Image
Stora Retaildagen
Annika Winsth.

Stora Retaildagen – Annika Winsth om det ekonomiska läget

Stora Retaildagen Nordeas chefsekonom Annika Winsth analyserar det ekonomiska läget i Sverige och världen på Stora Retaildagen på Clarion Hotel Sign på torsdag om en vecka. Anmälan stänger i morgon!


Stora Bostadsdagen
Nordeas chefsekonom Annika Winsth.

Stora Bostadsdagen: Annika Winsth analyserar världsläget

Stora Bostadsdagen Vad betyder de nya nollräntorna? Hur ska vi se på USA:s betydelse inför presidentvalet? Vad händer med Storbritannien och EU? Vart är konjunkturen på väg? Annika Winsth, en av landets mest välrenommerade ekonomer analyserar på Stora Bostadsdagen på Grand Hotel i Stockholm den 12 februari.


Annika Winsth.

Annika Winsth om den stundande höjningen: "Helt obegripligt"

Ekonomi/Finansiering Nordeas chefsekonom Annika Winsth berättade på Stora Kontorsdagen att hon inte tror på Riksbankens resonemang kring den planerade höjningen av reporäntan i december – och hon höjde en varningsflagg för många svenska kommuners ekonomi. "Panik nästa år."


Stora Kontorsdagen
Annika Winsth analyserar makroläget på Stora Kontorsdagen på Grand Hotel i Stockholm den 6 november.

Stora Kontorsdagen: Annika Winsth analyserar makroläget

Stora Kontorsdagen En av landets mest välrenommerade ekonomer, Nordeas chefsekonom Annika Winsth, analyserar det makroekonomiska läget på Stora Kontorsdagen på Grand Hotel i Stockholm den 6 november.


Fastighetsmarknadsdagen Skåne
Annika Winsth, chefsekonom på Nordea.

Fastighetsmarknadsdagen Skåne: Annika Winsth analyserar makroläget

Fastighetsmarknadsdagen Skåne Nordeas chefsekonom Annika Winsth, en av landets mest välrenommerade ekonomer, analyserar det makroekonomiska läget på seminariet Fastighetsmarknadsdagen Skåne den 22 augusti.


Annika Winsth Play

"Riksbanken har hamnat i en rävsax"

Ekonomi/Finansiering | PLAY Noredeas chefekonom Annika Winsth om hur bör Riksbanken agera efter de svaga inflationssiffror som presenterades i veckan, vad som händer med bostadspriserna och hur räntan kommer att utvecklas framöver.


Stora Bostadsdagen
Annika Winsth.

Annika Winsth analyserar marknadsläget

Stora Bostadsdagen Annika Winsth, en av Sveriges mest respekterade ekonomer ger sin syn på makroläget på Stora Bostadsdagen, Fastighetssveriges heldagsseminarium om bostadsmarknaden, på Grand Hotel den 20 februari.


Fastighetskvinnan

Annika Winsth analyserar makroläget

Fastighetskvinnan Nordeas Annika Winsth, en av Sveriges absolut mest respekterade ekonomer, ger sin bild av det aktuella läget i världen och Sverige på seminariet Fastighetskvinnan den 5 september.


”Målar snabbt en svart bild”

Ekonomi/Finansiering Brexit i antågande, en flyktingkris och i dag installeras Donald Trump som USA:s 45:e president. Det råder viss oro på den finansiella marknaden. Annika Winsth gav sin syn på saken under gårdagen: ”Det absolut sämsta för fastighetsmarknaden”.


Lokalmarknadsdagen

Winsth och Warda om det ekonomiska läget

Lokalmarknadsdagen Vår Lokalmarknadsdagen inleder fastighetsåret 2017 den 19 januari på Clarion Hotel Post. Då kommer Nordeas chefsekonom Annika Winsth och BRG:s analytiker Peter Warda ge sin bild av det ekonomiska läget globalt, nationellt och lokalt.


Fastighetsdagarna
Annika Winsth.

Winsth om det världsekonomiska läget

Fastighetsdagarna Annika Winsth, en av Sveriges mest välrenommerade ekonomer, ger sin syn på den ekonomiska utvecklingen i världen på Fastighetsdagarna på Elite Marina Hotel Tower i Stockholm.


Se bilderna från Fastighetsmarknadsdagen här

Fastighetsmarknadsdagen Stockholm På onsdagen genomfördes Fastighetsmarknadsdagen Stockholm på Grand Hotel – dagen innehöll allt från en skarp debatt om Donald Trump till prisutdelningen i Sveriges Snyggaste Kontor.


Fastighetsmarknadsdagen Stockholm
Ingemar Rindstig, Annika Winsth och Sven-Olof Johansson.

Donald Trump som president – och vad händer nu?

Fastighetsmarknadsdagen Stockholm Vi gör en ändring i programmet och inleder nu Fastighetsmarknadsdagen Stockholm med ett panelsamtal om följderna av att Donald Trump blir president i USA. Vad betyder det här för världsekonomin och den svenska fastighetsmarknaden?
Paneldeltagarna är tre av de mest insatta i det svenska näringslivet: Ingemar Rindstig, Annika Winsth och Sven-Olof Johansson. Anmäl dig senast i morgon, fredag!


Fastighetsmarknadsdagen Stockholm
Annika Winsth är klar för seminariet Fastighetsmarknadsdagen Stockholm den 16 november.

Annika Winsth till Fastighetsmarknadsdagen

Fastighetsmarknadsdagen Stockholm Annika Winsth, en av Sveriges mest välrenommerade ekonomer, håller ett föredrag om det makroekonomiska läget på Fastighetsmarknadsdagen Stockholm den 16 november.


Fastighetskvinnan

Annika Winsth om det makroekonomiska läget

Fastighetskvinnan Annika Winsth, Sveriges kanske mest välrenommerade ekonom, ger sin syn på det ekonomiska läget i världen och landet på seminariet Fastighetskvinnan den 1 september.


Winsth kritisk till inflationsmålet

Lokalmarknadsdagen februari Nordeas chefekonom Annika Winsth var på Lokalmarknadsdagen i Göteborg fortsatt kritisk till Riksbankens inflationsmål.
- Det borde vara ett verktyg för att nå det viktiga målet. Nu är verktyget viktigare än målet, sa Annika Winsth.


Lokalmarknadsdagen

Winsth om det ekonomiska läget

Lokalmarknadsdagen februari Annika Winsth, sedan 2008 chefsekonom på Nordea, kommer analysera det makroekonomiska läget internationellt och nationellt på Lokalmarknadsdagen den 24 februari.


Lokalmarknadsdagen

Winsth: Det går bättre för Sverige än de flesta tror

Lokalmarknadsdagen Nordeas chefsekonom Annika Winsth menade på Lokalmarknadsdagen i Göteborg att medias och politikers bild av Sverige inte stämmer – det går bättre för Sverige än de flesta tror.


Annika Winsth klar för
Fastighetsmarknadsdagen i Östergötland

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland Nordeas chefsekonom Annika Winsth är nu klar för Fastighetsmarknadsdagen i Östergötland.


Fastighetskvinnan: Anmälan stänger i dag

Fastighetskvinnan Kristina Alvendal, Ingalill Berglund, Sofia Falk, Helena Ekman, Mona Finnström, Anette Frumerie, Åsa Henninge, Kerstin Hessius, Pia Höök, Wonna I de Jong, Maria Ingelsson, Agneta Jacobsson, Anna Kullendorff, Julie Lam, Eva Landén, Kerstin Lindberg Göransson, Farnaz Mortazavi, Veronica Palmgren, Biljana Pehrsson, Maria Rankka, Therese Rattik, Madeleine Rietschel, Nyamko Sabuni, Ylva Sarby Westman, Kristina Sawjani, Anneli Schöldström, Johanna Skogestig, Helena Stålnert, Cecilia Söderström, Lena Törner, Petra Wester, Tina Zetterlund och Annika Winsth.
Där har du de medverkande på seminariet Fastighetskvinnan 2014. I dag har du sista chansen att anmäla dig!