Image

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala - 29 September 2022

Branschens mötesplats i Uppsala.

Tosdag 29 september, 09.00 – 16.00 (registrering/frukostmingel från 08.15)

Branschens mötesplats i Uppsala.
Ett heldagsseminarium om fastighetsmarknad, näringslivsutveckling och framtidens Uppsala.


Atrium Ljungberg

Partnerlogo

Hos Atrium Ljungberg är husen grunden i vår verksamhet, men i själva verket är vi mer intresserade av människorna som vistas där. Vårt fokus är att utveckla attraktiva stadsmiljöer i Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala. Tillsammans med kommunerna, våra kunder och de som bor i staden bygger vi levande stadsmiljöer där kontor, bostäder och handel blandas med kultur, service, vård och utbildning.


Cristoffer Högberg, affärsutvecklare

Uppsala Kommun

Partnerlogo

Uppskala!

Just nu händer det spännande saker i Uppsala. Ett lite mer hållbart och mänskligt sätt att se på balansen mellan god livskvalitet och smart utveckling. Där vi låter människors drömmar och behov styra vad vi utvecklar i stället för tvärtom. För dig som både vill skala upp din verksamhet och livet.

Heba

Partnerlogo

Heba är en långsiktig och erfaren fastighetsägare som utvecklar, äger och förvaltar bostäder och samhällsfastigheter i Stockholmsregionen och Mälardalen. Genom vårt kunnande erbjuder vi hållbara och trygga boenden att trivas i under livets olika faser. Vi skapar värde för ägare och samhälle genom nöjda hyresgäster, tryggare och attraktivare bostadsområden och förtroendefulla partnerskap. Vi drivs av vår vision: vi ska vara bäst i Sverige på att skapa trygga och attraktiva bostäder och livsmiljöer. Heba grundades 1952 och är sedan 1994 noterade på Nasdaq Stockholm AB Nordic Mid Cap.


Patrik Emanuelsson, vd

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala 2022

Var: UKK (Uppsala Konsert & Kongress), Vaksalagatan 1, 753 31 Uppsala

När: Torsdag 29 september 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15).


Fastighetsmarknadsdagen Uppsala är ett seminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtidens Uppsala som arrangeras av branschmagasinet Fastighetssverige och lokalnytt.se.

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden (stadsutveckling, kontorshyresmarknad, transaktionsmarknad mm) i Uppsala som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Arrangörer:Partners:

 

Se filmen från tidigare års event här: