. Han har varit knuten till Tengbom sedan våren 2015. Innan dess var Matt Patterson arkitekt på Yellon i Jönköping och dessförinnan var han verksam som arkitekt i London och San Fransisco.


Emma Willaredt

Emma Willaredt

Emma Willaredt är chef för Samhällsavdelningen på Jönköpings län.

Jerry Johansson

Jerry Johansson

Jerry Johansson är sedan våren 2021 förvaltningschef på Nivika Fastigheter. Han var dessförinnan projektchef på bolaget, en position han fick när han började på Nivika hösten 2019.
Han har tidigare även jobbat som regionchef, platschef och projektchef på Elajo El & Energi AB.

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping

Var: Elite Stora Hotellet, Jönköping

När: 23 mars 09.00 – 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15)
Cirka 16 – 17: Branschmingel.


Pris: 5495 kronor exkl. moms 

Du anmäler dig till seminariet här.

Fastighetsmarknadsdagen är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtiden i Jönköpingsregionen. 

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden (stadsutveckling, kontorshyresmarknad, transaktionsmarknad m.m.) som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Fastighetssverige och lokalnytt.se arrangerar årligen ett stort antal seminarier med fokus på den kommersiella bygg- och fastighetsmarknaden.


Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:
Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com
 

Se filmen från en tidigare upplaga av seminariet här:


Arrangörer:

Partner: