Image
Josephine Björkman.
Josephine Björkman. Bild: Nyfosa

Josephine Björkman utses till ny transaktionschef i Nyfosa

Bolag Nyfosa har rekryterat Josephine Björkman som ny transaktionschef. Josephine har sedan april i år varit tillförordnad transaktionschef samt ingått i koncernledningen och kommer tillträda den ordinarie tjänsten omgående. Nyfosa har under det senaste året stärkt sitt transaktionsteam med flera erfarna medarbetare och är väl rustat för ett fortsatt högt förvärvstempo.
Publicerad den 10 September 2020

Josephine Björkman är civilekonom från Handelshögskolan vid Göteborgs universitet. Hon har mångårig erfarenhet från fastighetsbranschen och har tidigare haft roller såsom transaktionschef på Jernhusen och affärsutvecklare på GE Real Estate. Josephine Björkman har under det senaste året arbetat för Nyfosas transaktionsteam på konsultbasis och sedan april 2020 varit tillförordnad transaktionschef.
– Under året som gått har Josephine varit en viktig del av vår transaktionsverksamhet och haft en central roll i flera av de större affärerna. Vi är mycket glada att hon nu väljer att ta sig an uppgiften som ordinarie transaktionschef, säger Stina Lindh Hök, Operativ chef och tillträdande vd för Nyfosa.
– Jag ser verkligen fram emot att få fortsätta vara med på Nyfosas spännande resa. Nyfosas transaktionsteam har ständigt siktet inställt på nya affärer, säger Josephine Björkman, tillträdande transaktionschef i Nyfosa.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stefan Dahlbo: "Vi ser svarta svanar flyga omkring"

Bolag Ett tråkigt år. Det är vd Stefan Dahlbos utblick för marknaden 2024 som han delger på presentationen av första kvartalet för Fabege. Stora utflyttningar och långa hyresförhandlingar är två av de faktorerna som han ser med oro på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige