Image

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala - 9 oktober 2019

Onsdag 9 oktober, 09.00 – 16.00 (registrering/frukostmingel från 08.15)

Ett heldagsseminarium om fastighetsmarknad, näringslivsutveckling och framtidens Uppsala.


Medverkande

Anna Bellman, moderator

Anna Bellman, moderator

Anna Bellman är moderator på Stora Bostadsdagen. Hon har arbetat som journalist inom radio och tv, och var under flera år marknads- och kommunikationschef på Capgemini, ett av världens största it- och managementkonsultföretag. Hon har också grundat en kommunikationsbyrå som bland annat hjälpte kunderna med strategiska kommunikationsfrågor. 
Ingemar Rindstig

Ingemar Rindstig

Ingemar Rindstig är auktoriserad revisor och chef för EY Real Estate i Norden. Han har jobbat i över 30 år på EY. Han är helt specialiserad på bygg- och fastighetsbranschen samt konsultationer i branschen. Han agerar expertkommentator/sidekick på Fastighetsmarknadsdagen Uppsala. 
Ilija Batljan

Ilija Batljan

Ilija Batljan är vd och storägare i fastighetsbolaget Samhällsbyggnadsbolaget (SBB) som han grundade 2016. Han har lång erfarenhet av ledande positioner från både offentlig och privat sektor samt internationella uppdrag. Han är före detta socialdemokratisk politiker och har bland annat varit kommunalråd i Nynäshamns kommun. Han har en fil kand i nationalekonomi från Stockholms universitet.
Michael Melin

Michael Melin

Michael Melin har jobbat som fastighetsmäklare i Uppsala sedan 2002, varav de senaste 10 åren på Widerlöv & Co. Där förmedlar han villor, tomter, fritidshus och lägenheter, både på successions- och nyproduktionsmarknaden. Han är och har varit ansvarig för flera nyproduktionsprojekt de senaste åren och har idag även en roll på Widerlöv & Co att övergripande bevaka all nyproduktionsförsäljning i Uppsala genom att löpande ta fram och uppdatera försäljningsstatistik och följa såväl befintliga som nya projekt.
Anette Frumerie

Anette Frumerie

Anette Frumerie är sedan november 2012 vd för Besqab. Hon kom då närmast från tjänsten som vd för Skanskas bostadsutveckling i Norden. Dessförinnan hade hon 17 år på JM bakom sig.
Anna K Johansson

Anna K Johansson

Anna K Johansson är handelsexpert med mer än 15 års erfarenhet inom handel och utveckling. Hon har arbetat med en rad internationella aktörer i samband med deras etablering på nya marknader. Hon är sedan 2013 Senior Projektledare på TAM Retail och arbetade tidigare för Cushman & Wakefield som Head of Retail för Norden.
Adam Cocozza

Adam Cocozza

Adam Cocozza är vd för Botrygg sedan 2014. Han är utbildad civilingenjör vid KTH och har sedan examen arbetat på olika positioner inom Botryggkoncernen, bland annat som ansvarig för Stockholmsregionen.
Kajsa Hessel

Kajsa Hessel

Kajsa Hessel är sedan 2017 ordförande i Ledarnas branschförening Byggcheferna. Hon var tidigare vd för byggkonsultföretaget Projektgaranti. Hon har även erfarenhet från ledande positioner inom rekryterings-, bokförlags- och modebranschen.
Cathrine Danin

Cathrine Danin

Cathrine Danin är makroanalytiker och ekonom på Swedbank. Hon har en masterexamen från Handelshögskolan i Stockholm.
Mårten Thorstensson

Mårten Thorstensson

Mårten Thorstensson är sedan 2016 affärsområdeschef för Kontor och Fastighetsutveckling för Vasakronan i Uppsala. Han har tidigare bland annat haft rollen som vice vd och förvaltningschef på Uppsalahem, samt varit vd för KF Fastigheter Projektledning.
Erik Hävermark

Erik Hävermark

Erik Hävermark är sedan 2018 affärsutvecklingschef på Veidekke Bostad i Uppsala. Han arbetade dessförinnan på Rikshem i sju år, bland annat som projekt- och fastighetsutvecklingshef. Han har även erfarenhet från JM och NCC.
Theresa Söderlund

Theresa Söderlund

Theresa Söderlund ansvarar för all projektuthyrning på Castellum i Uppsala. Hon har varit verksam inom fastighetsbranschen sedan 2001.
Mikael Söderlundh

Mikael Söderlundh

Mikael Söderlundh är analyschef och partner på Pangea Property Partners där han började 2011. Innan dess jobbade han på Leimdörfer under sex år.
Christian Blomberg

Christian Blomberg

Christian Blomberg är sedan 2018 mark- och exploateringschef i Uppsala kommun. Han har arbetat för kommunen sedan 2014, tidigare i rollen som bygglovschef. Han har även varit avdelningschef på Tyréns och planchef i Östhammars kommun. Han har en fil kand i stadsplanering från Högskolan i Gävle.
Davide Rolando

Davide Rolando

Davide Rolando är postdoktor på KTH och arbetar bland annat med KTH Live-In Lab. Han har en lång akademisk bakgrund, bland annat från universiteten i italienska Genua och Samova.
Måns Norlin

Måns Norlin

Måns Norlin är konsult inom digitalisering och elektrifiering och chef för hållbar samhällsplanering inom Uppsala kommun. Han var tidigare ansvarig för innovationer och hållbar samhällsplanering på WSP. Han har även bland annat varit politiskt sakkunnig på Näringsdepartementet och arbetat på Boverket. Han har en master i digitalisering och forskarexamen i planering.
Ulrika Klingberg Ekman

Ulrika Klingberg Ekman

Ulrika Klingberg Ekman ansvarar för lokaluthyrningen på Mäklarhuset Kommersiella i Uppsala och arbetar även med fastighetsöverlåtelser. Hon har arbetat för Mäklarhuset sedan 2015.

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala 2019

Var: Uppsala Konsert & Kongress, Vaksala Torg 1

När: Onsdag 9 oktober 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15).

Du anmäler dig till seminariet här, senast 4 oktober.

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala är ett seminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtidens Uppsala som arrangeras av branschmagasinet Fastighetssverige och lokalnytt.se.

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden (stadsutveckling, kontorshyresmarknad, transaktionsmarknad mm) i Uppsala som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Nicklas Tollesson
0705-841402
nicklas@fastighetssverige.se

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Se filmen från 2018 års event här: