Image
Amanda Tevell är den andra finalisten i Årets Unga Fastighetskvinna. Du möter henne och övriga finalister på Fastighetskvinnan på Grand Hotel nästa torsdag den 5 september.
Amanda Tevell är den andra finalisten i Årets Unga Fastighetskvinna. Du möter henne och övriga finalister på Fastighetskvinnan på Grand Hotel nästa torsdag den 5 september.

Årets Unga Fastighetskvinna – här är den andra finalisten

Fastighetskvinnan Hon drivs av att göra skillnad och skapa bestående förändring som även är affärsmässigt hållbar. Möt Amanda Tevell, vd på Hifab Advisory och finalist i 2024 års upplaga av Årets Unga Fastighetskvinna.
Publicerad den 27 Augusti 2024

Den 5 september – nästa torsdag – hålls seminariet Fastighetskvinnan på Grand Hotel i Stockholm.
Anmäl dig här (senast nu på fredag den 30 augusti).

SENSOMMARKAMPANJ!
Anmäl dig senast 30 augusti och få 50% rabatt. Använd koden "Sommar 50%"


En av höjdpunkterna på seminariet är prisutdelningen för utmärkelsen Årets Unga Fastighetskvinna som går till en kvinna, max 35 år, som gärna antar utmaningar, är en god förebild och har förutsättningar att bli en framtida ledare i branschen.
Juryn, bestående av Kristina Alvendal (ordf), Biljana Pehrsson och Johanna Skogestig, har utsett tre finalister – och en av dem tar hem titeln Årets Unga Fastighetskvinna 2024.

Under tre dagar presenterar vi de tre finalisterna. Idag är det dags för Amanda Tevell, vd på Hifab Advisory och vice koncern-vd på Hifab.

Berätta om din bakgrund – hur hamnade du i fastighetsbranschen?
– Jag är utbildad inom hållbarhetsstrategi på Chalmers Arkitektur och Teknik. Min dröm när jag var tio var att bli arkitekt, så jag har nog alltid vetat att jag skulle jobba inom samhällsbyggnad i någon form.

Hur såg din väg till fastighetsbranschen ut?
– Som nyexad var det svårt att hitta en roll där jag fick kombinera strategi, hållbarhet och affär – så jag sökte mig till managementkonsulting där jag fick möjligheten att hjälpa bolag inom olika branscher att ta beslut och implementera strategiska vägval. Efter fyra år blev jag headhuntad till ett teknikkonsultbolag inom bygg och fastighet och idag på Hifab jobbar jag med att hjälpa ledningsgrupper och beslutsfattare på fastighetsbolag med strategiska frågor kopplat till hållbarhet, energi och digitalisering.

Vad har du för yrkesmässiga ambitioner?
– Att få vara med och leda den omställning vi ser i branschen. Jag drivs av att göra skillnad och skapa bestående förändring som även är affärsmässigt hållbar.

Vad gör du om tio år?
– Då är jag nog VD på ett fastighetsbolag.

Fakta
Namn: Amanda Tevell
Ålder: 35
Bor: Stockholm
Familj: Man och två barn
Fritidsintressen: Mat & dryck med nära och kära. Vara ute i naturen. Göra något kreativt.

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetskvinnan 2024

Var: Grand Hotel, Stockholm (Vinterträdgården)

När: Torsdag 5 september

Pris: 5995 kronor exkl. moms 

Du anmäler dig till seminariet här.

SENSOMMARKAMPANJ!
Anmäl dig senast 31 augusti och få 50% rabatt. Använd koden "Sommar 50%"


Ambitionen är att Fastighetskvinnan ska vara det mest inspirerande fastighetsseminariet i Sverige, där framgångsrika förebilder lyfts fram i rätt sammanhang, vilket i förlängningen leder till en bredare och mer jämställd fastighetsbransch – ett affärsseminarium som gör skillnad!

Förutom klassiska business-punkter behandlar seminariet också mångfaldsfrågor i det svenska näringslivet, med fokus på fastighetsbranschen.

Fastighetskvinnan är inte ett event som bara riktar sig till kvinnor. Det riktar sig till alla som vill nätverka, bli inspirerade och uppdaterade om trenderna på fastighetsmarknaden. Alltså även män.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet? Kontakta:

Eddie Ekberg
0736 - 57 43 16
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:









Partners:











Se film från ett tidigare event här:

Mer från Fastighetssverige