Image

CauseyWestling

Välkomna till skattebyrån som räknar hem nya värden i era fastigheter.

Som skattejurister vill vi gärna ge dig goda råd, men vi gillar framför allt att titta på dina siffror. Väldigt noga. Det är nämligen där möjligheterna till bättre kassaflöde, rätt skattekostnader och klokare redovisning gömmer sig. Allt handlar om att veta vad man ska leta efter och att gilla att räkna.

När vi startade CauseyWestling år 2004 visste vi att i princip alla fastighetsbolag i Sverige missade möjligheten att förbättra kassaflöden och minska skattekostnader med hjälp av optimering av värdeminskningsavdrag. Få hade satt sig in i regelverket och vi blev snabbt Sveriges ledande konsulter på området. Förutsättningen var att vi kunde både skatterätt och fastigheter/byggnader. Och att vi hade en metod som gav så noggranna underlag att yrkanden blev tydliga och lätta att godkänna.

Vi insåg snart att vår metod och tankesätt även lämpade sig för övrig rådgivning om inkomstskatt, fastighetstaxering, moms, redovisning (K3) och projektering: att i detalj gå igenom fastighetsinvesteringar för att identifiera möjligheter till snabbare avskrivningstider, optimerade förvärvsstrukturer, momsavdrag och sänkt fastighetsskatt– i förvaltning, inför förvärv eller på projektstadiet.

Idag är CauseyWestling Sveriges största fristående skattebyrå för fastighetsintressenter. Vi är en fullservicebyrå för skattefrågor avseende fastigheter. Vårt team består av jurister, ingenjörer och ekonomer, som dagligen hjälper börsnoterade fastighets-, bygg- och industriföretag, livbolag, fastighetsfonder och privata fastighetsbolag att optimera sina investeringar i näringsfastigheter.

Välkommen till skattebyrån som upptäcker fastighetsvärden.

Skrivet om CauseyWestling

Sudergården.

Slättö köper äldreboende på Gotland

Transaktioner Slättö förvärvar, genom fonden Slättö Core+, en äldreboendefastighet på Gotland med Region Gotland som hyresgäst för 62 miljoner kronor. Säljare är Abirra och Visby Packhus. Genom affären utökar Slättö sin portfölj inom segmentet samhällsfastigheter.


Gröna Skolfastigheter köper Ventilen 1 i Skövde.

Gröna Skolfastigheter köper gymnasieskola i Skövde

Transaktioner Gröna Skolfastigheter har genom en bolagsaffär förvärvat fastigheten Ventilen 1 i Skövde. Fastigheten förhyrs i dag i sin helhet av Praktiska Sverige AB som ingår i börsnoterade Academedias gymnasieverksamhet.


Carl Westling och Paul Causey.

Causey Westling öppnar i Göteborg

Bolag Den fristående skattebyrån Causey Westling fortsätter att expandera. Efter flera års satsningar på tillväxt av personalstyrkan satsar företaget nu även på en geografisk breddning när man under april öppnar kontor i Göteborg.


Regeringens skatteförslag slår mot fastighetsbolagen

Sverige Regeringens skatteförslag har väckt kritik från stora delar av näringslivet - inte minst från fastighetsbranschen. Carl Westling på skattebyrån Causey Westling ser ett flertal negativa konsekvenser för fastighetsbolagen.


KontaktUppgifter

CauseyWestling

Adress
Blasieholmgatan 4A Stockholm

KONTAKT
Denise Ask Nunes
0760206058

info@causeywestling.com

Branschkategorier