Image

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala - 31 januari 2024

Branschens mötesplats i Uppsala!

Onsdag 31 januari

Ett heldagsseminarium om fastighetsmarknad, näringslivsutveckling och framtidens Uppsala.


Medverkande Fastighetsmarknadsdagen Uppsala 2024

Karin Klingenstierna, moderator

Karin Klingenstierna, moderator

Karin Klingenstierna har en bakgrund som lärare på gymnasiet och yrkeshögskolan men sedan drygt 20 år är hon professionell moderator, konferencier och artist. Hon är flitigt anlitad som moderator på bygg- och fastighetsrelaterade sammankomster.
Ingemar Rindstig

Ingemar Rindstig

Ingemar Rindstig är auktoriserad revisor och var tidigare chef för EY Real Estate i Norden. Han jobbade i över 30 år på EY. Han är helt specialiserad på bygg- och fastighetsbranschen samt konsultationer i branschen, i dag i det egna bolaget Global Fastighetsanalys AB. Han agerar expertkommentator/sidekick på Fastighetsmarknadsdagen Uppsala. 
Evin Cetin

Evin Cetin

Evin Cetin är jurist och entreprenör och har tidigare varit engagerad politiskt då hon jobbade för Socialdemokraterna i tio år. Hon har även startat en egen advokatbyrå som inriktade sig på att hjälpa familjer vars söner fallit offer för gängkriminaliteten. Hon brinner för ämnen som machokultur, hedersrelaterat våld och att förebygga och motverka kriminalitet. Hon har, tillsammans med Jens Liljestrand, skrivit boken Mitt ibland oss.
Johan Lundqvist

Johan Lundqvist

Johan Lundqvist är sedan våren 2023 senior makroekonom på Länsförsäkringar Bank. Kan var dessförinnan på Skandia i 14 år, bland annat med titeln makroekonom.
PG Sabel

PG Sabel

PG Sabel är sedan våren 2016 vd för Stena Fastigheter i Stockholm. Han var dessförinnan bland annat regionchef på Klövern och projektchef på AP Fastigheter.
Robert Ahlstedt

Robert Ahlstedt

Robert Ahlstedt är sedan i januari 2020 affärsområdeschef på Castellum i Uppsala. Han har jobbat inom Castellum i olika ledande roller sedan 2007. Innan dess har han bland annat även jobbat på Uppsala Kommuns Industrihus och Akademiska Hus.
Maryrose David

Maryrose David

Maryrose David är Head of Research på Savills Sweden. Hon har en civilingenjörsutbildning inom samhällsbyggnad med masterinriktning på Real Estate and Construction Management från KTH.


Jens Skoglund

Jens Skoglund

Jens Skoglund har jobbat på Vasakronan sedan våren 2016, och sedan i november 2022 som regionchef för Uppsala. Han var tidigare enhetschef Lokalförsörjning på Uppsala kommun och har även varit processledare och fastighetsstrateg inom kommunen.
Lisa Anger

Lisa Anger

Lisa Anger är sedan december 2022 CDO på Semrén & Månsson. Dessförinnan, sedan i november 2020, var hon Director of PropTech and Digital Strategy på Croisette Real Estate Partner. Hon har tidigare jobbat på bland annat ÅF och Sweco Architects. Lisa Anger är medlem i MERC Talangnätverk och styrelseledamot i Tosocial.
Thomas Perslund

Thomas Perslund

Thomas Perslund är sedan hösten 2021 vd på Uppsala Kommun Arenor och Fastigheter samt Uppsala kommun utvecklingsfastigheter. Han var dessförinnan Sverigechef på Lehto Sverige AB och har tidigare haft ledande positioner på Oscar Properties, Friends Arena och NCC.


Fastighetsmarknadsdagen Uppsala 2024

Var: Elite Hotel Academia, Uppsala

När: Onsdag 31 januari 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15).


Fastighetsmarknadsdagen Uppsala är ett seminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtidens Uppsala som arrangeras av branschmagasinet Fastighetssverige, Nordic Property News och lokalnytt.se.

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden (stadsutveckling, kontorshyresmarknad, transaktionsmarknad mm) i Uppsala som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:
Se filmen från tidigare års event här: