Image
Peter Wiman, analyschef på Savills.
Peter Wiman, analyschef på Savills. Bild: Savills

Stora Bostadsdagen: Peter Wiman analyserar marknadsläget

Stora Bostadsdagen Savills analyschef Peter Wiman analyserar ett splittrat bostadssegment på Grand Hotel den 12 februari.
Publicerad den 27 Januari 2020

Bostadsmarknaden är tudelad. Sedan 2017 har det gått minst sagt trögt för bostadsrättsutvecklare, inte minst i det högre prissegmentet i Stockholm. Samtidigt har hyresbostäder varit ett av de absolut hetaste segmenten på fastighetsmarknaden de senaste åren och efter att ha varit en inhemsk marknad har internationella bjässar som Starwood, Blackstone och Vonovia tagit allt större plats på den svenska scenen. Hur ser trenderna för dagen ut? Hur ser utvecklingen på byggrättssidan ut och vad har vi att vänta oss de närmaste åren?

Missa inte Peter Wimans analys på Stora Bostadsdagen den 12 februari.

Stora Bostadsdagen är ett heldagsseminarium om bostadsmarknaden och marknaden för bostadsfastigheter – en heldag fylld av analyser, spaningar, panelsamtal och intervjuer. Du ser programmet här och du anmäler dig här.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Savills Sweden AB på Branschguiden

Savills är en av världens ledande fastighetsrådgivare med 39 000 anställda och över 600 kontor i 70 länder runt om i världen. I Sverige tillhandahåller Savills bred expertis till både lokala och internationella kunder. Vi erbjuder rådgivning inom fastighetstransaktioner, värdering, analys, uthyrning, hyresgästrådgivning, fastighetsförvaltning, fastighetsservice samt projekt.

Läs mer på savills.se

Läs mer om Savills Sweden AB på Branschguiden

Stora Bostadsdagen 2023

Var: Grand Hôtel, Stockholm (Spegelsalen)

När: 12 oktober, 09.00 – 16.00 (registrering och frukostmingel från 08.15).

Pris: 5995 kronor exkl. moms

Du anmäler dig till seminariet här.

Årets mötesplats med 100% fokus på bostadsfastigheter!
Investeringar i bostadsfastigheter har länge varit en av de säkraste investeringarna i fastighetssektorn. Men hur ser läget ut framåt i det nya klimatet med inflation och stigande räntor? Vad händer med nyproduktionsmarknaden och yielderna? Hur formas bostadspolitiken i det nya politiska klimatet? Kort sagt; vart är bostadsmarknaden på väg?
Stora Bostadsdagen är den självklara mötesplatsen för dig i bygg- och fastighetsbranschen som är intresserad av bostadssegmentets alla aspekter. Här blir du uppdaterad på de allra senaste trenderna och affärsmöjligheterna samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:https://fastighetssverige.se/Partner:Film från tidigare event:

Mer från Fastighetssverige