Image

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala - 4 maj 2023

Branschens mötesplats i Uppsala.

Torsdag 4 maj

Branschens mötesplats i Uppsala.
Ett heldagsseminarium om fastighetsmarknad, näringslivsutveckling och framtidens Uppsala.


Medverkande 2023

Anna Bellman, moderator

Anna Bellman, moderator

Anna Bellman är en inspirerande och erfaren kommunikationsexpert. Hon är en av Sveriges mest anlitade moderatorer, ofta inom bostads- och fastighetssektorn. Hon föreläser om kommunikation, relationer, samarbete och ledarskap, och som talartränare utbildar hon både grupper och enskilda i kommunikation och ledarskap – såväl fysiskt som digitalt.
Ingemar Rindstig

Ingemar Rindstig

Ingemar Rindstig är auktoriserad revisor och var tidigare chef för EY Real Estate i Norden. Han jobbade i över 30 år på EY. Han är helt specialiserad på bygg- och fastighetsbranschen samt konsultationer i branschen, i dag i det egna bolaget Global Fastighetsanalys AB. Han agerar expertkommentator/sidekick på Fastighetsmarknadsdagen Uppsala. 
Annika Winsth

Annika Winsth

Annika Winsth är en av Sveriges mest välrenommerade ekonomer. Hon är sedan 2008 chefsekonom på Nordea. Hon har arbetat på Nordea sedan 1994, och var chefsanalytiker mellan 2002 och 2008. Innan hon började på Nordea arbetade hon på finansdepartementet. Hon har en fil kand i nationalekonomi från Lunds universitet.
Carola Lavén

Carola Lavén

Carola Lavén är sedan 2020 vd för Besqab, som utvecklar bostads- och samhällsfastigheter. Hon var i sex år på 2010-talet vd för NCC Property Development och har även innehaft ledande positioner inom bland andra Castellum och Atrium Ljungberg. Hon sitter även med i styrelsen för Grand Hotel.
Rahel Belatchew

Rahel Belatchew

Rahel Belatchew, är vd på Belatchew. Hon har en magisterexamen i arkitektur från Ecole Spéciale d’Architecture i Paris, och har verkat som arkitekt i Paris, Luxemburg, Tokyo och Stockholm. Vid sidan om Belatchew driver även Rahel den experimentella studion Belatchew Labs i syfte att finna lösningar på stadens utmaningar genom metodutveckling, digitalisering och hållbar arkitektur. Rahel Belatchew bedriver även fastighetsutveckling för att förverkliga projekt med höga arkitektoniska kvaliteter i egen regi.
Micael Averborg

Micael Averborg

Micael Averborg är sedan 2017 affärsutvecklingschef på Vectura. Han var dessförinnan ett kort tag partner och transaktionschef på Catella. Innan dess var han affärsområdeschef på Atrium Ljungberg i 16 år.


Experience


Charlotte Skott

Charlotte Skott

Charlotte Skott är sedan hösten 2017 näringslivsdirektör i Uppsala. Hon är därutöver även vd för Destination Uppsala. Charlotte Skott var tidigare vd för Scandinavian Mountains AB och innan dess vd för Destination Sälenfjällen AB. Hon har tidigare även, bland annat, varit marknadsansvarig för Upsala Nya Tidning.


Claes Larsson

Claes Larsson

Claes Larsson är sedan sommaren 2016 stadsarkitekt i Uppsala. Han var dessförinnan planarkitekt/bygglovschef på Uppsala kommun. Han är också, sedan hösten 2015, ansvarig för Arkitekturpolicyn i Uppsala.
Annika Edström

Annika Edström

Annika Edström är sedan vintern 2022/2023 analyschef på CBRE. Hon var dessförinnan Head of What´s Next på Cushman & Wakefield med ansvar för Research & Insight. Hon har lång fastighetserfarenhet inom såväl transaktioner, värdering och finansiering som projektutveckling. Hon har en masterexamen i Real Estate Management från KTH.
Stig-Arne Bäckman

Stig-Arne Bäckman

Stig-Arne (Stigge) Bäckman är grundare av och projektledare för Talangakademin samt marknadschef och visionär på Nordiskt Valideringsforum. Han är sedan nästan 40 år föreläsare och inspiratör i ett brett spektra av sammanhang. Han har varit socialarbetare, egenföretagare och konsult. Rådgivare till Margot Wallström vid Kulturdepartementet och sakkunnig vid Arbetsmarknadsdepartementet. Varit sommarpratare i P1 och grundat Urkraft och OCN (Open College Network) Sweden.
Jens Skoglund

Jens Skoglund

Jens Skoglund har jobbat på Vasakronan sedan våren 2016, och sedan i november 2022 som regionchef för Uppsala. Han var tidigare enhetschef Lokalförsörjning på Uppsala kommun och har även varit processledare och fastighetsstrateg inom kommunen.
Karin Berg

Karin Berg

Karin Berg har jobbat på Vasakronan i olika roller sedan 2006, bland annat som uthyrningschef, fastighetschef och nu senast som affärsområdeschef Handel & Uthyrning. Karin Berg har en universitetsexamen inom ekonomi från Uppsala universitet och även från Göteborgs universitet.
Christian Wictorin

Christian Wictorin

Christian Wictorin är affärsutvecklingschef på Corporate Fiber. Han var tidigare försäljningschef för IP Only i Sverige och dessförinnan manager för Smart City & Digital Strategy på WSP. Han är civilekonom från Högskolan i Halmstad och har även arbetat för bland andra Vicicom, Itux Communication (Com Hem) och Teracom.
Tomas Stavbom

Tomas Stavbom

Tomas Stavbom är sedan december 2019 regionchef för Stockholms Handelskammare i Uppsala län. Han var tidigare chefsstrateg för Region Uppsala och har även, bland annat, innehaft rollen Biträdande Regiondirektör. Tomas Stavbom är dessutom styrelseledamot i STUNS.


Mona Kjellberg

Mona Kjellberg

Mona Kjellberg är en av grundarna till Juni Strategi & Analys där hon är analytiker och styrelseordförande. Hon är beteendevetare i grunden och har under många års tid arbetat med kundinsikter, affärsutveckling och analys inom stadsutveckling, bland annat för Coop Fastigheter, NCC och Tyréns innan Juni startades år 2015.
Christian Blomberg

Christian Blomberg

Christian Blomberg är sedan november 2020 stadsbyggnadsdirektör i Uppsala. Han var dessförinnan mark- och exploateringschef i Uppsala kommun och har arbetat för kommunen sedan 2014, tidigare i rollen som bygglovschef. Han har även varit avdelningschef på Tyréns och planchef i Östhammars kommun. Han har en fil kand i stadsplanering från Högskolan i Gävle.

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala 2023

Var: Elite Hotel Academia, Uppsala

När: Torsdag 4 maj 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15).


Fastighetsmarknadsdagen Uppsala är ett seminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtidens Uppsala som arrangeras av branschmagasinet Fastighetssverige och lokalnytt.se.

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden (stadsutveckling, kontorshyresmarknad, transaktionsmarknad mm) i Uppsala som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:


Partner:Se filmen från tidigare års event här: