Image

Stora Bostadsdagen Stockholm - 13 oktober 2022

Årets mötesplats med fokus på bostadsfastigheter

13 oktober 2022

Investeringar i bostadsfastigheter har länge varit en av de säkraste investeringarna i fastighetssektorn. Men hur ser läget ut framåt i det nya klimatet med inflation och stigande räntor? Vad händer med nyproduktionsmarknaden och yielderna? Hur formas bostadspolitiken efter valet? Kort sagt; vart är bostadsmarknaden på väg?


Partners Stora Bostadsdagen STHLM 2022:

Libitum

Partnerlogo

Libitum digitaliserar vi hela kundresan från nyproduktion och ombyggnad. Vi har stöd för hela kundresan och hjälper till hela vägen från försäljning och visualisering till tillvalshantering och eftermarknad. Vi vill bidra till att vårda kunder får bättre kontroll över sina projekt och tid över till annat, som att våra sina kundrelationer eller rent av hantera fler projekt. Våra kunder är idag bostadsutvecklare, fastighetsägare, både större och mindre aktörer inom den privata sektorn och kommunala bostadsbolag


Johan Corke, vd

Reaktion

Partnerlogo

Reaktion är en av Nordens ledande tech marketing-byråer inom kreativ, datadriven kommunikation. Byrån grundades 2001 av Jan Ringsö och har sedan dag ett hjälpt företag och organisationer att få rätt målgrupp att agera i rätt kanal och vid rätt tidpunkt. Kort sagt, skapa reaktioner som får målgruppen att agera – direkt.

AFRY

Partnerlogo

AFRY är ett internationellt företag inom teknik, design och rådgivning. Vi hjälper våra kunder att utvecklas inom hållbarhet och digitalisering. Vi är 17 000 hängivna experter inom områdena infrastruktur, industri och energi, som arbetar över hela världen för att skapa hållbara lösningar för kommande generationer.


Jonas Gustavsson, vd/koncernchef

Parakey

Partnerlogo

Parakey är ett PropTech-bolag från Göteborg som utvecklar och säljer en digital accessplattform där en smartphone används för att öppna låsta utrymmen såsom kontor, garage, lägenheter etc. En mobil nyckel distribueras digitalt via Parakeys accessplattform till användaren och tjänsten administreras via Parakeys webbportal eller via integration. Parakey har idag över 150 000 unika användare med möjligheten att öppna låsta utrymmen med sina mobiler.


Jonas Arvidsson, vd och medgrundare

HomeRun

Partnerlogo

HomeRun är marknadens mest flexibla projektverktyg för nyproduktion, stambyten och renovering av bostäder. Frigör tid och minska fel genom att samla all kommunikation på ett ställe. Från upphandling, dokumentation och tillval till eftermarknad och garantihantering.


Josefin Skoglund, Sverigechef

Causey Westling

Partnerlogo

CauseyWestling är en oberoende fullservicebyrå specialiserad på skattefrågor inom fastighetssektorn. Våra jurister och ingenjörer har lång erfarenhet av att hjälpa Sveriges största fastighetsbolag att optimera sina investeringar, bl.a. genom att se till att inga momsavdrag går förlorade i nybyggnadsprojekt. En proaktiv momshantering är av stor vikt för alla fastighetsbolag eftersom det bidrar till minskad tidsåtgång, minskade kostnader och högre marginaler - något som i många fall kan vara direkt avgörande för om ett projekt blir lönsamt eller inte.


Paul Causey, grundare/delägare

Stora Bostadsdagen STHLM 2022

Var: Grand Hôtel, Stockholm (Vinterträdgården, ingång från Stallgatan)

När: 13 oktober, 09.00 – 16.00 (registrering och frukostmingel från 08.15).

Pris:   5995 kronor exkl. moms (fysiskt deltagande)

5495 kronor exkl. moms (digitalt deltagande)

Du anmäler dig till seminariet här.
(Anmälan är bindande)


Investeringar i bostadsfastigheter har länge varit en av de säkraste investeringarna i fastighetssektorn. Men hur ser läget ut framåt i det nya klimatet med inflation och stigande räntor? Vad händer med nyproduktionsmarknaden och yielderna? Hur formas bostadspolitiken efter valet? Kort sagt; vart är bostadsmarknaden på väg?
Stora Bostadsdagen är den självklara mötesplatsen för dig i bygg- och fastighetsbranschen som är intresserad av bostadssegmentets alla aspekter. Här blir du uppdaterad på de allra senaste trenderna och affärsmöjligheterna samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter.


Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Partners:
Film från tidigare event: