Image
Jenny Tuleby, transaktionschef Norden, CBRE IM, Josephine Björkman, transaktionschef, Nyfosa, Sima Ghaemi Håkansson, fastighets- och transaktionschef Skanska Fastigheter och Sofia Folstad, transaktionschef, Storsala möts i ett samtal om transaktionsläget på Fastighetskvinnan på Grand Hotel den 5 september.
Jenny Tuleby, transaktionschef Norden, CBRE IM, Josephine Björkman, transaktionschef, Nyfosa, Sima Ghaemi Håkansson, fastighets- och transaktionschef Skanska Fastigheter och Sofia Folstad, transaktionschef, Storsala möts i ett samtal om transaktionsläget på Fastighetskvinnan på Grand Hotel den 5 september.

Fastighetskvinnan: Transaktionsläget – vart finns nästa investering?

Fastighetskvinnan Den 5 september är det dags för Fastighetskvinnan – ett av årets allra främsta inspirationsseminarier – på Grand Hôtel i Stockholm. Under dagen möter vi några av branschens skickligaste transaktionschefer i ett samtal om investeringsläget i dag och framåt.
Publicerad den 19 Juni 2024

Hur ser några av landets fastighetsaktörer på investeringsläget i dag? Efter ett 2023 med närmast en tvärnit på transaktionsmarknaden så ser läget en aning ljusare ut med en inflation som minskat och räntor som är på väg ner. Vad säger några av aktörernas transaktionschefer om läget i dag och framtiden? Var letar de nästa investering? Svaren ges på Fastighetskvinnan den 5 september av:
* Sima Ghaemi Håkansson, fastighets- och transaktionschef, Skanska Fastigheter
* Sofia Folstad, transaktionschef, Storsala
* Josephine Björkman, transaktionschef, Nyfosa
* Jenny Tuleby, transaktionschef Norden, CBRE IM

Säkra din plats här!
Använd gärna vår grupprabatt – går ni fyra från samma företag behöver ni bara betala för tre! Ange koden "4 för 3" i rutan Kampanjkod vid anmälan.

Du ser programmet här och läser mer om de medverkande talarna här.

Under dagen kommer även segraren i årets upplaga av Årets Unga Fastighetskvinna att avslöjas.
Nominera din favorit (eller dig själv) här. (Senast nästa fredag den 28 juni)
Efter själva seminariet följer ett trevligt branschmingel.

Fastighetskvinnan arrangeras av Fastighetssverige, lokalnytt.se och Nordic Property News.

Partnerföretag är: Newton, Novier, NREP, Mannheimer Swartling och CityMark Analys – läs mer om dem här.

Fastighetskvinnan är ett av branschens främsta inspirationsseminarium – ett affärsseminarium som gör skillnad och som lyfter fram förebilder och inspirerar, vilket i förlängningen leder till en bredare och mer jämställd fastighetsbransch – ett affärsseminarium som gör skillnad!

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetskvinnan 2024

Var: Grand Hotel, Stockholm (Vinterträdgården)

När: Torsdag 5 september

Pris: 5995 kronor exkl. moms 

Du anmäler dig till seminariet här.

Ambitionen är att Fastighetskvinnan ska vara det mest inspirerande fastighetsseminariet i Sverige, där framgångsrika förebilder lyfts fram i rätt sammanhang, vilket i förlängningen leder till en bredare och mer jämställd fastighetsbransch – ett affärsseminarium som gör skillnad!

Förutom klassiska business-punkter behandlar seminariet också mångfaldsfrågor i det svenska näringslivet, med fokus på fastighetsbranschen. Unikt för seminariet är att de allra flesta av talarna är kvinnor – manliga talare medverkar endast i punkterna som handlar om jämställdhet och mångfald.

Men Fastighetskvinnan är inte ett event som bara riktar sig till kvinnor. Det riktar sig till alla som vill nätverka, bli inspirerade och uppdaterade om trenderna på fastighetsmarknaden.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet? Kontakta:

Eddie Ekberg
0736 - 57 43 16
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:

Partners:Se film från ett tidigare event här:

Mer från Fastighetssverige