Image

Ny utmärkelse på Fastighetskvinnan

Fastighetskvinnan Årets Unga Fastighetskvinna är en ny utmärkelse som Fastighetssverige instiftar. Utmärkelsen kommer att delas ut i samband med seminariet Fastighetskvinnan 2014. En kvalificerad jury, under ledning av DTZ:s vd Agneta Jacobsson, kommer att utse vinnaren.
Publicerad den 13 Mars 2014
DTZ:s vd Agneta Jacobsson leder juryn som utser Årets Unga Fastighetskvinna 2014. Bild: DTZ
DTZ:s vd Agneta Jacobsson leder juryn som utser Årets Unga Fastighetskvinna 2014.

Utmärkelsen Årets Unga Fastighetskvinna går till en kvinna under 40 år som är en förebild i branschen och som under det senaste året har utmärkt sig på ett positivt sätt.

Vinnaren kommer att utses av en jury, bestående av tre framstående kvinnor i och kring fastighetsbranschen.

- Jag tror på den här typen av uppmärksamhet. Det är viktigt att lyfta fram kvinnliga förebilder i branschen, och jag ser det som en ära att få leda juryarbetet, säger Agneta Jacobsson, vd för DTZ och ordförande i juryn.

- Jämställdhetsfrågor är väldigt viktiga för utvecklingen. Mycket har hänt i fastighetsbranschen de senaste året och branschen har kommit långt, mycket längre än jag kunde tro för några år sedan.

Agneta Jacobsson har varit vd för DTZ i Sverige i tio år. Hon är ansvarig för samordningen i Norden och Baltikum men arbetar även internationellt inom DTZ-EMEA. Hon är också ordförande i RICS.

Vi kommer inom kort att presentera de övriga två jurymedlemmarna.

Utmärkelsen Årets Unga Fastighetskvinna delas ut i samband med seminariet Fastighetskvinnan 2014, som Fastighetssverige och systermagasinet Lokalnytt arrangerar på Grand Hotel i Stockholm den 3 september.

www.fastighetssverige.se/fastighetskvinnan kan du läsa mer om eventet. Här lägger vi fortlöpande upp nyheter om seminariet allt eftersom pusselbitarna faller på plats.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetskvinnan 2022

Var: Grand Hotel, Stockholm

När: 8 september, 09.00 - 16.00

Pris:   5995 kronor exkl. moms (fysiskt deltagande)

5495 kronor exkl. moms (digitalt deltagande)

Du anmäler dig till seminariet här.

Ambitionen är Fastighetskvinnan ska vara det mest inspirerande fastighetsseminariet i Sverige, där framgångsrika förebilder lyfts fram i rätt sammanhang, vilket i förlängningen leder till en bredare och mer jämställd fastighetsbransch – ett affärsseminarium som gör skillnad!

Förutom klassiska business-punkter behandlar seminariet också mångfaldsfrågor i det svenska näringslivet, med fokus på fastighetsbranschen. Unikt för seminariet är att de allra flesta av talarna är kvinnor – manliga talare medverkar endast i punkterna som handlar om jämställdhet och mångfald.

Men Fastighetskvinnan är inte ett event som bara riktar sig till kvinnor. Det riktar sig till alla som vill nätverka, bli inspirerade och uppdaterade om trenderna på fastighetsmarknaden.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet? Kontakta:

Eddie Ekberg
0736 - 57 43 16
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Se film från ett tidigare event här:


Arrangörer:
Partners:


Mer från Fastighetssverige