Image
Josephine Björkman.

Nyfosa fortsätter växa i Finland: "Väsentligt högre yieldnivåer än i Sverige"

Bolag Nyfosa fortsätter expandera sin finländska portfölj genom nya förvärv i Tammerfors och Uleåborg. Bolagets transaktionschef Josephine Björkman berättar för Fastighetssverige om de gynnsamma yieldnivåerna i Finland, om den snabba expansionen och om tillväxtmöjligheterna 2022.


Josephine Björkman.

Nyfosa öppna för fler affärer inom heta segmentet

Bolag Nyfosa fortsätter bredda sin portfölj. Efter ett portföljförvärv på nio norrländska orter berättar transaktionschefen Josephine Björkman för Fastighetssverige om intresset för norra Sverige och segmentet bygghandel.


Josephine Björkman.

Nyfosa redo för nya affärer: "Rejäl förvärvskapacitet"

Bolag Nyfosa fortsätter spänna musklerna på transaktionssidan. Med Josephine Björkman på plats som permanent transaktionschef står man redo att sätta tänderna i ny affärer under hösten.
– Vi tittar på i stort sett alla segment, säger hon.


Josephine Björkman.

Josephine Björkman utses till ny transaktionschef i Nyfosa

Bolag Nyfosa har rekryterat Josephine Björkman som ny transaktionschef. Josephine har sedan april i år varit tillförordnad transaktionschef samt ingått i koncernledningen och kommer tillträda den ordinarie tjänsten omgående. Nyfosa har under det senaste året stärkt sitt transaktionsteam med flera erfarna medarbetare och är väl rustat för ett fortsatt högt förvärvstempo.


Jernhusen säljer till Sundsvalls kommun

Transaktioner Jernhusen säljer tre fastigheter till Sundsvalls kommuns fastighetsbolag Skifu med en köpeskilling på 111 miljoner kronor. Centralstationen är en av fastigheterna.