Image

Miljömärkning Sverige hyr 938 kvadratmeter i Fatburen

Uthyrning Crown Nordic Management och Jones Lang LaSalle hyr ut 938 kvadratmeter kontor i Fatburen till Miljömärkning Sverige AB, företaget med det övergripande ansvaret för miljömärkningen Svanen och EU Ecolabel i Sverige.
Publicerad den 10 December 2013
Annons
Image

Utvecklingen och uthyrningsarbetet i kontorsfastigheten Fatburen – med adress Södermalmsallén och Magnus Ladulåsgatan på Södermalm i Stockholm – fortsätter, nu tecknas ett åttaårigt hyresavtal med Miljömärkning Sverige AB om 938 kvadratmeter med inflyttning under 2014.

Den nya lokalen kommer i så lång utsträckning som möjligt att inredas med miljövänliga material i linje med den egna verksamheten och användas som inspiration och demonstration för andra företag.

– Att vi attraherar en miljömedveten hyresgäst som Svanen är extra kul då miljöaspekten är en viktig del i vår fastighetsutveckling samt i den dagliga driften av Fatburen, säger Håkan Larsson, CEO på Crown Nordic Management.

– Vi fortsätter att fylla huset med intressanta hyresgäster och det gläder oss att det finns ett intresse på marknaden för den produkt som vi har utvecklat, säger Karl Henrik Lenneryd, Jones Lang Lasalle.

– Fatburen motsvarade alla våra högt ställda krav på vårt nästa kontor. Här finns goda kommunikationer, ett uttalat miljötänk och framförallt en flexibel kontorslösning som passar oss, säger Ragnar Unge, vd för Miljömärkning Sverige AB.

Miljömärkning Sverige AB har företrätts av Tenant & Partner.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Tenant & Partner på Branschguiden

Performing Workplaces®

I över 26 år har vi hjälpt företag och organisationer med alla typer av fastighets- och lokalfrågor. Alltid med 100% lojalitet till våra kunder som kommersiella hyresgäster. Genom utveckling av arbetssätt och arbetsplatser skapar vi förutsättningar för ökat välmående, bättre produktivitet och större engagemang - vilket frambringar större värdeskapande kraft hos både medarbetare och organisationer.

Utifrån behov och önskemål levererar vi såväl komplexa helhetslösningar som separata tjänster.
Vi hjälper till med allt från kvalitativ ju...

Läs mer om Tenant & Partner på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Så ska Savills utveckla transaktionsteamet när nyckelduon lämnar

Karriär Carolina Herling blir ny chef för Savills transaktionsrådgivning när Niklas Zuckerman lämnar för att bli vd för Odd Molly. Samtidigt lämnar också Anders Nordvall sin roll på fastighetsjätten. Niklas Samulesson, vd för Savills Sverige, berättar för Fastighetssverige vad det här betyder för de fortsatta affärerna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY