Image

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala - 29 September 2022

Branschens mötesplats i Uppsala.

Tosdag 29 september, 09.00 – 16.00 (registrering/frukostmingel från 08.15)

Branschens mötesplats i Uppsala.
Ett heldagsseminarium om fastighetsmarknad, näringslivsutveckling och framtidens Uppsala.


Medverkande presenteras löpande – håll utkik här!

Marianne Olsson, moderator

Marianne Olsson, moderator

Marianne Olsson är managementkonsulten som brinner för fastighetsbranschens utmaningar. Hon är en populär och flitigt anlitad moderator med tonvikt på samhällsbyggnad. Hon har också skrivit tio böcker om gig-ekonomi, arbetsmarknad, frilansliv, PR, kommunikation och sälj.

Ingemar Rindstig

Ingemar Rindstig

Ingemar Rindstig är auktoriserad revisor och var tidigare chef för EY Real Estate i Norden. Han jobbade i över 30 år på EY. Han är helt specialiserad på bygg- och fastighetsbranschen samt konsultationer i branschen, i dag i det egna bolaget Global Fastighetsanalys AB. Han agerar expertkommentator/sidekick på Fastighetsmarknadsdagen Uppsala. 
Luis Gemzell

Luis Gemzell

Luis Gemzell är sedan hösten 2019 makroekonom på Länsförsäkringar Bank. Han har tidigare, bland annat, jobbat som riskanalytiker på Skandia, analytiker på Swedbank, ekonom på Ekonomistyrningsverket och ekonom på Regeringskansliet.


Annica Ånäs

Annica Ånäs

Annica Ånäs är sedan i februari 2016 vd för Atrium Ljungberg. Hon var tidigare CFO på bolaget under ett antal år. Annica Ånäs har tidigare varit ekonomichef på Hemsö och vd på Producenterna. Hon är styrelseledamot i JM och var under 2015 - 2017 styrelseledamot i Technopolis.


Patrik Emanuelsson

Patrik Emanuelsson

Patrik Emanuelsson är vd på Heba sedan 2017. Han har tidigare bland annat varit vd för Locum och Micasa Fastigheter.
Maryrose David

Maryrose David

Maryrose David är Head of Research på Savills Sweden. Hon har en civilingenjörsutbildning inom samhällsbyggnad med masterinriktning på Real Estate and Construction Management från KTH.


Claes Du Rietz

Claes Du Rietz

Claes Du Rietz är sedan i januari 2019 vd för Mäklarhuset Kommersiella som han varit på sedan i december 1995. Han var tidigare chef för lokaluthyrningen på Mäklarhuset Kommersiella. Claes Du Rietz har en juristutbildning från Uppsala Universitet och är även fastighetsmäklare. 
Robert Ahlstedt

Robert Ahlstedt

Robert Ahlstedt är sedan i januari 2020 affärsområdeschef på Castellum i Uppsala. Han har jobbat inom Castellum i olika ledande roller sedan 2007. Innan dess har han bland annat även jobbat på Uppsala Kommuns Industrihus och Akademiska Hus.
Cristoffer Högberg

Cristoffer Högberg

Cristoffer Höfberg är sedan i februari 2021 affärsutvecklare på Atrium Ljungberg. Innan dess innehade han en rad olika roller på Kungsleden. Han har tidigare även jobbat på NCM Development, Systembolaget, Landstinget i Uppsala län och NCC.


Cecilia Safaee

Cecilia Safaee

Cecilia Safaee är sedan i maj 2022 vd för Fastighets AB Hemmaplan.Hon har en bakgrund som social entreprenör, bland annat som grundare av den internationella stiftelsen Futebol dá Força Foundation, där hon fortfarande är styrelseledamot, som i dag engagerar närmare 30 000 tjejer i 30 länder med syfte att stärka tjejers rättigheter och möjligheter genom att leda beteendeförändring med fotboll som katalysator. Hon är också styrelseledamot i Zengun och Unesco Lucs.
Erik Pelling

Erik Pelling

Erik Pelling (S) är kommunstyrelsens ordförande i Uppsala. Han var tidigare kommunalråd och ordförande i mark- och exploateringsutskottet i kommunen. Hans politiska fokus och ansvarsområden är plan-och byggnadsfrågor, bostäder, äldre, landsbygdsutveckling och flyktingmottagande.

Michael Eriksson

Michael Eriksson

Michael Eriksson ärstrategisk samhällsplanerare på Uppsala kommun och han har de senaste åren jobbat med Uppsalapaketet. Han var tidigare gatu- och parkchef i Uppsala, en roll han även innehade i Sigtuna kommun 2001 till 2009. Michael Eriksson har även varit avdelningschef på Ramboll.
Johanna Wiklander

Johanna Wiklander

Johanna Wiklander ärarkitekt och sedan 2018 biträdande programledare för Uppsalapaketet på Uppsala kommun. Hon var innan dess stadsarkitekt i Linköping och har tidigare även drivit egen arkitektbyrå samt varit arkitekt på White mellan åren 1997 till 2007.
Ted Lindqvist

Ted Lindqvist

Ted Lindqvist är vd och partner på Evidensgruppen. Han har en licentiatexamen i fastighetsekonomi på KTH. Ted Lindqvist har tidigare arbetat inom Svenska Kommunförbundet (i dag Sveriges kommuner och landsting) och som seniorkonsult och avdelningschef inom Temaplan och Tyréns Temaplan.
Cajsa Byttner

Cajsa Byttner

Cajsa Byttner jobbar sedan 2018 som samordnare på Uppsala ungdomsjour. Ungdomsjouren jobbar med många olika förebyggande verksamheter med fokus på att identifiera ungdomar i riskzon för droger, kriminalitet eller annat socialt nedbrytande beteende. Det här arbetet utgår från samverkan mellan skola, socialtjänst, polis och fritid samt andra aktörer som på olika sätt möter unga.

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala 2022

Var: UKK (Uppsala Konsert & Kongress), Vaksalagatan 1, 753 31 Uppsala

När: Torsdag 29 september 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15).


Fastighetsmarknadsdagen Uppsala är ett seminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtidens Uppsala som arrangeras av branschmagasinet Fastighetssverige och lokalnytt.se.

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden (stadsutveckling, kontorshyresmarknad, transaktionsmarknad mm) i Uppsala som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Arrangörer:Partners:

 

Se filmen från tidigare års event här: