Image

Vårdguiden hyr i Fatburen

Uthyrning Crown Nordic Management och Jones Lang Lasalle hyr ut 2 600 kvadratmeter kontor i Fatburen till Vårdguiden, Stockholms Läns Landsting.
Publicerad den 22 Mars 2013
Annons
Image

Utvecklingsarbetet av fastigheten Fatburssjön 9 (Fatburen) med adress Södermalmsallén i Stockholm har påbörjats. Under 2013 kommer en rad förändringar att ske för att nuvarande byggnad ska kunna tillmötesgå och attrahera dagens företag som efterfrågar smarta kontorslösningar med effektiva ytor.

Vårdguiden inom Landstingets Hälso- och Sjukvårdsförvaltning tecknar ett sexårigt hyresavtal om cirka 2 600 kvadratmeter från och med 1 april.

Sedan de stora uppsägningarna skedde från Apoteket och Skatteverket har nu drygt 8 000 kvadratmeter hyrts ut på nytt.

- Det är roligt att nya företag och verksamheter söker sig till Fatburen och det visar hur attraktiva lokaler vi kan erbjuda, säger Håkan Larsson, CEO på Crown Nordic Management.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

JLL på Branschguiden

JLL är ett ledande tjänsteföretag med inriktning på fastigheter och investeringar. Vi strävar efter ett visionärt tänkande inom fastighetsområdet som skapar lönsamma möjligheter och platser där människor kan förverkliga sina ambitioner. På så sätt bidrar vi till en bättre framtid för våra kunder, våra medarbetare och för samhället där vi verkar. Med verksamhet i över 80 länder och 94 000 medarbetare, rankas vi bland världens 500 största företag av tidningen Fortune. JLL är det registrerade varumärket för Jones Lang LaSalle Incorporated. I Sverige har vi kontor i ...

Läs mer om JLL på Branschguiden

Partnertexter

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Ny lag om tvistelösning för de privata fastighetsägarnas hyresförhandlingar

Sverige Under fredagen klubbades en ny lag som börjar gälla 1 januari nästa år. Den ska hjälpa till med tvistelösningen med privata hyresvärdar. Fastighetssverige tog reda på vad Socialdemokraterna velat åstadkomma med lagförslaget som nu klubbats och varför vänsterpartiet har invändningar mot den.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige