Image

Bokningsjätte till Fatburen

Uthyrning Crown Nordic Management och JLL har tecknat avtal med bokningsjätten Booking.com som hyr 500 kvadratmeter. I maj nästa år flyttar företaget in i de nya lokalerna mitt på Södermalm.
Publicerad den 11 December 2014
Annons
Image
Fatburen. Bild: Crown Nordic Management
Fatburen.

Uthyrningen i Fatburen fortsätter i snabb takt, nu har Booking.com tecknat ett femårigt avtal och flyttar i vår in i de nya lokalerna som anpassas efter företagets behov.

Booking.com är marknadsledande inom online-bokning av boende, deras utbud omfattar mer än 200 länder och deras sajter används dagligen globalt för att boka mer än 750 000 rumsnätter.

– Vi är väldigt glada över att Booking.com väljer att flytta till Fatburen. När företaget flyttar in i vår kommer de att välkomnas av ett helt nybyggt kontor som utformats för att passa deras behov perfekt, säger Ola Nilsson, Crown Nordic Management.

Relaterade artiklar

Ämnen

JLL på Branschguiden

JLL är ett ledande tjänsteföretag med inriktning på fastigheter och investeringar. Vi strävar efter ett visionärt tänkande inom fastighetsområdet som skapar lönsamma möjligheter och platser där människor kan förverkliga sina ambitioner. På så sätt bidrar vi till en bättre framtid för våra kunder, våra medarbetare och för samhället där vi verkar. Med verksamhet i över 80 länder och 94 000 medarbetare, rankas vi bland världens 500 största företag av tidningen Fortune. JLL är det registrerade varumärket för Jones Lang LaSalle Incorporated. I Sverige har vi kontor i ...

Läs mer om JLL på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Här vill Niam växa i Norge

Bolag Niam har adderat ytterligare en marknad till sin norska portfölj. Torstein Bomann-Larsen, Associate Director Transactions Norway på Niam, berättar för Fastighetssverige hur man ser på Bergenmarknaden, den nya investeringen samt var i Norge de letar efter nya investeringar.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY