Image

Stora Bostadsdagen Stockholm - 30 September 2021

30 september 2021

Vart är bostadsmarknaden på väg? Vad händer med nyproduktionsmarknaden, yielderna, bostadspolitiken och ränteutvecklingen? Stora Bostadsdagen är den självklara mötesplatsen för dig i bygg- och fastighetsbranschen som är intresserad av bostadssegmentets alla aspekter. Här blir du uppdaterad på de allra senaste trenderna och affärsmöjligheterna samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter.


Stora Bostadsdagen

Se bilderna från Stora Bostadsdagen

Stora Bostadsdagen Stora Bostadsdagen på At Six i Stockholm bjöd på dragningar, diskussioner, mingel och möten. Se bilderna från dagen här.I morgon fredag stänger anmälan till Stora Bostadsdagen STHLM. Säkra din plats nu!

Stora Bostadsdagen STHLM: I morgon stänger anmälan – säkra din plats nu

Stora Bostadsdagen Nästa torsdag är det dags för höstens mötesplats med fokus på marknaden för bostadsfastigheter. Ta chansen att uppdatera dig på det allra senaste som händer samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter. Anmälan stänger i morgon fredag så boka din plats nu!


Lennart Weiss, kommersiell direktör på Veidekke och bostadspolitisk expert, medverkar på Stora Bostadsdagen STHLM nästa torsdag.

Stora Bostadsdagen STHLM: Weiss om bostadstongångarna i valet

Stora Bostadsdagen Nästa torsdag arrangeras Stora Bostadsdagen STHLM på At Six i Stockholm. I en av punkterna ger Lennart Weiss, kommersiell direktör på Veidekke och bostadspolitisk expert, sin syn på hur höga, eller låga, bostadstongångarna blir i det stundande valet.Claudia Wörmann, Maria Pleiborn, Katarina Liljestam Beyer och Rahel Belatchew utgör panelen om framtidens bostäder på Stora Bostadsdagen STHLM den 30 september på At Six.

Stora Bostadsdagen STHLM: Två veckor kvar – de stora framtidsfrågorna diskuteras

Stora Bostadsdagen Om två veckor i dag, den 30 september, är det dags för Stora Bostadsdagen STHLM på At Six i Stockholm. Det är här du uppdaterar dig på det allra senaste inom sektorn samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter!


Cecilia Holmström, Johan Gerklev, Karina Antin och Magnus Ulaner utgör talarna i panelsamtalet Hållbarhetstrender för dagen på Stora Bostadsdagen STHLM på At Six i Stockholm den 30 september.

Stora Bostadsdagen STHLM: Fokus på hållbarhet

Stora Bostadsdagen Om tre veckor, den 30 september, är det dags för Stora Bostadsdagen på At Six i Stockholm. Passa på att uppdatera dig på det senaste som händer inom segmentet samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter. Ett fokusområde under dagen kommer att vara hållbarhet, vilket är temat för panelsamtalet Hållbarhetstrender för dagen.Jacob Karlsson, Mikael Rånes, Patrik Emanuelsson och Rebecka Eidenert medverkar i Börs-vd-panelen på Stora Bostadsdagen STHLM på At Six om en månad, den 30 september.

Stora Bostadsdagen STHLM: Börs-vd:arna om marknadsläget och framtiden

Stora Bostadsdagen Om en månad i dag – den 30 september – arrangeras Stora Bostadsdagen STHLM på At Six i Stockholm. I en av programpunkterna möter vi några av de börsnoterade bolagens vd:ar i ett samtal om marknadsläget och framtiden.


Peter Wiman, Tor Borg och Mattias Persson står för tunga analyser som inledning på Stora Bostadsdagen STHLM den 30 september.

Stora Bostadsdagen STHLM: Tunga analyser inleder dagen

Stora Bostadsdagen Makroanalys, marknaderna för bostadsfastigheter, byggrätter och analys av privatbostadsmarknaden. Tunga analyser inleder Stora Bostadsdagen STHLM den 30 september på At Six i Stockholm – säkra din plats i dag!Här på At Six i Stockholm arrangeras Stora Bostadsdagen STHLM den 30 september.

Stora Bostadsdagen STHLM: Notera den 30 september i din kalender!

Stora Bostadsdagen Den 30 september samlas alla i branschen med intresse för bostadsfastigheter på At Six i Stockholm – säkra din plats i dag!


Stora Bostadsdagen Stockholm 2021

Var: At Six, Stockholm

När: 30 september, 09.00 – 16.00 (registrering och frukostmingel från 08.15).
 

Pris:   5495 kronor exkl. moms (fysiskt deltagande)

4995 kronor exkl. moms (digitalt deltagande)


Du anmäler dig till seminariet här.
(Din anmälan är helt ombokningsbar fram till midnatt dagen innan eventet)


Vart är bostadsmarknaden på väg? Vad händer med nyproduktionsmarknaden, yielderna, bostadspolitiken och ränteutvecklingen? Stora Bostadsdagen är den självklara mötesplatsen för dig i bygg- och fastighetsbranschen som är intresserad av bostadssegmentets alla aspekter. Här blir du uppdaterad på de allra senaste trenderna och affärsmöjligheterna samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Nicklas Tollesson
0705 - 84 14 02
nicklas@fastighetssverige.se

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Partner:

Film från tidigare event: