Image
Fastighetskvinnan
Caroline Stjernberg, Rahel Belatchew och Tina Lindh möts i ett samtal om det nya arbetslivet på Fastighetskvinnan den 8 september på Grand Hotel i Stockholm.

Fastighetskvinnan: Tre experter om det nya arbetslivet

Fastighetskvinnan Den 8 september på Grand Hôtel i Stockholm är det dags för årets upplaga av Fastighetskvinnan. Under dagen får du, bland mycket annat, möta experter i ett samtal om det nya arbetslivet och om hur kontorsmarknaden påverkas och utvecklas.


Fastighetskvinnan
Eva Landén, Ulrika Hallengren, Rebecka Eidenert och Stina Lindh Hök medverkar i en inspirerande talkshow på Fastighetskvinnan den 8 september på Grand Hotel i Stockholm.

Fastighetskvinnan: Börs-vd:arna inpå livet

Fastighetskvinnan Den 8 september på Grand Hôtel i Stockholm är det dags för årets upplaga av Fastighetskvinnan. Under dagen får du, bland mycket annat, möta fyra av branschens tyngsta kvinnliga börs-vd:ar i ett personligt talkshow-samtal om deras karriärer, framgångstips, vilka nitar de gått på och deras syn på marknaden.


Fastighetskvinnan
Annika Winsth, Hanna Larsson och Karin Witalis levererar en trio tunga analyser på Fastighetskvinnan den 8 september på Grand Hotel i Stockholm.

Fastighetskvinnan: Triss i tunga analyser – här får du koll i en orolig omvärld

Fastighetskvinnan Den 8 september på Grand Hôtel i Stockholm är det dags för årets upplaga av Fastighetskvinnan. Under dagen serveras, bland mycket annat, en trio tunga analyser som ger dig full koll på omvärldsläget. Allt för att du ska kunna fatta rätt beslut i din yrkesroll.


Fastighetskvinnan
Anna Bellman är moderator på Fastighetskvinnan den 8 september på Grand Hotel i Stockholm. Vid sin sida har hon en kvartett experter bestående av Frida Palmgren, Martina Blomberg Roald, Mimmie Sundin och Susanne Åhlén.

Fastighetskvinnan: Här är laguppställningen som leder årets upplaga

Fastighetskvinnan Den 8 september på Grand Hôtel i Stockholm är det dags för årets upplaga av Fastighetskvinnan. Här är gänget som ska leda dagen.


Fastighetskvinnan
Juryn i Årets Unga Fastighetskvinna består av tre av branschens tyngsta profiler: Biljana Pehrsson, Kristina Alvendal och Caroline Arehult.

På väg mot rekord – två veckor kvar att nominera

Fastighetskvinnan Den 30 maj stängs nomineringsfönstret för utmärkelsen Årets Unga Fastighetskvinna.
Intresset är mycket stort i år och mycket tyder på att vi får ett nytt rekord i antalet nomineringar i år.


Fastighetskvinnan
Juryn i Årets Unga Fastighetskvinna består av tre av branschens tyngsta profiler: Biljana Pehrsson, Kristina Alvendal och Caroline Arehult.

Årets Unga Fastighetskvinna: Dags att nominera

Fastighetskvinnan Nu kan du nominera din favorit till Fastighetssveriges uppskattade utmärkelse Årets Unga Fastighetskvinna. Vinnaren koras på seminariet Fastighetskvinnan på Grand Hotel i Stockholm den 8 september.


Sofia Folstad, Studentbostäder i Norden, vann utmärkelsen Årets Unga Fastighetskvinna framför finalisterna Ann-Christine Eriander, Novi, och Caroline Stjernberg, Wework.

Sofia Folstad – Årets Unga Fastighetskvinna 2021

Fastighetskvinnan | PLAY Årets Unga Fastighetskvinna 2021 är utsedd. Vinnaren är Sofia Folstad, 32, finans- och transaktionschef på Studentbostäder i Norden AB.


Fastighetskvinnan
Caroline Stjernberg.

Årets Unga Fastighetskvinna: Caroline Stjernberg till final

Fastighetskvinnan Caroline Stjernberg såg trenden, ville vara en del av den, skickade en "jobbansökan" på sms, hade drömjobbet två veckor senare – och hamnade i en av världens största startups i en mycket turbulent tid.
– Det var intressant och väldigt lärorikt, säger Weworktoppen som är finalist i Årets Unga Fastighetskvinna.


Fastighetskvinnan
Novi Real Estates Ann-Christin Eriander är finalist i Årets Unga Fastighetskvinna.

Årets Unga Fastighetskvinna: Ann-Christine Eriander till final

Fastighetskvinnan Drivs av att skapa en levande stad. Utvecklar och uppskattar branschens ökade närvaro på sociala medier. Förvaltningsansvarig för 43 fastigheter, ca 310 000 kvadratmeter i centrala Stockholm och Uppsala. Drömmer om att driva ett bed & breakfast i Italien: Möt Novis Ann-Christine Eriander, finalist i Årets Unga Fastighetskvinna.


Fastighetskvinnan
Sofia Folstad är finalist i Årets Unga Fastighetskvinna.

Årets Unga Fastighetskvinna – här är den första finalisten

Fastighetskvinnan Sofia Folstad är mycket mer än "bara" finans- och transaktionschef på Studentbostäder i Norden AB – utan henne hade bolaget kanske inte funnits.


Fastighetskvinnan
Möt Annika Backlund och Lovisa Löwenborg på Grand Hotel och seminariet Fastighetskvinnan den 2 september!

Fastighetskvinnan: Inspiration – kvinnligt fastighetsägande

Fastighetskvinnan Annika Backlund har i tio års tid byggt upp ett bestånd om 700 lägenheter och Lovisa Löwenborgs Wire Invest är ett nätverk för kvinnor som vill investera i fastigheter – två undantag i en fastighetsvärld av manligt ägande, en fråga som diskuteras på seminariet Fastighetskvinnan den 2 september.


Fastighetskvinnan
Ulrika Hallengren, Biljana Pehrsson, Eva Landén, Carola Lavén och Annica Ånäs.

Fastighetskvinnan: Börs-vd:arna om de tunga frågorna

Fastighetskvinnan Börs-vd-panelen är ett stående och alltid uppskattat inslag i Fastighetskvinnans repertoar. Några av branschens mäktigaste kvinnliga vd:ar diskuterar nuläge och framtid.


Fastighetskvinnan
Ann Bjurström, Avin Faily, Kajsa Hessel och Kristina Alvendal.

Fastighetskvinnan: Hur får vi bort de destruktiva krafterna?

Fastighetskvinnan Härskarteknik, vuxenmobbning, machokultur, olämpligt ledarskap – alla vet att de destruktiva tendenserna finns och att de lätt tar plats om de inte stoppas i tid. Hur ska detta gå till? Missa inte seminariet Fastighetskvinnan på Grand Hotel i Stockholm den 2 september.


Louise Brown.

Fastighetskvinnan: Svartjobb, korruption, organiserad brottslighet – därför drabbas den svenska byggbranschen

Fastighetskvinnan Missa inte Louise Browns högaktuella föredrag på Fastighetskvinnan på Grand Hotel i Stockholm den 2 september.


Veronica Palmgren, stadsutvecklingschef, Citycon

Fastighetskvinnan: Så satsar köpcentrumägarna i motvinden

Fastighetskvinnan Den fysiska handeln har kämpat i motvind, mot e-handelsdominans – och pandemin.
Veronica Palmgren, stadsutvecklingschef på Citycon, berättar på seminariet Fastighetskvinnan om hur en av Nordens ledande köpcentrumaktörer agerar för att deras centrum ska bli vinnare på framtidens marknad.


Fastighetskvinnan
Pernilla Bonde, vd för HSB.

Fastighetskvinnan: Digitaliseringstransformationen – de sega gubbarnas sista suck?

Fastighetskvinnan Pernilla Bonde leder hundraåriga HSB:s digitaliseringsresa.


Fastighetskvinnan
Anna Denell, hållbarhetschef på Vasakronan.

Fastighetskvinnan – hållbarhetsprofilens viktigaste budskap

Fastighetskvinnan Vasakronans Anna Denell är fastighetsbranschens kanske främsta profil inom hållbarhet.
Hon medverkar som talare på seminariet Fastighetskvinnan och har fått fria händer när det gäller innehållet – hennes viktigaste budskap för dagen.


Fastighetskvinnan
Anna Kinberg Batra.

Anna Kinberg Batra till Fastighetskvinnan

Fastighetskvinnan År 2017 var tanken att Anna Kinberg Batra skulle komma till seminariet Fastighetskvinnan och öppningstala under rubriken "Sveriges första kvinnliga statsminister". Men det sprack – några veckor före seminariet lämnade hon ordförandeposten i Moderaterna. När hon nu kommer till årets upplaga av seminariet gör hon det som nyvald styrelseledamot i Castellum.


Fastighetskvinnan
Annika Winsth och Karin Witalis.

Fastighetskvinnan: Vart är världen på väg?

Fastighetskvinnan Den 2 september är det dags för seminariet Fastighetskvinnan – ett affärsseminarium som gör skillnad. Dagen inleds med analyser av världsekonomin och den svenska fastighetsmarknaden, med två av landets tyngsta analytiker: Annika Winsth och Karin Witalis.


Fastighetskvinnan
Alexandra Lövgren vann Årets Unga Fastighetskvinna 2020.

Årets Unga Fastighetskvinna – sista dagen för nomineringar i dag!

Fastighetskvinnan Nu är det bråttom om du vill nominera din favorit till utmärkelsen Årets Unga Fastighetskvinna – senast vid midnatt måste du ha skickat in din nominering!