Image
Annika Winsth och Maryrose David står för tunga och viktiga analyser som inledning av årets Fastighetskvinna den 5 september på Grand Hotel.
Annika Winsth och Maryrose David står för tunga och viktiga analyser som inledning av årets Fastighetskvinna den 5 september på Grand Hotel.

Fastighetskvinnan: Branschens bästa analyser för full koll och kloka affärsbeslut

Fastighetskvinnan Den 5 september är det dags för Fastighetskvinnan – ett av årets allra främsta inspirationsseminarier – på Grand Hotel (Vinterträdgården) i Stockholm. Dagen inleds med två tunga analyser signerade Nordeas superekonom Annika Winsth och Savills analyschef Maryrose David.
Publicerad den 3 Juni 2024

Analysblocket inleds med Makroanalys – är vi framme i det nya normala?
Tuff och kännbar inflation, många och intensiva räntehöjningar och flera kriser efter varandra i orolig omvärld. Världsekonomin har inte visat sig från sin bästa sida de senaste åren men efter Riksbankens uppnådda inflationsmål och senaste räntesänkning kan vi möjliga ana en ljusning? Svaren på frågorna ges av en av Sveriges allra mest välrenommerade ekonomer, Annika Winsth, chefsekonom på Nordea.

Därefter är det dags för Analys: Vilka blir vinnarna när dammet lagt sig?
Köpfesten från tidigare år tvärnitade i fjol. Vilka blir egentligen de stora vinnarna när dammet har lagt sig? Vilka segment står starkast när det blåser som mest? Och var kommer vi att se de största affärerna framöver – när marknaden, med största sannolikhet, hittar tillbaka?
Här är det Maryrose David, analyschef på Savills, som håller i föreläsningen.

Säkra din plats här!
Använd gärna vår grupprabatt – går ni fyra från samma företag behöver ni bara betala för tre! Ange koden "4 för 3" i rutan Kampanjkod vid anmälan.

Du ser programmet här och läser mer om de medverkande talarna här.

Under dagen kommer även segraren i årets upplaga av Årets Unga Fastighetskvinna att avslöjas.
Nominera din favorit (eller dig själv) här. (Senast fredag 28 juni)
Efter själva seminariet följer ett trevligt branschmingel.

Fastighetskvinnan arrangeras av Fastighetssverige, lokalnytt.se och Nordic Property News.

Partnerföretag är: Newton, Novier, NREP och CityMark Analys – läs mer om dem här.

Fastighetskvinnan är branschens främsta inspirationsseminarium – ett affärsseminarium som gör skillnad och som lyfter fram förebilder och inspirerar, vilket i förlängningen leder till en bredare och mer jämställd fastighetsbransch – ett affärsseminarium som gör skillnad!

Relaterade artiklar

Ämnen

Novier på Branschguiden

Novier är en helhetsrådgivare inom fastigheter, från värdering till förvaltning. Vi kallar det 360 Real Estate Advisors. Med hunger för innovativa lösningar, lyhördhet för våra kunders affärer och stort engagemang skapar vi värde för både våra hyresgäster och våra kunders investeringar. Vi arbetar nära och är personliga. Med oss får du en partner som både tänker stort för framtiden och får saker att hända i vardagen.

Läs mer om Novier på Branschguiden

Fastighetskvinnan 2024

Var: Grand Hotel, Stockholm (Vinterträdgården)

När: Torsdag 5 september

Pris: 5995 kronor exkl. moms 

Du anmäler dig till seminariet här.

Ambitionen är att Fastighetskvinnan ska vara det mest inspirerande fastighetsseminariet i Sverige, där framgångsrika förebilder lyfts fram i rätt sammanhang, vilket i förlängningen leder till en bredare och mer jämställd fastighetsbransch – ett affärsseminarium som gör skillnad!

Förutom klassiska business-punkter behandlar seminariet också mångfaldsfrågor i det svenska näringslivet, med fokus på fastighetsbranschen. Unikt för seminariet är att de allra flesta av talarna är kvinnor – manliga talare medverkar endast i punkterna som handlar om jämställdhet och mångfald.

Men Fastighetskvinnan är inte ett event som bara riktar sig till kvinnor. Det riktar sig till alla som vill nätverka, bli inspirerade och uppdaterade om trenderna på fastighetsmarknaden.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet? Kontakta:

Eddie Ekberg
0736 - 57 43 16
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:









Partners:









Se film från ett tidigare event här:

Mer från Fastighetssverige