Image

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping - 6 mars 2024

Branschens mötesplats i Jönköping!

Onsdag 6 mars 2024

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtiden i Jönköpingsregionen.


Medverkande Fastighetsmarknadsdagen Jönköping 2024

Erik Blix, moderator

Erik Blix, moderator

Erik Blix är en av Sveriges mest erfarna programledare och moderatorer. Han är en lyhörd intervjuare och debattledare, med en personlig och professionell stil där pålästhet kombineras med spontanitet och humor. Han utsågs 2018 av Sveriges radiolyssnare till Årets manliga programledare i radio för sitt programledarskap i P4 Extra - Sveriges största radioprogram - och satirprogrammet Public Service i P1. Erik Blix är en uppskattad och frekvent använd moderator på Fastighetssveriges/Lokalnytts seminarium.
Bild: Mathias Alm/Sveriges Radio
Niclas Bergman

Niclas Bergman

Niclas Bergman är vd på och storägare i Nivika Fastigheter, ett bolag han grundade år 2000. I december 2021 noterades Nivika på börsen.

Annika Winsth

Annika Winsth

Annika Winsth är en av Sveriges mest välrenommerade ekonomer. Hon är sedan 2008 chefsekonom på Nordea. Hon har arbetat på Nordea sedan 1994, och var chefsanalytiker mellan 2002 och 2008. Innan hon började på Nordea arbetade hon på finansdepartementet. Hon har en fil kand i nationalekonomi från Lunds universitet.
Tommy Fritz

Tommy Fritz

Tommy Fritz är vd på Tosito. Tidigare var han vd på HV71 och innan dess regionchef på Riksbyggen.
Mellan 1989 och 1992 var Tommy Fritz även ordinarie spelare i HV71.
Katrin Wallensjö

Katrin Wallensjö

Katrin Wallensjö är sedan sommaren 2020 affärschef Analys på Svefa. Hon har tillhört Svefa sedan hösten 2018 och kom dessförinnan från liknande positioner inom Skandia Fastigheter, Newsec och Savills. Hon har tidigare även jobbat på Statens Fastighetsverk.
Katrin Wallensjö är medlem i RICS.
Jakob Fyrberg

Jakob Fyrberg

Jakob Fyrberg är vd för Emilshus. Han är också ägare, styrelseledamot och vd i Rerum Fastigheter samt delägare och styrelseordförande i Aptare Holding.
Jakob Fyrberg har tidigare varit vd för Heimstaden Projektutveckling, affärsutvecklingsansvarig på Ikano Bostad och senior partner på Catella.
Jakob Fyrberg är utbildad civilekonom på Högskolan i Gävle.
Magnus Olsson

Magnus Olsson

Magnus Olsson är  sedan vintern 2017 VD för Jönköpings Kommuns Fastighetsutveckling AB, han är sedan våren 2022 dessutom, parallellt, vd för Högskolefastigheter i Jönköping AB.
Han har tidigare varit Fastighetschef Jönköping på Nivika, Fastighetschef Jönköping city på Castellum och han har tidigare jobbat även på Norrporten och NCC.


Ann-Marie Nilsson

Ann-Marie Nilsson

Ann-Marie Nilsson (C) är kommunpolitiker och kommunstyrelsens ordförande i Jönköpings kommun samt är kommunalråd sedan 2005.
Sven Rydell

Sven Rydell

Sven Rydell är näringslivschef i Jönköpings kommun. Han har tidigare, bland annat, jobbat på OEM International och SJ. Han är styrelseledamot i, bland annat, Jönköping Airport, Rydahls och Svenska Batteripoolen.
Jessica Löfström

Jessica Löfström

Jessica Löfström är ordförande och vd för Ansvar & Säkerhet som hon grundade hösten 2020. Hon har också grundat bolaget ExpanderaMera AB samt är grundare, initiativtagare och ordförande för nätverket 17.
Hon är också medaljör av Kungliga Patriotiska Sällskapets Näringslivsmedalj. Hon har fått SvD:s utmärkelse "årets affärsbragd" utdelat av prinsen samt är vinnare av Stora Säkerhetspriset.
Peter Lindström

Peter Lindström

Peter Lindström är sedan hösten 2023 affärschef, energi/automation på Axcell Fastighetspartner. Han kom då närmast från Vasakronan där han under tio år innehade olika ledande roller inom främst energistrategi, förvaltning och teknik. Han är också ledamot i ledningsgruppen på Hermods Yrkeshögskola och handledare samt gästföreläsare på Chalmers Tekniska Högskola. 
Han har tidigare också varit installationsledare och projektör på Gicon installationsledning AB och projektör på Energitriangeln.
Christina Stenberg

Christina Stenberg

Christina Stenberg är sedan våren 2022 stadsbyggnadsdirektör i Jönköpings kommun. Hon har arbetat på stadsbyggnadskontoret i Jönköping sedan 2008 och har haft rollerna som avdelningschef för utvecklings- och trafikavdelningen och biträdande stadsbyggnadsdirektör.
Christina Stenberg har också varit projektledare på NCC och jobbat inom Göteborgs stad samt på Vägverket.
Joakim Dahlström

Joakim Dahlström

Joakim Dahlström (M) verkar sedan 2006 som kommunalpolitiker i Jönköpings kommun, sedan 2003 som oppositionsråd. Han driver också det egna bolaget Zorbiq AB samt är sedan våren 2011 teamledare på Domstolsverket och har även tidigare varit teamledare på Consid AB med mera.
Beata Allen

Beata Allen

Beata Allen (C) är sedan 2019 kommunstyrelsens ordförande i Aneby kommun. Hon är även ordförande i sociala utskottet. Beata Allen är dessutom, sedan 2007, samordnare på Jordbruksverket samt har tidigare varit projektledare på Astrid Lindgrens värld och Emilkraften i Mariannelund.
Raymond Paska

Raymond Paska

Raymond Paska är sedan hösten 2021 vd förVätterhem. Han innehade tidigare, från 2013 och framåt, positionerna marknads- och uthyrningschef samt personal- och marknadschef på samma bolag. Han har tidigare även varit produktionschef på Euroform. Han har tidigare även innehaft ledande positioner på bolag som NRS Tryckeri, Strålfors och Cerbo Göteborg AB.
Mats Holmstedt

Mats Holmstedt

Mats Holmstedt är kommunstyrelsens ordförande i Tranås sedan 2020. Han har tidigare jobbat inom sälj i globala bolag som Hyperion, Ceratizit Group och Bosch.
Brittis Benzler

Brittis Benzler

Brittis Benzler är sedan januari 2024 landshövding i Jönköpings län. Hon var tidigare landshövding i Hallands län samt var 1992 - 2020 i Vänsterpartiets partistyrelse. Hon var gruppledare i regionfullmäktige på Gotland i mer än 20 år och har även varit regionråd på Gotland i tolv år. 
Susanne Wahlström

Susanne Wahlström

Susanne Wahlström (M) är sedan 2019 kommunstyrelsens ordförande i Habo. Hon har tidigare innehaft en rad olika tjänster på Domstolsverket och Högskolan för lärande och kommunikation.
Marcus Thorin

Marcus Thorin

Marcus Thorin är partner på A&P Fastighetstransaktioner. Han är utbildad civilingenjör från Chalmers. Tidigare erfarenhet inom byggnadsbranschen och som managementkonsult på Arthur D. Little.

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping

Var: Elite Stora Hotellet, Jönköping

När: 6 mars 09.00 – 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15)
Cirka 16 – 17: Branschmingel.


Pris: 5495 kronor exkl. moms 

Du anmäler dig till seminariet här.

Fastighetsmarknadsdagen är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtiden i Jönköpingsregionen. 

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden (stadsutveckling, kontorshyresmarknad, transaktionsmarknad m.m.) som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Fastighetssverige och lokalnytt.se arrangerar årligen ett stort antal seminarier med fokus på den kommersiella bygg- och fastighetsmarknaden.


Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:
Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com
 

Se filmen från en tidigare upplaga av seminariet här:


Arrangörer:

Partner: