Image

Skierfe Advokatfirma

Skierfe har tydligt fokus mot fastighetsbranschen och hotellrelaterad juridik. Skierfe erbjuder kvalificerad transaktionsrådgivning till investerare och fastighetsägare i transaktioner, projekt och löpande förvaltning. Våra uppdragsgivare utgörs av ledande svenska och utländska aktörer, institutioner och fonder inom fastighetsutveckling och fastighetsförvaltning. Transaktionerna kan avse enskilda fastigheter, fastighetsbestånd, hotellportföljer, aktier i fastighetsbolag, byggrätter, eller rörelsefastigheter (sale-and-leaseback).

Skierfes medarbetare har arbetat tillsammans som rådgivare i flera av de största fastighetsaffärerna som genomförts i Sverige under senare år. Skierfes medarbetare har en stark passion för fastighetsaffärer, fastighetsutvecklingsprojekt och hotell. Vår vision är att vara ledande i Sverige inom de områden där vi är verksamma. För att nå dit arbetar vi nära våra klienter med stort fokus på deras verksamheter och branscher. Skierfe startade sin verksamhet den 1 januari 2015 och har kontor på Stureplan 15 i hjärtat av Stockholm. Välkomna!

Skrivet om Skierfe Advokatfirma

Swedavia miljardsäljer på Arlanda

Transaktioner Swedavia säljer fastigheten på Stockholm Arlanda Airport där Nordens största flygplatshotell är under uppförande. Fastighetsvärdet uppgår till 1,3 miljarder kronor.


”Då går kalkylen inte ihop”

Juridik Jurist-vd:n Jörgen Sandquist om branschens kommande utmaningar, vilka som kommer att klara sig sämst – och den senaste rekryteringen.


Skierfe rekryterar från Jernhusen

Karriär Kajsa Westerdahl, tidigare chefsjurist på Jernhusen, går till Skierfe Advokatfirma.


KontaktUppgifter

Skierfe Advokatfirma

Adress
Stureplan 15 Stockholm

KONTAKT

Jörgen Sandquist
072-179 49 10

jorgen.sandquist@skierfe.se

Branschkategorier