Image
Annika Winsth, Annika Edström och Ingemar Rindstig står för en trio tunga analyser på Branschens mötesplats i Uppsala den 4 maj på Elite Hotel Academia.
Annika Winsth, Annika Edström och Ingemar Rindstig står för en trio tunga analyser på Branschens mötesplats i Uppsala den 4 maj på Elite Hotel Academia.

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala: Triss i tunga analyser inleder dagen

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala Den 4 maj är det dags för årets upplaga av Fastighetsmarknadsdagen Uppsala på Elite Hotel Academia. Dagen inleds med en serie tunga analyser som kommer ge dig full koll på omvärldsläget såväl internationellt, nationellt som regionalt.
Publicerad den 10 Mars 2023

Analysblocket inleds med programpunkten Pengarnas väg över fastighetsvärlden: Fortsatt krig i Ukraina, inflation, lågkonjunktur och räntehöjningar. Hur har den nya världen påverkat den globala fastighetsmarknaden? Görs affärer? Vilka i så fall, och till vilka värden? Hur utvecklas hyresnivåerna? Ser vi fortfarande stora inflöden i sektorn? Talare är det rutinerade fastighetsproffset Ingemar Rindstig som även fungerar som expertkommentator under dagen.

Därefter följer programpunkten Makroanalys: Har vi lämnat vinterns mörker bakom oss? signerad Annika Winsth, en av landets allra bästa makroekonomer: "Riksbankschefen Erik Thedéen tog vid där hans mångårige företrädare Stefan Ingves slutade: med ytterligare en räntehöjning. Fler höjningar är att vänta för att bromsa inflationen, men vilka effekter får det på hushållens konsumtion och köpkraft?"

Därefter är det dags för CBRE:s nyutnämnda analyschef Annika Edström att äntra scenen med programpunkten: Analys: Fastighetsmarknaden i dag: "Rekordår på rekordår har vi sett på transaktionsmarknaden under de senaste åren, mycket beroende på stora konsolideringar av noterade bolag. 2022 gick transaktionsvolymen ner igen. Hur kommer det se ut framöver? Vilka investeringsslag kommer få kämpa, och vilka kommer blomstra i krisens tid?"

Säkra din plats till Branschens mötesplats i Uppsala: Anmäl dig här. (Grupprabatt: gå tre betala för två. Ange koden "3 för 2" i rutan Kampanjkod vid anmälan.

Under seminariet avhandlas i övrigt ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden (stadsutveckling, kontorshyresmarknad, transaktionsmarknad mm) i Uppsala som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

Se programmet här.

Moderator är Anna Bellman, en av landets populäraste och mest anlitade moderatorer.

Läs mer om de medverkande talarna här.

Fastighetsmarknadsdagen arrangeras av Fastighetssverige, lokalnytt.se och Nordic Property News.

Partnerföretag är Vectura och CBRE/H2M – läs mer om dem här.

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala 2024

Var: Elite Hotel Academia, Uppsala

När: Onsdag 31 januari 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15).


Fastighetsmarknadsdagen Uppsala är ett seminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtidens Uppsala som arrangeras av branschmagasinet Fastighetssverige, Nordic Property News och lokalnytt.se.

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden (stadsutveckling, kontorshyresmarknad, transaktionsmarknad mm) i Uppsala som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:
Partners:

Se filmen från tidigare års event här:

 

Mer från Fastighetssverige