Image

Klart med prissponsor för Årets Unga Fastighetskvinna

Fastighetskvinnan Akademiska Hus, Sveriges näst största fastighetsbolag, blir prissponsor för utmärkelsen Årets Unga Fastighetskvinna, som delas ut i samband med seminariet Fastighetskvinnan 2014.
Publicerad den 22 Maj 2014
Kerstin Lindberg Göransson. Bild: Akademiska Hus
Kerstin Lindberg Göransson.

Akademiska Hus är redan partner i eventet och är nu alltså också prissponsor för utmärkelsen.

- Att lyfta fram positiva förebilder är rätt sätt att lyfta jämställdhetsfrågan, kommenterar Kerstin Lindberg Göransson, vd för Akademiska Hus och jurymedlem för Årets Unga Fastighetskvinna.

Utmärkelsen går till en kvinna under 40 år som är en förebild i branschen och som under det senaste året har utmärkt sig på ett positivt sätt.

Fram till den 10 juni kan du nominera din favorit till utmärkelsen här.

Juryn, bestående av Agneta Jacobsson, DTZ (ordf), Kristina Alvendal (Airport City Stockholm) och Kerstin Lindberg Göransson utser tre finalister, som bjuds in till seminariet den 3 september.

På seminariet presenteras finalisterna och juryn delar sedan ut priset, som kommer att bekostas av Akademiska Hus.

- Vi hoppas att vinnaren kommer att bli stolt över utnämningen. Vi vill ännu inte säga exakt vad priset kommer att bli, men det blir något att vara glad över, säger Kerstin Lindberg Göransson.

Seminariet Fastighetskvinnan 2014 äger rum på Grand Hotel den 3 september.

Det är unikt på så vis att samtliga talare är kvinnor.

Det är till stor del ett klassiskt affärsseminarium som behandlar olika delar av den kommersiella fastighetsbranschen, men det handlar också om jämställdhets- och mångfaldsfrågor inom det svenska näringslivet.

Du kan läsa mer om seminariet här och du anmäler dig här.

Relaterade artiklar

Ämnen

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY