Image
Annika Winsth och Karin Witalis.
Annika Winsth och Karin Witalis. Bild: Nordea/Torbjörn Persson

Fastighetskvinnan: Vart är världen på väg?

Fastighetskvinnan Den 2 september är det dags för seminariet Fastighetskvinnan – ett affärsseminarium som gör skillnad. Dagen inleds med analyser av världsekonomin och den svenska fastighetsmarknaden, med två av landets tyngsta analytiker: Annika Winsth och Karin Witalis.
Publicerad den 30 Juni 2021

I morgon, den 1 juli, lättas restriktionerna efter pandemin och inomhusevent med upp till 300 anvisade sittplatser tillåts.

Den 2 september arrangeras seminariet Fastighetskvinnan för åttonde gången, på Grand Hotel i Stockholm. Det är ett affärsseminarium som domineras av kvinnliga talare – men självklart är män välkomna att vara med i publiken.

Seminariet inleds med två analyser:
# Nordeas Annika Winsth, en av landets mest välrenommerade ekonomer ger sin syn på det makroekonomiska läget och dess påverkan på Sverige. Vilka är de viktigaste parametrarna, vart är räntorna på väg, vad händer med handelsoro och återhämtningen efter pandemin?
# Karin Witalis – research-chef på Colliers, med mer än 20 års erfarenhet som konsult och investerare – analyserar den svenska fastighetsmarknaden. Vad tror investerare, ägare och hyresgäster om framtidens sätt att arbeta och hur påverkas kontorsmarknaden? Hur ser marknadstrenderna och framtiden ut?

Stora delar av programmet är klart, du hittar det här, och du säkrar din plats till seminariet här.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY