Image

Projektel flyttar till Fatburen

Uthyrning Crown Nordic Management och Jones Lang Lasalle hyr ut kontor i Fatburen på Södermalm till teknikkonsultföretaget Projektel.
Publicerad den 21 Januari 2014
Annons
Image
Håkan Larsson Bild: Crown Nordic Management
Håkan Larsson

Ett sjuårigt hyresavtal har tecknats med Projektel. Avtalet omfattar 1 100 kvadratmeter och inflyttningen sker 1 april.

- Vi är mycket glada över att ha hittat ett så fint och centralt beläget kontor för våra medarbetare. Vi kommer inledningsvis att flytta två av våra befintliga Stockholmskontor, vilket innebär att vi blir närmare 60 medarbetare i Fatburen. Vår förhoppning är att vi kan locka fler duktiga medarbetare till vårt nya attraktiva kontor, säger Lennart Harging, vd på Projektel.

Ett utvecklingsarbete av Fatburen på Södermalm har påbörjats och projekt pågår för att väcka liv i kvarteret.

- Vi är väldigt glada över att en så pass tekniskt kompetent och kräsen kund som Projektel väljer att flytta in i Fatburen. Eftersom de själva arbetar med att skapa moderna kontorsfastigheter är de självklart väldigt väl medvetna om vikten av en effektiv arbetsmiljö. Detta ser vi som ett kvitto på att Fatburen uppfyller de högsta krav en hyresgäst kan ha på sin egen arbetsmiljö, säger Håkan Larsson, vd på Crown Nordic Management.

- Det känns fantastiskt roligt att välkomna Projektel som ny hyresgäst hos oss, inte minst på grund av den korta ledtiden från avtal till inflyttning. En väldigt lyckad matchning mellan kundens behov och vår snabbrörlighet i anpassning av lokaler helt enkelt, säger Karl Henrik Lenneryd på Jones Lang Lasalle.

Kvarteret Fatburen ligger vid Södermalmsallén och Magnus Ladulåsgatan i Stockholm och är totalt 48 000 kvadratmeter stort.

- Nanna Isaksson
nanna@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Arnhults – Sveriges starkaste familj?

Karriär Mia Arnhult tillhör de mest vältränade i branschen. Nu kämpar M2:s vd tillsammans med barnen om titeln "Sveriges starkaste familj".

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY