Image

Ny utmärkelse på Fastighetskvinnan

Fastighetskvinnan Årets Unga Fastighetskvinna är en ny utmärkelse som Fastighetssverige instiftar. Utmärkelsen kommer att delas ut i samband med seminariet Fastighetskvinnan 2014. En kvalificerad jury, under ledning av DTZ:s vd Agneta Jacobsson, kommer att utse vinnaren.
Publicerad den 13 Mars 2014
DTZ:s vd Agneta Jacobsson leder juryn som utser Årets Unga Fastighetskvinna 2014. Bild: DTZ
DTZ:s vd Agneta Jacobsson leder juryn som utser Årets Unga Fastighetskvinna 2014.

Utmärkelsen Årets Unga Fastighetskvinna går till en kvinna under 40 år som är en förebild i branschen och som under det senaste året har utmärkt sig på ett positivt sätt.

Vinnaren kommer att utses av en jury, bestående av tre framstående kvinnor i och kring fastighetsbranschen.

- Jag tror på den här typen av uppmärksamhet. Det är viktigt att lyfta fram kvinnliga förebilder i branschen, och jag ser det som en ära att få leda juryarbetet, säger Agneta Jacobsson, vd för DTZ och ordförande i juryn.

- Jämställdhetsfrågor är väldigt viktiga för utvecklingen. Mycket har hänt i fastighetsbranschen de senaste året och branschen har kommit långt, mycket längre än jag kunde tro för några år sedan.

Agneta Jacobsson har varit vd för DTZ i Sverige i tio år. Hon är ansvarig för samordningen i Norden och Baltikum men arbetar även internationellt inom DTZ-EMEA. Hon är också ordförande i RICS.

Vi kommer inom kort att presentera de övriga två jurymedlemmarna.

Utmärkelsen Årets Unga Fastighetskvinna delas ut i samband med seminariet Fastighetskvinnan 2014, som Fastighetssverige och systermagasinet Lokalnytt arrangerar på Grand Hotel i Stockholm den 3 september.

www.fastighetssverige.se/fastighetskvinnan kan du läsa mer om eventet. Här lägger vi fortlöpande upp nyheter om seminariet allt eftersom pusselbitarna faller på plats.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY