Image
Fastighetskvinnan
Finalisterna i Årets Unga Fastighetskvinna 2022: Elina Lind Jörgensen, Sofia Malmsten och Nickie Excellie. Nominera din favorit till det prestigefyllda priset senast den 30 juni.

Årets Unga Fastighetskvinna – en månad kvar att nominera

Fastighetskvinnan Den 30 juni stängs nomineringsfönstret för utmärkelsen Årets Unga Fastighetskvinna 2023. Missa inte att nominera din favorit till det prestigefyllda priset.


Fastighetskvinnan
Johanna Skogestig är ny i juryn som i övrigt består av de bekanta namnen Kristina Alvendal (ordf) och Biljana Pehrsson.

Årets Unga Fastighetskvinna: Johanna Skogestig ny jurymedlem

Fastighetskvinnan Nu är det dags att nominera till Årets Unga Fastighetskvinna 2023. Priset delas ut på seminariet Fastighetskvinnan den 14 september. Och i år kliver Vasakronans vd Johanna Skogestig in i juryn som ska utse vinnaren.


Joanna Berg, regionschef på NREP

Radhus under marknadspris – så vill NREP förändra miljonprogram i Danmark

Bygg/Arkitektur Det socialt utsatta området Tingbjerg i centrala Köpenhamn ska förändras. Med ett holistiskt perspektiv och genom partnerskap med danska allmännyttiga bostadsbolag jobbar NREP på en strategi för att omvandla stadsdelen till en attraktiv plats att leva, bo och verka. Det berättade regionschefen under Fastighetssveriges event Fastighetskvinnan.


Kristina Alvendal, Elina Lind Jörgensen, Sofia Malmsten, Nickie Excellie, Caroline Arehult och Biljana Pehrsson.

Sofia Malmsten – Årets Unga Fastighetskvinna 2022

Fastighetskvinnan | PLAY Årets Unga Fastighetskvinna 2022 har korats. Årets vinnare av den prestigefyllda utmärkelsen är Sofia Malmsten, vd och grundare av Parametric Solutions.


Fastighetskvinnan
I dag stänger anmälan till en av årets mest angelägna och inspirerande mötesplatser – Fastighetskvinnan.

Fastighetskvinnan: I dag stänger anmälan – här är hela programmet och alla talare

Fastighetskvinnan Nästa torsdag, den 8 september, på Grand Hôtel i Stockholm är det dags för årets upplaga av Fastighetskvinnan. Missa inte en av årets mest angelägna mötesplatser – säkra din plats nu. Anmälan stänger i dag.


Fastighetskvinnan
Elina Lind Jörgensen är den tredje finalisten i Årets Unga Fastighetskvinna.

Årets Unga Fastighetskvinna: Här är den tredje finalisten

Fastighetskvinnan Hon föddes in i branschen och fick tidigt hjälpa till med trappstädning och lättare fastighetsskötsel. I dag är hon fastighetsförvaltare på KlaraBo. Möt Elina Lind Jörgensen, den tredje finalisten i Årets Unga Fastighetskvinna.


Fastighetskvinnan
Nickie Excellie är finalist i Årets Unga Fastighetskvinna.

Årets Unga Fastighetskvinna – Nickie Excellie till final

Fastighetskvinnan Hon är civilekonomen och hållbarhetsnörden som tycker att fastighetsbranschen är en dröm att jobba i. Hon drivs av utmaningar och vill bidra till förändring och ser sig i framtiden i en vd-roll. Möt Nickie Excellie – finalist i Årets Unga Fastighetskvinna.


Fastighetskvinnan
Sofia Malmsten.

Årets Unga Fastighetskvinna – här är den första finalisten

Fastighetskvinnan Sofia Malmsten är arkitekten som började jobba med bostadsutveckling på Bonava blott 20 år gammal, men som sedan ett par år tillbaka driver det egna bolaget Parametric Solutions, en startup med fokus på fastighetsutveckling och digitalisering. Och så är hon finalist i Årets Unga Fastighetskvinna.


Fastighetskvinnan
Anna K Johansson, Emma Hernell och Veronica Palmgren.

Fastighetskvinnan: Utmaningarna i retail-sektorn

Fastighetskvinnan Den 8 september på Grand Hôtel i Stockholm är det dags för årets upplaga av Fastighetskvinnan. Under dagen får du, bland mycket annat, en rejäl genomgång av utmaningarna i retail-sektorn samt ett exempel på en historisk satsning.


Fastighetskvinnan
Caroline Stjernberg, Rahel Belatchew och Tina Lindh möts i ett samtal om det nya arbetslivet på Fastighetskvinnan den 8 september på Grand Hotel i Stockholm.

Fastighetskvinnan: Tre experter om det nya arbetslivet

Fastighetskvinnan Den 8 september på Grand Hôtel i Stockholm är det dags för årets upplaga av Fastighetskvinnan. Under dagen får du, bland mycket annat, möta experter i ett samtal om det nya arbetslivet och om hur kontorsmarknaden påverkas och utvecklas.


Fastighetskvinnan
Eva Landén, Ulrika Hallengren, Rebecka Eidenert och Stina Lindh Hök medverkar i en inspirerande talkshow på Fastighetskvinnan den 8 september på Grand Hotel i Stockholm.

Fastighetskvinnan: Börs-vd:arna inpå livet

Fastighetskvinnan Den 8 september på Grand Hôtel i Stockholm är det dags för årets upplaga av Fastighetskvinnan. Under dagen får du, bland mycket annat, möta fyra av branschens tyngsta kvinnliga börs-vd:ar i ett personligt talkshow-samtal om deras karriärer, framgångstips, vilka nitar de gått på och deras syn på marknaden.


Fastighetskvinnan
Annika Winsth, Hanna Larsson och Karin Witalis levererar en trio tunga analyser på Fastighetskvinnan den 8 september på Grand Hotel i Stockholm.

Fastighetskvinnan: Triss i tunga analyser – här får du koll i en orolig omvärld

Fastighetskvinnan Den 8 september på Grand Hôtel i Stockholm är det dags för årets upplaga av Fastighetskvinnan. Under dagen serveras, bland mycket annat, en trio tunga analyser som ger dig full koll på omvärldsläget. Allt för att du ska kunna fatta rätt beslut i din yrkesroll.


Fastighetskvinnan
Anna Bellman är moderator på Fastighetskvinnan den 8 september på Grand Hotel i Stockholm. Vid sin sida har hon en kvartett experter bestående av Frida Palmgren, Martina Blomberg Roald, Mimmie Sundin och Susanne Åhlén.

Fastighetskvinnan: Här är laguppställningen som leder årets upplaga

Fastighetskvinnan Den 8 september på Grand Hôtel i Stockholm är det dags för årets upplaga av Fastighetskvinnan. Här är gänget som ska leda dagen.


Fastighetskvinnan
Juryn i Årets Unga Fastighetskvinna består av tre av branschens tyngsta profiler: Biljana Pehrsson, Kristina Alvendal och Caroline Arehult.

På väg mot rekord – två veckor kvar att nominera

Fastighetskvinnan Den 30 maj stängs nomineringsfönstret för utmärkelsen Årets Unga Fastighetskvinna.
Intresset är mycket stort i år och mycket tyder på att vi får ett nytt rekord i antalet nomineringar i år.


Fastighetskvinnan
Juryn i Årets Unga Fastighetskvinna består av tre av branschens tyngsta profiler: Biljana Pehrsson, Kristina Alvendal och Caroline Arehult.

Årets Unga Fastighetskvinna: Dags att nominera

Fastighetskvinnan Nu kan du nominera din favorit till Fastighetssveriges uppskattade utmärkelse Årets Unga Fastighetskvinna. Vinnaren koras på seminariet Fastighetskvinnan på Grand Hotel i Stockholm den 8 september.


Sofia Folstad, Studentbostäder i Norden, vann utmärkelsen Årets Unga Fastighetskvinna framför finalisterna Ann-Christine Eriander, Novi, och Caroline Stjernberg, Wework.

Sofia Folstad – Årets Unga Fastighetskvinna 2021

Fastighetskvinnan | PLAY Årets Unga Fastighetskvinna 2021 är utsedd. Vinnaren är Sofia Folstad, 32, finans- och transaktionschef på Studentbostäder i Norden AB.


Fastighetskvinnan
Caroline Stjernberg.

Årets Unga Fastighetskvinna: Caroline Stjernberg till final

Fastighetskvinnan Caroline Stjernberg såg trenden, ville vara en del av den, skickade en "jobbansökan" på sms, hade drömjobbet två veckor senare – och hamnade i en av världens största startups i en mycket turbulent tid.
– Det var intressant och väldigt lärorikt, säger Weworktoppen som är finalist i Årets Unga Fastighetskvinna.


Fastighetskvinnan
Novi Real Estates Ann-Christin Eriander är finalist i Årets Unga Fastighetskvinna.

Årets Unga Fastighetskvinna: Ann-Christine Eriander till final

Fastighetskvinnan Drivs av att skapa en levande stad. Utvecklar och uppskattar branschens ökade närvaro på sociala medier. Förvaltningsansvarig för 43 fastigheter, ca 310 000 kvadratmeter i centrala Stockholm och Uppsala. Drömmer om att driva ett bed & breakfast i Italien: Möt Novis Ann-Christine Eriander, finalist i Årets Unga Fastighetskvinna.


Fastighetskvinnan
Sofia Folstad är finalist i Årets Unga Fastighetskvinna.

Årets Unga Fastighetskvinna – här är den första finalisten

Fastighetskvinnan Sofia Folstad är mycket mer än "bara" finans- och transaktionschef på Studentbostäder i Norden AB – utan henne hade bolaget kanske inte funnits.


Fastighetskvinnan
Möt Annika Backlund och Lovisa Löwenborg på Grand Hotel och seminariet Fastighetskvinnan den 2 september!

Fastighetskvinnan: Inspiration – kvinnligt fastighetsägande

Fastighetskvinnan Annika Backlund har i tio års tid byggt upp ett bestånd om 700 lägenheter och Lovisa Löwenborgs Wire Invest är ett nätverk för kvinnor som vill investera i fastigheter – två undantag i en fastighetsvärld av manligt ägande, en fråga som diskuteras på seminariet Fastighetskvinnan den 2 september.