Image
Idag stänger anmälan till årets upplaga av Stora Hållbarhetsdagen – mötesplatsen med 100 procent fokus på värdeskapande hållbarhet i fastighetsbranschen.
Idag stänger anmälan till årets upplaga av Stora Hållbarhetsdagen – mötesplatsen med 100 procent fokus på värdeskapande hållbarhet i fastighetsbranschen.

Stora Hållbarhetsdagen: Här är programmet och alla talare – anmälan stänger i dag

Stora Hållbarhetsdagen Nu på tisdag den 9 april är det dags för Stora Hållbarhetsdagen på Grand Hotel i Stockholm. Det här är den årliga mötesplatsen för dig i samhällsbyggnadssektorn som är intresserad av miljö- och hållbarhetsfrågor och vill ha koll på de senaste trenderna och affärsmöjligheterna på området samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter. Anmälan stänger i dag onsdag – säkra din plats nu!
Publicerad den 3 April 2024

Stora Hållbarhetsdagen är den självklara mötesplatsen för dig i samhällsbyggnadssektorn som är intresserad av miljö- och hållbarhetsfrågor. Här blir du uppdaterad på de allra senaste trenderna och affärsmöjligheterna inom hållbarhetsområdet samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter.

Missa inte årets mötesplats med 100 procent fokus på hållbarhetsarbetet i fastighetssektorn: Anmäl dig här.
(Utnyttja vår mängdrabatt, gå fyra betala för tre, ange "4 för 3" i rutan Kampanjkod). Anmälan stänger idag onsdag den 3 april.

Dagen är fylld av analys, inspiration och nätverkande. Se hela programmet här.

Moderator är kunniga och populära Åsa Lindell. Läs mer om henne och övriga talare här.

Partnerföretag är: Bengt Dahlgren, Bravida och Structor. Läs mer om dem här.

På slutet av dagen kommer även vinnaren i tävlingen Årets Unga Hållbarhetsprofil att koras. Här kan du läsa en artikel om de tre finalisterna.

Relaterade artiklar

Ämnen

Stora Hållbarhetsdagen 2024

Var: Grand Hôtel, Stockholm.

När: 9 april, 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15).

Pris: 5995 kronor exkl. moms

Du anmäler dig till seminariet här.

Stora Hållbarhetsdagen är den självklara mötesplatsen för dig i samhällsbyggnadssektorn som arbetar med och/eller är intresserad av miljö- och hållbarhetsfrågor. Här blir du uppdaterad på de allra senaste trenderna och affärsmöjligheterna inom hållbarhetsområdet samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:

Partners:

Mer från Fastighetssverige