Image
Susanne Åhlén blir i oktober vice vd och affärsutvecklingschef Försäljning på Newton.

Här är Susanne Åhléns nya uppdrag

Karriär När hon lämnade vd-rollen på Fasticon Kompetens tänkte Susanne Åhlén byta karriär – men bara någon vecka senare kom pandemin som stängde ner hela samhället.
Här berättar Susanne Åhlén om planerna som förändrades av Covid-19, om sitt välgörenhetsarbete under pandemiperioden – och sitt nya uppdrag som hon tillträder om knappt tre veckor.
– Det känns väldigt spännande att komma in i bolaget i det här skedet, säger hon.


Anna Hedberg.

Här är utbildningarna som löser personalbehovet i fastighetsbranschen

Bolag I takt med att fastighetsbranschen går som tåget finns en stor efterfrågan på välutbildad personal. För att tillgodose det behovet levererar Newton kompetenta fastighetsförvaltare, projektledare och fastighetsekonomer från sina diplomutbildningar. En fördelaktig möjlighet för bolag som vill vidareutbilda personal och för den som vill göra karriär i fastighetsbranschen.
– Newton var det självklara valet, säger Anna Hedberg, fastighetsförvaltare på Nabo.


Anders Carlson, vd för Newton.

Newton förvärvar Lexicon Fastighet

Bolag Newton växer och breddar sitt utbud genom förvärvet av Lexicon Fastighet.


Så gör du karriär i fastighetsbranschen

Bolag När fastighetsbranschen nu skriker efter personal levererar Newton kompetenta fastighetsförvaltare, projektledare och fastighetsekonomer från sina diplomutbildningar. En unik möjlighet för den som vill göra karriär i fastighetsbranschen – och för bolag som vill vidareutbilda sin personal.


Newton ska auktorisera fastighetsförvaltare

Bolag Aff Forum för förvaltning och service har utsett Newton Kompetensutveckling att utföra auktorisation av fastighetsförvaltare. Detta innebär att Newton under Aff Forum har ett rikstäckande ansvar att utföra tester och att rekommendera godkända fastighetsförvaltare för auktorisation.