Image
Jacob Karlsson.
Jacob Karlsson. Bild: Axel Ohlsson

Jacob Karlsson till Stora Bostadsdagen

Stora Bostadsdagen För tio år sedan satsade han och Erik Selin en miljon kronor var i K-Fastigheter, bolaget som succénoterades på börsen i november och som i dag har ett börsvärde på 5,7 miljarder kronor. Möt den 33-årige superentreprenören Jacob Karlsson på Stora Bostadsdagen på Grand Hotel i Stockholm den 12 februari!
Publicerad den 29 Januari 2020

Jacob Karlsson är proffslöparen vars karriär förstördes i en motocrossolycka. Istället satsade han allt på fastighetsutveckling. Tillsammans med Balder-Erik Selin har han byggt upp K-Fastigheter till ett av landets mest snabbväxande bostadsbolag. På Stora Bostadsdagen berättar han om sin resa från sjuksängen med 13 brutna ben efter motocrossolyckan till att han i dag är en av landets yngsta och mest framgångsrika börs-vd:ar.

Stora Bostadsdagen hålls på Grand Hotel i Stockholm den 12 februari, med Anna Bellman som moderator. Det är ett heldagsseminarium om bostadsmarknad, bostadsutveckling, bostadspolitik och bostadsfastigheter. Analyser och spaningar blandas med intervjuer och panelsamtal. Bland de medverkande på scen återfinns bland andra Nordeas chefsekonom Annika Winsth, SBAB:s Robert Boije, MP:s bostadspolitiska talesperson Emma Hult, Skanskas Mikael Matts, Aros Bostads vd Magnus Andersson och Bonavas Sverigechef Fredrik Hemborg.

Du ser programmet för dagen här och du anmäler dig här, senast 7 februari.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Stora Bostadsdagen 2023

Var: Grand Hôtel, Stockholm (Spegelsalen)

När: 12 oktober, 09.00 – 16.00 (registrering och frukostmingel från 08.15).

Pris: 5995 kronor exkl. moms

Du anmäler dig till seminariet här.

Årets mötesplats med 100% fokus på bostadsfastigheter!
Investeringar i bostadsfastigheter har länge varit en av de säkraste investeringarna i fastighetssektorn. Men hur ser läget ut framåt i det nya klimatet med inflation och stigande räntor? Vad händer med nyproduktionsmarknaden och yielderna? Hur formas bostadspolitiken i det nya politiska klimatet? Kort sagt; vart är bostadsmarknaden på väg?
Stora Bostadsdagen är den självklara mötesplatsen för dig i bygg- och fastighetsbranschen som är intresserad av bostadssegmentets alla aspekter. Här blir du uppdaterad på de allra senaste trenderna och affärsmöjligheterna samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:https://fastighetssverige.se/Partner:Film från tidigare event:

Mer från Fastighetssverige