Image
Bild: JLL

Andra uthyrningen i Fatburen

Uthyrning Hälso- och sjukvårdsförvaltningen har tecknat kontrakt om 2 900 kvadratmeter i nya Fatburen på Södermalm i Stockholm.
Publicerad den 20 Februari 2013
Annons
Image
Bild: JLL
Fatburen. Bild: Jones Lang Lasalle.
Fatburen.

Crown Nordic Management och Jones Lang Lasalle har uthyrningsuppdraget för Fatburen.
- Det är roligt att nya företag och verksamheter söker sig till Fatburen och det visar hur attraktiva lokaler vi kan erbjuda, säger Håkan Larsson, CEO på Crown Nordic Management.

Utvecklingsarbetet av fastigheten Fatburssjön 9 (Fatburen) med adress Södermalmsallén i Stockholm har påbörjats. Under 2013 kommer en rad förändringar att ske för att nuvarande byggnad ska kunna tillmötesgå och attrahera dagens företag som efterfrågar smarta kontorslösningar med effektiva ytor.

Total uthyrningsbar yta i Fatburen är cirka 48 000 kvadratmeter.

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

De vinner prestigeuppdrag när börsjätten bygger höghus

Bygg/Arkitektur Skanska siktar på 30 000 kvadratmeter förtätning med kongresscenter och hotell i centrala Lund. Läs om vilket kontor som står bakom det vinnande arkitektförslaget och se bilder på det ambitiösa projektet i direkt anslutning till Lund C.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY