Image
Anna K Johansson, Lisa Lagerén och Louise Ryning.
Anna K Johansson, Lisa Lagerén och Louise Ryning.

Fastighetskvinnan: Hur ska cityhandeln klara en kris till?

Fastighetskvinnan Den 14 september är det dags för Fastighetskvinnan – ett av årets allra främsta inspirationsseminarier – på Grand Hotel i Stockholm. Under dagen möter vi några av handelssegmentets vassaste experter i ett samtal om hur handeln ska kunna överleva även nuvarande kris. Säkra din plats i dag – anmälan stänger i morgon fredag!
Publicerad den 7 September 2023

Handeln var mitt i en transformation när pandemin slog till med full kraft. Sedan kom nästa kris. Hur ska handeln egentligen överleva på sikt? Vilka är vinnare och vilka är förlorare? Vilken konsumtionskraft krävs för att hålla den traditionella handeln flytande?
I det här angelägna panelsamtalet möter vi Lisa Lagerén, analyschef på RSD, Anna K Johansson, Change Management Director på TAM och Louise Ryning, operativ chef Northern Europe på Unibail Rodamco Westfield.

Säkra din plats här!
Använd gärna vår grupprabatt – går ni fyra från samma företag behöver ni bara betala för tre! Ange koden "4 för 3" i rutan Kampanjkod vid anmälan.
(Anmälan stänger imorgon fredag!)

Du ser hela programmet här och läser mer om de medverkande talarna här.

Under dagen kommer även segraren i årets upplaga av Årets Unga Fastighetskvinna att avslöjas.
Nytt för i år är också att seminariet följs av ett trevligt branschmingel.

Fastighetskvinnan arrangeras av Fastighetssverige, lokalnytt.se och Nordic Property News i samarbete med Stockholm Business Region.

Partnerföretag är: Fasticon, Newton, Novier, NREP, Leda Snyggt och CityMark Analys – läs mer om dem här.

Seminariet Fastighetskvinnan är branschens främsta inspirationsseminarium – ett affärsseminarium som gör skillnad och som lyfter fram förebilder och inspirerar.

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetskvinnan 2023

Var: Grand Hotel, Stockholm (Spegelsalen)

När: 14 september, 09.00 - 16.00

Pris: 5995 kronor exkl. moms 

Du anmäler dig till seminariet här.

Ambitionen är Fastighetskvinnan ska vara det mest inspirerande fastighetsseminariet i Sverige, där framgångsrika förebilder lyfts fram i rätt sammanhang, vilket i förlängningen leder till en bredare och mer jämställd fastighetsbransch – ett affärsseminarium som gör skillnad!

Förutom klassiska business-punkter behandlar seminariet också mångfaldsfrågor i det svenska näringslivet, med fokus på fastighetsbranschen. Unikt för seminariet är att de allra flesta av talarna är kvinnor – manliga talare medverkar endast i punkterna som handlar om jämställdhet och mångfald.

Men Fastighetskvinnan är inte ett event som bara riktar sig till kvinnor. Det riktar sig till alla som vill nätverka, bli inspirerade och uppdaterade om trenderna på fastighetsmarknaden.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet? Kontakta:

Eddie Ekberg
0736 - 57 43 16
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:Partners:Se film från ett tidigare event här:

Mer från Fastighetssverige